Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Covid-19 vaccin is genetische manipulatie !

Robert Kennedy jr. waarschuwt iedereen om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen

Posted on     
—————————————————————————————————————————————-

‘De genetische defecten die deze vaccins kunnen veroorzaken zijn onomkeerbaar, onherstelbaar en eeuwig’ – ‘Deze nieuwe vaccins zijn een misdaad tegen de menselijkheid zoals in de geschiedenis nog nooit op zo’n schaal is gepleegd’

—————————————————————————————————————————————–

Robert Kennedy jr. ‘het neefje van’, heeft recent in een spoedverklaring iedereen gewaarschuwd om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen. Een van de belangrijkste redenen die hij noemde is onze lezers al een tijdje bekend: de vaccins bevatten experimentele, amper geteste mRNA technologie die nog nooit eerder is gebruikt op mensen, en waarvan de gevolgen voor de middellange en lange termijn volstrekt onbekend zijn. Het zelf replicerende mRNA kan zelfs permanente veranderingen in ons DNA teweeg brengen.

‘Ik wil dringend uw aandacht vestigen op belangrijke vragen over de aanstaande vaccinaties tegen Covid-19,’ begon Kennedy. ‘Voor de eerste keer in de geschiedenis van vaccinaties werken deze zogenaamde mRNA vaccins van de laatste generatie direct in op het genetische materiaal van de patiënt, en veranderen daarom zijn individuele genetische materiaal. Dat komt neer op genetische manipulatie, wat reeds verboden was en tot dusver beschouwd werd als misdadig.’

Genetische schade ‘onomkeerbaar, onherstelbaar en eeuwig’

‘Deze indringing kan vergeleken worden met genetisch gemodificeerd voedsel, dat eveneens zeer controversieel is. Hoewel de media en politici het probleem thans bagatelliseren en zelfs op dwaze wijze vragen om dit nieuwe type vaccin om zo weer terug te keren naar normaal, is deze vaccinatie problematisch voor zaken zoals gezondheid, moraliteit en ethiek, maar ook betreffende de genetisch schade die, in tegenstelling tot de schade die werd veroorzaakt door eerdere vaccins, onomkeerbaar en onherstelbaar zal zijn.’

‘Beste patiënten, na een ongehoord mRNA vaccin zal u niet langer in staat zijn de symptomen van het vaccin met supplementen te behandelen. U zult moeten leven met de gevolgen, want u zult niet meer genezen kunnen worden door simpelweg giftige stoffen uit het menselijke lichaam te verwijderen. Het genetische defect is eeuwig! Net als bij een persoon met Down, het Klinefelter syndroom, het Turner syndroom, een genetische hartziekte, hemofilie, cystic fibrosis (taaislijmziekte), het Rett syndroom, etc..’

‘Misdaad tegen menselijkheid op ongekende schaal’

‘Naar mijn mening vertegenwoordigen deze nieuwe vaccins een misdaad tegen de menselijkheid zoals nog nooit op zo’n schaal in de geschiedenis is gepleegd.’

‘Zoals de ervaren arts dr. Wolfgang Wodarg zei: Dit ‘veelbelovende vaccin’ zou voor de overgrote meerderheid van de mensen moeten worden verboden, want het is genetische manipulatie.’ (1)

Kennedy waarschuwt ook al jaren voor traditionele vaccins, omdat die eveneens onherstelbare schade aan bijvoorbeeld te hersenen kunnen aanrichten.

‘Virus is geen levende cel, maar simpelweg een stukje informatie’

Een commentator riep mensen op om eens de geschiedenis van vaccinaties te bekijken, ‘van Jenner tot Pasteur tot Polk. Er is geen bewijs dat ze werken, maar u in het beste geval injecteren met een stukje van het virus. Een virus is niets meer dan een stukje DNA of RNA; het is GEEN celvormige levensvorm. Het is niet gedeactiveerd of dood. De theorie is dat je je immuunsysteem moet oefenen of programmeren. Fout. De moderne medische wetenschap kan worden omschreven als de film ‘Frankenstein’ (1).

De Nederlandse onderzoeksjournalist Martin Vrijland gaat nog een stap verder, en heeft er dit jaar al vaak op gewezen dat ‘er helemaal geen besmettingsgevaar is… Dat is gebaseerd op de keiharde bewijsvoering dat de bedenker van de besmettingstheorie (Louis Pasteur), zelf zijn ongelijk toegaf en het bewijs van zijn fraude aan zijn erfgenamen naliet.’ (2)

Xander

(1) Natural News
(2) Martin Vrijland
Afbeelding (achtergrond): lisichik , Pixabay

Zie ook o.a.:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
27-11: 240 Nederlanders laten zich vrijwillig besmetten met corona om vaccins te testen
26-11: Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’
26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
24-06: Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates

________________________________________________________________________________________

Met dank overgenomen van Xandernieuws !

Eerst hadden we Monsanto met genetische manipulatie van planten, toen schaap Dolly, stier Herman, genetische manipulatie van dieren en nu zijn de mensen proefkonijn, om genetisch gemanipuleerd te worden onder het mom van een “pandemie”, een griep, die minder of hoog uit net zoveel doden vraagt als de jaarlijkse griep.
Waar blijft het weerwoord tegen deze bizarre gang van zaken? Welke politici ontmaskeren degenen, die dit plan aan het uitvoeren zijn?
Welke voorgangers waarschuwen?

Lees ook https://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html

en dan met name de laatste nieuwsbrieven, hij toont aan dat er al jaren een geschreven plan is, wat nu voor onze ogen wordt uitgevoerd.

Het goede nieuws blijft: wie verbonden is met JHWH door Yeshua ziet wat er gaande is en leeft met het teken van JHWH in zijn denken (voorhoofd) , i.t.t. de mensen, die in de misleiding wensen te geloven.
Meer info volgt,

shabbat shalom, reageer als u/jij dat wil met vraag, reacties.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Covid-19 vaccin is genetische manipulatie !

  1. Het ziet er somber uit in de wereld, de mensen lopen als makke schapen naar de slachtbank. Ook al waarschuw ik veel mensen ze schijnen niet te willen luisteren, ze zijn al zo gehersenspoeld dat er met de wil van de wereld geen beginnen meer aan is. Ik verwijs ze naar andere media of pak de bijbel er bij en lees de openbaringen.
    Met de verandering van het menselijk DNA wil men Gods schepping vernietigen.
    Ten minste zo kijk ik er tegen aan.
    https://www.kla.tv/Coronavirus-nl/17193

  2. Dag Ben,
    Heb de link gelezen, die Savek is een wolf in schaapskleren.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twaalf − 7 =