Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Toch Trump, alsnog ????????????? Niet meer “blij met Biden”? updates!!!

Updates:

Sidney Powell is building a RICO case against Dominion and Smartmatic

 https://www.lnnmedia.nl/nieuws/internationaal/wordt-trump-her-verkozen-vanwege-massale-verkiezingsfraude/?fbclid=IwAR2THHA6FUPkuY-aAA_jfuK-2hCNR9eagrxzcyODv8nhvZnovlANfZdM83c

https://www.ninefornews.nl/gigantisch-kiesschandaal-in-de-vs-miljoenen-trump-stemmen-verwijderd/

Zie de hele tekst op genoemde link, als inleiding:

In de Verenigde Staten komt het computersysteem Dominion, dat op veel plaatsen gebruikt is om stemmen te verwerken, meer en meer onder vuur te liggen, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick. Volgens een analyse zijn 2,7 miljoen Trump-stemmen verwijderd en zijn honderdduizenden Trump-stemmen toegewezen aan Biden. Trumps advocaten hebben de dag na de verkiezingen in meerdere staten rechtszaken aangespannen.

Volgens mediaberichten kwam de ‘stemmendiefstal’ aan het licht tijdens een analyse van de ruwe data. President Trump twitterde over deze analyse: “Dominion verwijderde in totaal 2,7 miljoen Trump-stemmen. Uit een analyse van de data blijkt dat 221.000 stemmen in Pennsylvania van president Trump naar Biden gingen. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. In staten die de stemsystemen van Dominion gebruikten, gingen 435.000 stemmen van Trump naar Biden.”

Laten we blijven bidden, dat de waarheid op tafel komt, we hebben inmiddels wel gezien, wie er blind op de gestuurde media vertrouwen en blij zijn met Biden, die vannacht , bizar genoeg, veranderd lijkt te zijn in “een zeer Bijbels gelovig mens”, gezien zijn toespraak als “verondersteld nieuwe president van de USA”.
Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update:  https://welovetrump.com/2020/11/14/trumps-bulldog-attorney-lin-wood-soon-people-will-be-going-to-prison-lots-of-people/

https://www.israelendebijbel.nl/k/nl/n796/news/view/12759/9945/wordt-aanval-op-iran-het-afscheidscadeau-van-trump.html

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Toch Trump, alsnog ????????????? Niet meer “blij met Biden”? updates!!!

 1. Waarom willen jullie zo graag Trump? Omdat een deel van zijn familie Joods is? Of wat hij voor Israël betekende? Ik heb nog nooit een president weten herkozen worden na elke crisis ! Carter was een heel goede president, hij had maar één simpel ongeluk, de Iraanse revolutie en hij durfde niet ingrijpen, Reagan wel en hij werd de volgende president. De oude Bush zat overal behalve in Amerika : gevolg, ook hij verloor de verkiezingen. En Trump had de pandemie en pakte deze totaal verkeerd aan gevolg, niet herkozen. Het virus is geen hoax of complot, men wist dat dit ooit kon gebeuren en wat deed men, niets!!! De klimaatverandering is geen hoax of complot en wat doet men? Niets, en tegen klimaatverandering bestaat geen vaccin, de mens kan tegen de natuur niet op. Is de mens een goede rentmeester over de schepping? Neen dus!!

 2. Op 19 november 2020 @ 15:31 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Alle presidenten 1 pot nat…..Trump ook een leugenaar en dat zijn alle edele.

 3. Op 28 november 2020 @ 17:44 schreef Paul Verhoeven

  Beantwoorden

  Zijn al deze berichten over fraude nou fake of echt? De hele zgn ”profetenclub” heeft ”geprofeteerd” dat Trump nog 4 jaar zal blijven. De tijd zal leren of we al dan niet met valse profetie te maken hebben. Ik denk het antwoord wel te weten.

  • Hi Paul,
   Ik reken niet zo met een profetenclub, wel met feitelijke info van diverse sites, Amerikaanse kranten ook en de Bijbelse visie op de toekomst.
   En dan lees ik op die diverse links, t/m vanavond, dat de feiten van fraude meer dan bekend zijn en binnenkort bij de rechter liggen.
   Zou fijn zijn als dat vlotter ging, maar gelijk hebben en gelijk krijgen vallen niet altijd samen en soms nooit.
   Shalom
   Ben

 4. Voor Amerika hoop ik dat de waarheid in de verkiezingsfraude zaak, geen geweld wordt aangedaan. Indien dat wel het geval zal zijn, grote kans dat Amerika dan vervalt tot een bananenrepubliek. Laten wij hopen en bidden dat dit onheil Amerika bespaard blijft.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

drie × 1 =