Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Paus: ” plv. van Christus” of van satan !

Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen een Covid vaccin moet nemen

Posted on     , met dank aan Xandernieuws!

Afbeelding: (2) (injectienaald toegevoegd).

—————————————————————————————————————————————-

Groep bisschoppen, aartsbisschoppen en kardinalen waarschuwt gelovigen juist ‘onder geen enkele omstandigheid deze vaccins te nemen, omdat ze besmet zijn met de onuitsprekelijke misdaad van abortussen’

—————————————————————————————————————————————-

In een interview dat vanavond op het Italiaanse Canale-5 wordt uitgezonden herhaalt paus Franciscus zijn eis dat iedereen een Covid-19 vaccin moet nemen. Vanaf volgende week wordt heel Vaticaanstad, inclusief hijzelf, gevaccineerd. ‘Het moet gebeuren.’

‘Ik geloof dat ethisch gezien iedereen het vaccin moet nemen,’ vindt de paus volgens een transcript dat voorafgaande aan de uitzending werd vrijgegeven. ‘Het is een ethische keuze, omdat je speelt met je gezondheid en leven, maar ook met de levens van anderen.’

‘Ik snap niet waarom sommigen ‘nee’ zeggen, en dat ‘vaccins gevaarlijk zijn’. Als artsen het presenteren als iets dat goed kan gaan, en er geen speciale gevaren aan kleven, waarom het dan niet nemen? Er is een suïcidale ontkenning die ik niet kan verklaren.’

Covid-vaccins komen neer op gigantisch medisch experiment met genetische manipulatie

De leider van de Vaticaan gaat daarbij opzichtig voorbij aan een inmiddels lange lijst van topwetenschappers die juist waarschuwen tegen de Covid vaccins, omdat deze van een nieuw type zijn en neerkomen op genetische manipulatie en het inbrengen van potentiële auto-immuunziekten.

Deze vaccins zijn bovendien nog nooit eerder gebruikt op mensen en zijn, gezien de enorme haast waarmee ze worden ingevoerd, onmogelijk afdoende op veiligheid getest. Daarom weet niemand wat de gevolgen van deze vaccins zijn. Die gaan niet voor niets gepaard met bijsluiters en instructies waarin wordt gewaarschuwd voor een zeer groot aantal mogelijke ernstige tegenreacties, waaronder de dood.

Het ‘spelen met je gezondheid en leven’ is naar mijn persoonlijke mening daarom juist van toepassing op het jezelf laten injecteren met deze vaccins, aangezien dat feitelijk neerkomt op het deelnemen aan een gigantisch medisch experiment.

‘Vaccins besmet met onuitsprekelijke misdaad van abortussen’

Ook in de top van Rooms Katholieke Kerk zijn velen het niet met Franciscus eens. Op 12 december noemden bisschop Schneider, kardinaal Pujats, bisschop Strickland, aartsbisschop Peta en aartsbisschop Lenga het ‘onder alle omstandigheden onacceptabel voor katholieken’ om vaccins te nemen die besmet zijn met ‘de onuitsprekelijke misdaad van abortussen’.

De vaccins bevatten weliswaar geen directe menselijke foetuscellen, maar zijn wel op die basis ontwikkeld. ‘De misdaad van abortus is zo monsterlijk, dat ieder verband met deze misdaad, zelfs als dit een verre link is, immoreel is, en daarom door een katholieke die zich hier volledig bewust van is geworden onder geen enkele omstandigheid kan worden geaccepteerd. Iemand die deze vaccins neemt moet zich realiseren dat zijn lichaam profiteert van de ‘vruchten’.. van één van de grootste misdaden van de mensheid.’

Een week later bracht het Vaticaanse doctrine departement een verklaring uit waarin stond dat katholieken prima deze vaccins kunnen nemen, ook als ze door abortussen zijn besmet, als er geen ethische alternatieven beschikbaar zijn (1). Die zijn er echter in overvloed – zoals Ivermectine en het HCQ/zink protocol -, maar mogen van de meeste landen niet breed worden ingezet, omdat de politici er van meet af aan voor hebben gekozen dat alleen een vaccin de oplossing mag zijn.

Paus wil ‘wereldregering’ die ‘universeel vaccin’ aan de mensheid oplegt

De eerste Jezuïtische paus ooit sprak zich in de zomer al uit voor een ‘universeel vaccin’ voor de hele mensheid. De kardinalen Gerhard Ludwig Müller en Joseph Zen, aartsbisschop Carlo Maria Viganò en bisschop Joseph Strickland hadden in maart nog de verklaring ‘Veritas liberabit vos’ opgesteld, waarin ze met ongewone scherpheid waarschuwden dat het coronavirus wordt misbruikt voor de invoering van een communistische planeconomie, verplichte vaccinaties, en de oprichting van een tirannieke Marxistische wereldregering.

Franciscus, zelf altijd Marxist geweest, is daar juist openlijk een groot voorstander van. In zijn laatste encycliek (Fratelli Tutti) pleitte hij voor een wereldautoriteit waar alle landen hun macht en soevereiniteit aan moeten overdragen. Hij acht de VN daar het meest geschikt voor. Die moet volgens hem dan wel ‘echte tanden’ krijgen, zodat weigerlanden onder het mom van ‘het algemene belang’ gedwongen kunnen worden hun onafhankelijkheid op te geven. Dit riekt natuurlijk heel erg naar de communistische werelddictatuur waar we al vele jaren voor waarschuwen.

Zo ook de kardinalen en (aarts)bisschoppen in de genoemde brandbrief ‘Veritas liberabit vos’ (‘de waarheid zal u vrijmaken’): ‘Wij laten niet toe dat honderden jaren christelijke beschaving onder het mom van een virus worden weggevaagd, om zo een haatdragende technocratische tirannie op te richten, waarin mensen met onbekende namen en gezichten over het lot van de wereld kunnen besluiten, om ons zo in een uitsluitend virtuele werkelijkheid op te sluiten.’

Xander

(1) Life Site News
2) Afbeelding (onbewerkt): Mikdev , Pixabay

Zie ook o.a.:

06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Paus: ” plv. van Christus” of van satan !

 1. Deze paus is ‘ knettergek’ en het paus zijn onwaardig, in feite is hij een valse profeet. Ook beweerd hij dat de hel niet bestaat, dus noemt hij Jezus een leugenaar. Ook homofilie is geen zonde. Dus als hij het over die vaccins heeft dan weet ik wat ik van een valse profeet mag verwachten. Ik denk dat m’n op het Vaticaan ook verveeld zit met deze wispelturige onwaardige paus, verkozen door de maffia van het Vaticaan.

  • Hi Willy, de rest van de pausen was ook in de meeste gevallen niet best, helaas; feitelijk deugden ze geen van allen, omdat ze een zeer misleidende kerk dienden.
   Shalom
   Ben

 2. Hallo Ben,
  Op Lightchanneltv Nederland is op What’sup Prof door Walter Veith/Martin Smith een interessante uitleg over de encycliek Fratelli Tutti te zien en te horen.
  Groet.

 3. Willy, deze paus is niet “knettergek”, maar briljant. Hij laat een plan uitvoeren. Hij is, zoals ik reeds eerder schreef de “Octopus”. De “tentakels” voeren uit.

 4. @ Derks: Inderdaad, hij voert een briljant plan uit, waar Jezus los van staat.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vijf × 5 =