Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Longarts en een huisarts ontmaskerend over Corona

Longarts David Prins over het hele Coronagedoe: lees en kijk hoe hij zijn zorg deelt met ons !

En verder in het nieuws de Limburgse huisarts Rob Elens, al eerder baanbrekend met een gewoon al jaren bekend medicijn, wat van het RIVM niet mocht worden verstrekt.
Nu zijn uitgebreide verklaring voor een buitenparlementaire commissie:

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/20/dr-rob-elens-hoopt-op-burgerlijke-ongehoorzaamheid/

Dr. Rob Elens hoopt op burgerlijke ongehoorzaamheid

Voor de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft huisarts Dr. Rob Elens een getuigenverklaring afgelegd, die Nederlanders achter de oren zou moeten doen krabben…..

Wij vinden dat vooral de sporadische huisarts extra aandacht moet krijgen, aan Elens zal het niet liggen. Waar hij maar kan slaat hij de trom. Daarom ondersteunen wij dat.

Hij spreekt de hoop uit, dat de horeca op 17 januari weer open gaat. Wij hebben echter het donkerbruine vermoeden, dat Regime Rutte nu zodanig machtsverslaafd is geworden, dat er rustig nog een maandje “gehoorzaamheid” aan zou kunnen worden geplakt. “Het virus is taai, mensen, we moeten hem alleen samen eronder zien te krijgen! Blijf thuis en bel direct de politie als uw buren feestjes geven. Houd zoveel mogelijk uw mondkapje op, zodat u anderen niet besmet, want dat is asociaal huftergedrag.”

Disproportioneel is een ander woord voor onwettige experimenten om niet het virus, maar de bevolking “eronder te krijgen”. Dat is strafbaar. Maar de rechtspraak in dit land is verworden tot een administratieve functie van het regime. U weet dat Rutte zijn orders vanuit Davos stipt uitvoert. Met de bevolking heeft dit regime niet zoveel, vandaar dat u zich ook nooit moet laten injecteren met rommel die tegen iets vecht, wat er niet is. Hoe kun je een “virus” bestrijden als je niet weet waar die vandaan komt.. (Prof. Osterhaus – “staatsviroloog”).

Nu worden wij geacht onze hoop te vestigen op een “vaccin” wat geen vaccin is, maar een zoveelste onvrijwillig experiment. Een gesjeesde schoolmeester en een mislukt pindakaasverkopertje vertellen ons, dat dit nodig is, om weer normaal te kunnen leven. Gedekt door een obscuur en ongeloofwaardig belangenclubje: het Outbreak Management Team, welke ook al aan niemand verantwoording is verschuldigd.

Er is inderdaad weinig protest in Nederland. Maar het zijn de burgers die de maatregelen kunnen stoppen, het regime Rutte gaat dat NOOIT meer doen. Het regime is niet meer van plan om OOIT nog verantwoording aan het volk af te leggen, dat was vroeger, in het oude normaal.

Wij noemen het dan ook geen burgerlijke ongehoorzaamheid, maar een BURGERPLICHT om deze absurde situatie te stoppen.

En ja, natuurlijk zullen de dasgelijkse “besmettingen” de 20.000 gaan overstijgen. Er wordt namelijk helemaal niet meer getest, maar er worden slechts getallen de media ingegooid. Uit de duim gezogen en gelogen.

En ja, er is een “gemuteerd virus” vanuit Engeland overgewaaid. Nu kunnen de kwakzalvers van de “vaccin-industrie” weer opnieuw beginnen…. En kan het regime er weer een miljard tegenaan gooien op onze kosten. Deze lui moeten worden gestopt, dit land wordt aan alle kanten gesloopt en in partjes weggescheten aan de liefhebber.

Het laatste woord is aan Rob Elens, lees zijn uitstekende. verklaring op de link, die bovenaan dit artikel  genoemd staat,

____________________________________________________________________________

En dr.Bhakdi laat ook geen spaan heel van de Coronagekte:

World-Renowned Microbiologist Dr. Sucharit Bhakdi Has Urgent Warning of COVID-19 Vaccine Risks

Tot slot: https://www.frontnieuws.com/systematische-massa-verarming-wat-de-green-deal-van-de-eu-werkelijk-betekent/

Heel goed geschreven, lees hoe de “elite ” van deze wereld de huidige samenleving vernield onder het mom van “wij gaan de wereld redden”.

De “los van God” levende leiding van deze wereld leidt ons naar de ondergang en de dikke meerderheid, ook los van God, gaat daarin mee in het verkeerde geloof, dat we een maakbare wereld hebben, los van een Schepper , die volgens hen niet bestaat.

Het goede nieuws is, dat JHWH wel bestaat en spoedig zal verschijnen in de gestalte van Yeshua, om ons te redden van ultiem verderf; degenen, die op Hem vertrouwen, gaan deel uit maken van Zijn Koninkrijk, de rest niet, wordt aan de eigen verkeerde keuze van Goddeloosheid gehouden: eeuwig los van de Schepper !

Shalom, lees als u meer wil weten van die eeuwigheidsrelatie:

https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*