Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De haters van Trump komen van links

https://welovetrump.com/2020/12/20/the-great-reset-the-real-reason-they-hate-president-trump/?utm_source=newsletter_randy&utm_medium=mixed&utm_campaign=newsletter_randy

Bid, dat Trump overwint en de linkse, marxistische kliek verslaat. Zie de video van een reageerder en die van Trump, dan zie je de grote lijn van satanisten, die Trump weg willen, omdat hij meer met de Schepper rekening houdt en satanisten doen het tegenover gestelde.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to De haters van Trump komen van links

 1. Is Trump geen narcist? Heeft Trump het slecht gedaan? helemaal niet hij had succes in het Midden-Oosten en het is jammer dat hij dat werk niet kan voortzetten. Hier hebben misschien krachten gespeeld die Trump deden verliezen, zoals die zwarte beweging de naam ontgaat me nu, en dit had misschien een meer satanische allure. Nu hoor je daar niets meer van. alle uitersten zijn gevaarlijk of ze nu van links of rechts komen.We moeten mensen niet in vakjes indelen. Trump heeft ook vele fouten gemaakt, maar daar heb ik reeds uitvoerig over geschreven op deze site;

 2. Alle “christenen” zouden eens de Kebra Nagast online moeten lezen.
  Weten ze gelijk waarom “joden” geen recht op land of bezit mogen hebben.
  Want het waren zij die samen met de Romeinen Jezus aan het kruis hebben genageld….. en nu wederom samenwerken……..
  Er is in die tijd niets veranderd op het concilie van calchedon en nicea na dan…..
  One Love.

  • Dag Marcus,
   Zie hier een samenvatting over het religieuze boek van de Ethiopiërs: https://www.bol.com/nl/p/the-kebra-nagast/9200000053620149/
   Mbt de Joden: het land Kanaän is hen gegeven door JHWH, door ongehoorzaamheid en ongeloof zijn ze uiteindelijk verdreven in ballingschappen, volgens de Tenach, uiteindelijk ttv de Romeinse overheersing voor langere tijd.
   Maar ze zijn weer terug, als politiek land met dan toch een beroep op de roots in de Teanch en het wachten is op de toename van Yeshua-belijdende Joden in en uiten Israel, inmiddels in Israel ca 20.000 en wereldwijd ca 400.000.
   JHWH zal verschijnen op de Olijfberg in Yerushalayim in de gestalte van Yeshua, daar zien we als Bijbelse gelovigen met ons hele hart naar uit.
   Inderdaad tragisch dat maar een klein % van Israel de Mashiach heeft aanvaard.
   Maar hoe is het met de rest van de wereld? Dat % van oprecht Bijbelse gelovigen is niet veel beter, als we alle neochristenen niet mee tellen, dan leven we in een wereld los van God vol misleiding en atheïsme en afgoderij.
   De RK misleiding om zich van de Tora en de Joodse basis van de Bijbel te distantieren, heeft geleid tot veel antisemitisme, m.n. dankzij die 2 concilies.
   Terug naar de basis, Tora en Yeshua, dat levert oprecht Bijbels geloof op, voor Jood en niet-Jood.
   Hoe zou je jouw geloofsleven omschrijven?
   Shalom,
   BenKok (joods-chr. pastor)

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 × 3 =