Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Een Covid 19 injectie ? Absoluut NIET! als je gewoon gezond bent.

https://www.frontnieuws.com/arts-ligt-met-ernstige-complicaties-op-intensive-care-na-pfizer-biontech-covid-19-vaccinatie/

Lezen! Eerste slachtoffer is een arts in Mexico, kreeg ME (ontsteking in hersens en ruggemerg) en dat is een langdurige vervelende ziekte, ook wel CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) genoemd, mij wel bekend al ruim 30 jaar.

Lees ook https://zlj13051967.wordpress.com/2021/01/03/coronamaatregelen-zijn-misdaad-tegen-mensheid/

citaat er uit:

Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis.Nooit eerder in de geschiedenis zijn GEZONDE MENSEN in quarantaine gezet voor een virus dat op het eind van de rit niet gevaarlijker blijkt dan een influenza-epidemie…’Corona-aanpak is een menselijke catastrofe die nooit had mogen gebeuren.Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen.Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen’, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika.We laten elke jaar de griepgolf en virussen gewoon ongestoord z’n gaan,om zo snel mogelijk groepsimmuniteit te bereiken.Daarna beschermt groepsimmuniteit de gehele populatie, inclusief de kwetsbaren.Vertraging van de groepsimmuniteit door lockdowns veroorzaakt een langere blootstelling van de kwetsbaren aan het virus en opent de mogelijkheid (als de groepsimmuniteit daadwerkelijk niet voldoende is opgebouwd door de lockdowns) dat de epidemie weer opnieuw de kop opsteekt…

lees verder op genoemde link.

Zie ook de artikelen op onze site van de laatste maanden over de Covid 19 truc: een ernstige griep, zoals elk jaar meer of minder, maar nu wereldwijd met een totaal onvoldoende PCR test, een dagelijks mediabombardement om “te beseffen dat deze griep nog meer slachtoffers dan de ergste vorm van pest”.
Met draconische maatregelen , zoals lock downs, die het natuurlijk proces van groepsimmuniteit vertragen, waardoor deze griep steeds weer terugkomt.
Met als doel een NWO samenleving te creëren, waarin de overheid ons in een vergaande greep wil krijgen en houden, op weg naar een maatschappij zoals in China.
Ik zeg het zo duidelijk mogelijk, nu kan dat nog.
Binnenkort moet u na het verplichte mondkapje, evt. na verlichte vaccinatie ook nog oogkleppen voor, om te voorkomen dat u teveel een eigen menig zou gaan vorme.

Binnenkort verkiezingen, let goed op welke partijen onze vrijheid behartigen, zoals de PVV dat duidelijk doet, ook FvD en verder zou ik er geen weten, ze doen allemaal mee met de Coronahype.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Vijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na Coronavaccinatie

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Een Covid 19 injectie ? Absoluut NIET! als je gewoon gezond bent.

 1. Op 4 januari 2021 @ 00:30 schreef BigLJohn

  Beantwoorden

  De geest van de Duivel waart rond over de aarde. Regeringsleiders over de gehele wereld gehoorzamen blind aan schimmige instituten die maar EEN doel nastreven; de mensheid tot slaaf maken. Het gezonde verstand moest plaatsmaken voor een notoire leugen. De Heer zou de Duivel nog EEN keer loslaten, en op het moment dat de mensen denken dat het kwaad op aarde gewonnen heeft zal de Heer ingrijpen en het kwaad vernietigen. Laten we daarop maar onze hoop vestigen….

  • Hi Big John,
   Die loslating van satan komt aan het einde van het 1000 jarige rijk, wat nog moet beginnen, hopelijk spoedig, bij de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua.
   Maar een soort voorproef zou kunnen komen als Trump definitief verliest en de “Deep State” het kwalijke clubje van Clinton, Soros, Obama c.s. de ruimte gaat geven.
   Hoe dan ook: het loopt onze hemelse Vader nooit uit de hand, mijn gebed is dat de valsheid ontmaskerd wordt en er zodanig gekozen wordt, dat het de spoedige komst van JHWH in de gestalte van Yeshua bevordert.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

8 + 4 =