Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Onderzoeksjournalist Daan de Wit vergelijkt 2 inentingsfiasco’s

Met dank aan https://www.youtube.com/watch?v=dV038djspAM , productie van
https://www.blckbx.tv/about

Zie de video en ook genoemde site voor meer info over het hele Covid 19/vaccin verhaal.

Steeds duidelijker blijkt, dat het merendeel van de mensen de Schepper, JHWH, meent te kunnen vervangen door het idee, dat het leven  zo lang mogelijk gerekt moeten worden via de medische/farmaceutische wetenschap, want na je dood is er niets meer.
Zaadcellen en eicellen invriezen is een laatste wanhoopspoging, om de dood te verzachten en te negeren en om zo na je dood via je nageslacht nog wat door te leven, alleen heb je daar zelf niets meer aan, als je voor eeuwig dood bent.

We gaan zien waar deze vaccinrondes toe zullen leiden, leer de les van de Mexicaanse griep, nu Corona , dan mutaties of weer een. nieuwe ziekte, nieuwe vaccins , big business.

Dagelijks worden we gebombardeerd via NOS en andere media met de zaligmakende vaccins, die we nog net niet verplicht moeten krijgen, vandaag als “hoogtepunt” Sana Elkadiri als eerste op tv met Hugo de Jonge (CDA), Andre Rouvoet (CU),beiden christen-lijken en fanatieke promotors van dit hele verhaal.
De dorpsfanfare en de rode loper ontbraken er nog net aan.
Je bent een a-sociaal mens, als je je niet laat inenten, dat moge duidelijk zijn, stel je voor dat iemand nog zijn eigen gezond verstand gebruikt, nl. alleen naar de doctor als je ziek bent en dat is minder dan 0,5 %  die werkelijk het huidige griepvirus heeft en er voor behandeld moet worden.
Daar moet de hele economie voor plat , scholen dicht etc., terwijl een griep normaal elk jaar aanwezig is,  altijd een zelfde aantal doden maakt m.n. in de categorie 70-90 jaar oud,  een leeftijdsgroep, waarin men altijd al pleegt dood te gaan.

Leef gezond, naar de Bijbelse richtlijnen, maak zelf antistoffen op natuurlijke wijze door iets als een griep gewoon uit te zieken.
Ontdek de leefprincipes duidelijk in de Tora aangegeven en zorg dat u de Schepper leert kennen via Zijn verschijning als mens, Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus).
Verbonden met Hem , als rank aan de Wijnstok, leven we zeer gezegend Zijn komst tegemoet, in vertrouwen op Hem en niet door angst gedreven van de ene naar de ander prik.
Yeshua overwon de dood voor elk mens, die op Hem vertrouwt en als ik overlijdt voor Zijn komst, dan is dat op Zijn tijd in Zijn handen, Hem ontmoetend.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

zie ook  https://www.frontnieuws.com/verbijsterend-groot-percentage-artsen-weigeren-het-nieuwe-coronavaccin-te-nemen/

en https://www.frontnieuws.com/prominent-viroloog-covid-19-pandemie-is-de-grootste-hoax-ooit-gepleegd-en-mondkapjes-sociale-afstandelijk-en-lockdowns-moeten-morgen-allemaal-stoppen/

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twee × 3 =