Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

de simpele feiten over Corona en waarom liegt de overheid hier over ???? updates!

Partijen als PVV en FvD ontmaskeren de Coronagekte, bovenstaande video is helder.
Net als Xandernieuws, Franklin ter Horst , EJBron en de site waar op u nu leest, tora-yeshua.nl
Mijn vraag blijft: waarom liegen al die politici van de regeringscoalitie, waar halen ze de brutaliteit vandaan om ons land zo kapot te maken?
Waarom doen ze mee aan deze gekte, die wereldwijd al een jaar lang het nieuws beheerst? Dagelijkse indoctrinatie via de politiek correcte media, NOS voor op, wat is hier gaande?
Op genoemde sites wordt al maanden duidelijk gemaakt, dat het doel is om een globalistische en socialistisch/marxistische wereld, de NWO te vormen, een soort Chinese maatschappij, alles onder controle en zonder individuele vrijheid.
Meer info volgt, graag uw reactie hier onder,

shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

‘Cijfers tonen aan dat Covid-19 geen bedreiging is voor de volksgezondheid’

Robert F. Kennedy jr. gaat los op Bill Gates: ‘Dit heeft hij op z’n kerfstok’

https://unravelations.weebly.com/home/waar-is-de-kerk

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/25/het-outbreak-management-team-is-een-onwenselijk-belangenclubje-1/#more-16734

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/26/het-outbreak-management-team-is-een-onwenselijk-belangenclubje-2/

Het Outbreak Management Team is een onwenselijk belangenclubje (3)

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/27/sars-cov-2-virus-ook-in-ierland-nooit-ontdekt/

Artsen Collectief

Professor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is “opzettelijk lichamelijk letsel” toebrengen

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to de simpele feiten over Corona en waarom liegt de overheid hier over ???? updates!

 1. Waarom liegt de overheid over corona?
  Het lijkt er op dat overheden wereldwijd onder grote druk staan om de nieuwe wereldorde uit te voeren. Het lijkt wel een wet van Meden en Perzen die absoluut ten uitvoer gebracht moet worden. Kenmerken van duistere machten zijn: leugen, angst zaaien, mensen verzwakken en afhankelijk maken, controle en manipulatie. Het lijkt mij duidelijk dat de overste der wereld hier achter zit. Hij heeft haast, veel tijd heeft hij blijkbaar niet meer. Door angst geven mensen hun vrijheden op en vragen zelfs om nog hardere maatregelen tegen Corona. Rutte en de Jonge worden veelal geprezen om hun “briljant” leiderschap terwijl het (naar mijn mening) geen leiders zijn maar uitvoerders van de agenda van de “multilaterale wereldorde”, waar ook koning Willem Alexander op Prinsjesdag nog zijn zorg over uitsprak omdat die “orde” steeds meer onder druk komt te staan. Diegenen die wakker zijn zien de bui al lang hangen en zien dit met argus ogen aan. Ik ga me nu niet uitlaten over die schimmige figuren zoals: Soros, Swap, Gates, Tedros, de Rockefellers, Rotschild en dergelijke. Wel ga ik me uitlaten over de Kerk en mijn medegelovigen in het algemeen wat betreft vaccinaties m.b.t. het hele Coronagedoe. Dat de links progressieve kerken/gelovigen netjes conform de richtlijnen v.d. overheid en EU in de pas lopen valt te verwachten. Waar ik het niet van verwacht zijn mijn mede Christen waarvan ik weet dat ze redelijk profetisch onderlegd zijn. Daarvan mag je toch enigszins verwachten dat ze een Geest van onderscheid hebben. Nu puntje bij paaltje komt gaan sommigen toch anders denken als het gaat om wel of niet vaccineren. In mijn vrienden en kennissenkring zijn de meesten (nog) standvastig. Toch zijn er een aantal die beginnen te hinken op twee gedachtes. Hun verstand en gevoel voor verantwoordelijkheid tot de naaste geeft dan de doorslag om toch te kiezen voor vaccinatie omdat ze dan een ander niet kunnen besmetten. Ik bezoek regelmatig interkerkelijke bidstonden en merk op dat de gesprekken vooraf aan de bidstond steeds meer tijd in beslag gaan nemen. Dat is op zich nog niet zo vreemd want er gebeurt ontzettend veel in deze coronatijd.
  Ik hoop het niet, maar dit kan wel eens lastig gaan worden om geloofsgemeenschappen eendrachtig bij elkaar te houden. Alles staat of valt of wij in staat zijn, om in Liefde en acceptatie met ons verschil in opvatting bij elkaar te blijven. Dan hoef ik geen blad voor de mond te nemen.

  • Hi Sammy,
   Van harte eens en je zorg over de diverse kerkgenootschappen verbaast me niets.
   Niet 1 kerk bespreekt op de eigen website de islam en verkondigt daarbij op die site het evangelie met een duidelijk onderscheid mbt JHWH/Yeshua vs. de koranallah, behalve dan de Tora-Yeshua gemeente.
   En zo is het ook aangaande de NWO, de ontmaskering van de RK kerk, de valse oecumene e.d.
   Vervolgens herhaalt dat patroon zich mbt Covid 19.
   Dit is meer dan ooit de eindtijd, waarin degenen, die toegewijd aan JHWH willen zijn en leven tegenover de degenen staan, die los van Hem hun eigen politiek correcte leven willen leiden.
   Wees welkom in onze internetgemeenschap op deze site of mail/bel es persoonlijk, zie “contact”
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*