Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Trump nog steeds “in charge”, bidden dat ontmaskering boevenbende voort gaat!

Update:  https://www.israpundit.org/simon-parkes/

citaat hier uit:

Trump goes on offense today

Simon Parkes
 • The military committed themselves to prevent a left coup in the wake of the assassination of Pres Kennedy
 • That’s when the Q movement started
 • The military is fully backing Pres Trump. So are the clergy, the police and the people.
 • Trump will serve a second term
 • On a worldwide basis everyone is in place and ready to go
 • they have their final orders.
 • things  start covertly to a large extend and then daily be more apparent by the end of the week.
 • the conspirators know its do or die. That’s why they are fighting so hard to shut us down.
 • a return to the gold standard is in the cards.
 • Trump and the key players and Trump’s family are all in Texas.

Update: pres.Trump roept noodtoestand uit voor Washington DC, het regeringsgebied van de USA.

President Trump Officially Declares State of Emergency In D.C. Through January 24, 2021

https://welovetrump.com/2021/01/11/a-massive-fence-was-just-put-up-around-the-supreme-court/?utm_source=newsletter_randy&utm_medium=mixed&utm_campaign=newsletter_randy

DC is looking a lot different nowadays.

If you were to visit the Supreme Court, you would find yourself looking at a 7ft high fence that surrounds the entire perimeter.

The Supreme Court isn’t the only area that is all fenced up, Capitol Hill and the White House also has put up large fences after security has increased exponentially after the Capitol building was sieged.

(Washington lijkt meer op een vestingstad sinds woensdag , hoge hekken rond regeringsgebouwen, 7000 soldaten op belangrijke punten, onze media , zoals de NPO, zwijgen het allemaal dood, in de lijn van zoveel mogelijk links nieuws, rechts  alleen negatief belichten)

https://www.facebook.com/mercy.pleiadenlight/posts/156645872889231

Mercy PleiadenLight

tSpeoons4oreude  ·

Donald J. Trump wordt de eerste president van de nieuwe Republiek met een volledig intacte grondwet.

 1. Startdatum voor de nieuwe Republiek is 4 maart 2021 ~ dit was de oorspronkelijke startdatum van de nieuwe president (totdat deze werd gewijzigd onder FDR in 1933).
 2. Veel Deep State DOJ, FBI, CIA, SCOTUS en het Congres zullen ter verantwoording worden geroepen en worden vervolgd in militaire tribunalen. Misschien wel 60-70%.
 3. Aan het einde van de toespraak van president Trump zei hij: “Onze ongelooflijke reis is nog maar net begonnen.” Hij kent het plan absoluut en zegt het vol vertrouwen.
 4. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet, het is allemaal optiek; militaire operaties hebben aan alles gedacht ~ zelfs een nieuw (openbaar / niet-censuur) internetplatform om de eerste wijzigingsrechten veilig te stellen (*** Bill 230 zou in werking treden).
 5. Waarom beriep de president zich niet eerder op de Insurrection Act? Omdat het leger erbij betrokken is en mensen hem ervan zouden hebben beschuldigd een dictator te zijn. Hij heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid gegeven om eerlijk te zijn met de frauduleuze verkiezingen: het Hooggerechtshof, de staat DOJ, de FBI, de CIA, SCOTUS, het Congres en de vice-president. Ze kozen allemaal voor het grootste deel hun rijstrook en kozen ervoor om een ​​(bewust) frauduleuze verkiezing te certificeren.
 6. Veel Trump-aanhangers zijn onder druk gezet en bedreigd door de diepe staat, dat is altijd zo geweest. Mensen die tegen Trump lijken in te gaan, zijn ofwel bedreigd of maken deel uit van de diepe staat. Elk heeft zijn eigen rijstroken uitgekozen.
 7. Onderschat de president en deze militaire operatie niet. Trump lijkt vaak zwak voordat hij wint (lees The Art of the Deal). Twitter en Facebook verbieden nu de president (censureren) ~ dit geeft de president de mogelijkheid om het Emergency Broadcast System (opgezet in 2018) te gebruiken om contact op te nemen met alle Amerikanen (en misschien een veel groter bereik) voor wat ze moeten horen over de volgende stappen zonder gecensureerd te worden, zonder vooringenomenheid in de media.

PS:

President Trump heeft keer op keer verklaard: “we hebben het allemaal (het bewijs).” Hij heeft ook gezegd: “we zullen ons nooit overgeven.” En, zei hij in zijn toespraak van 7 januari 2021: “het beste moet nog komen.”

* EO13848:

https://www.whitehouse.gov/…/executive-order-imposing…/

** De Insurrection Act van 1807 is een federale wet van de Verenigde Staten [1] die de president van de Verenigde Staten de bevoegdheid geeft om in bepaalde omstandigheden Amerikaanse militaire en gefederaliseerde troepen van de Nationale Garde in te zetten in de Verenigde Staten, zoals het onderdrukken van burgerlijke wanorde, opstand, en rebellie.

*** Sectie 230 van de Communications Decency Act, die in 1996 werd aangenomen, zegt dat een ‘interactieve computerservice’ niet kan worden behandeld als de uitgever of spreker van inhoud van derden. Dit beschermt websites tegen rechtszaken als een gebruiker iets illegaals plaatst, hoewel er uitzonderingen zijn voor schendingen van het auteursrecht, sekswerkgerelateerd materiaal en schendingen van het federale strafrecht. “

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Trump nog steeds “in charge”, bidden dat ontmaskering boevenbende voort gaat!

 1. Dank je wel Ben voor de oproep tot : dat deed ik al en blijf ik doen. G’d is een G’d van de waarheid. Ik moest denken aan Jesaja 54:17 – Elk wapen dat tegen u gesmeed wordt, zal niets uitrichten en elke tong die zich voor het gericht tegen u keert zult gij in het ingelijk stellen.
  En bidden voor kracht en wijsheid voor Trump, zijn familie en alle supporters op welk gebied ook.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vier × 3 =