Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Coronahype is het nieuws, terwijl de werkelijkheid veel erger is !

https://www.xandernieuws.net/uncategorized/vlag-van-revolutie-1776-op-witte-huis-trump-zal-zich-tot-bittere-einde-verzetten-tegen-coup/

https://www.theepochtimes.com/trump-pence-has-the-power-to-reject-fraudulently-chosen-electors_3644331.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-01-05-3

https://debataafschecourant.wordpress.com/2021/01/05/de-wereld-is-totaal-verrot/

Morgen verder, de waarheid zal in de volgende 2 weken per dag blijken, terwijl Nederland zich een rad voor ogen laat draaien met oeverloos gezeur over een op zich ernstige vorm van griep, die dit jaar Covid 19 heet.
Afgezien wat men er wereldwijd mee beoogt (de NWO , maatschappij zoals in China), wat er in de USA op ontploffen staat, is vele malen erger.
Helaas lees ik niet op deze sites, dat onze hemelse Vader met ieder, die oprecht op Hem vertrouwt, op weg is naar Zijn Koninkrijk; dat lees ik in de Bijbel en dat is ons kompas.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor0

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Coronahype is het nieuws, terwijl de werkelijkheid veel erger is !

 1. Hieronder herhaal ik een punt uit de scenario’s uit het artikel van Xandernieuws.

  4. Goddelijke interventie. ‘Maar nu Amerika wegzinkt in een poel van abortussen, transgenderisme en demonisme, is het nauwelijks denkbaar dat God deze natie genade verleent.

  In de Bijbel zijn verhalen te lezen dat God genadig is, afziet van Zijn voorgenomen toorn, als een volk vol van ontzag en in ootmoed met zondenbesef knielt en smeekt om genade. Laten we hopen en bidden dat nog velen tot dit besef mogen komen en daarbij Jezus zullen aannemen. En dat oprecht gelovigen het verschil zullen uitmaken. Als Amerika hier toch nog goed doorheen komt is dit wel heel bijzondere genade. Het probleem van deze tijd is dat veel Christelijke geloofsgemeenschappen weggedut zijn in een genadeslaapje dus geen rekening houden met oordeel en toorn, want zo is God niet in hun beleving waardoor verootmoediging en bekering uitblijft.

  • Hi Sammy,
   Het kan ook zijn, dat net als bij Noach er een moment komt, dat de deur dicht gaat en dat we in de laatste fase van de eindtijd geraken.
   Het is alles in de hand van onze Vader, Hij weet wat Hij doet en komt op Zijn tijd.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

1 + 20 =