Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Doodsoorzaak altijd corona, geen onderliggend lijden; na vaccinaties net andersom !

In Nederland doden na vaccinatie Covid19 vaccin, uiteraard werd snel benadrukt dat het vooral het onderliggend lijden was en de leeftijd en dat Corona eventueel iets had toegevoegd.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044339163/15-meldingen-van-overlijden-na-vaccinatie-met-coronavaccins

Maar het afgelopen jaar, voordat er gevaccineerd werd, was de doodsoorzaak hoe dan ook allereerst corona, met eventueel  theoretisch gesproken iets van “boven de 80, kanker en andere op zich dodelijke ziektes”.
Het laatste nieuws uit Spanje, met dank overgenomen van
https://www.frontnieuws.com/tragedie-in-spanje-761-ouderen-stierven-in-een-week-in-verpleeghuizen-de-meesten-van-hen-na-te-zijn-gevaccineerd/

Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd


5
9267

© Jernej Furman (CC BY 2.0)

Er duiken steeds weer afschuwelijke berichten op over bejaarden die in verpleeghuizen sterven. Maar wat nog enger is, is dat de meeste sterfgevallen bij deze ouderen zich voordeden nadat zij waren gevaccineerd.

Volgens de website Actualidad RT, die zich baseert op informatie van Cadena SER, zijn in de afgelopen week 761 bejaarde bewoners van verzorgingstehuizen overleden nadat zij, voor het merendeel, enkele doses van het vaccin van Pfizer en Moderna hadden gekregen.

Dat is het ergste aantal sterfgevallen sinds april vorig jaar. Maar zij zullen blijven beweren dat het vaccin geweldig is en dat er geen enkel probleem is, zij zullen de mensen blijven aanmoedigen zich te laten vaccineren.

Enkele van de meest dramatische situaties hebben zich voorgedaan in de residentie Novo Sancti Petri, in de gemeente Chiclana, in de provincie Cádiz (in het zuiden van het land). 22 ouderen zijn overleden door een uitbraak van het Coronavirus die minstens 79 inwoners en 24 werknemers heeft geïnfecteerd. De infecties begonnen een paar dagen nadat stagiaires en medewerkers de eerste dosis van het vaccin tegen Covid-19 hadden gekregen.

Iets soortgelijks gebeurde in het bejaardencentrum El Salvador, in Lagartera, een gemeente van Toledo, iets meer dan 150 kilometer van Madrid. Daar werden, nadat de eerste dosis van het serum tegen het Coronavirus was toegediend, bij een uitbraak alle bewoners op één na besmet; negen van hen stierven, allen met reeds bestaande aandoeningen.

Een andere uitbraak in het bejaardencentrum Vitalia Parque Alcosa in Sevilla heeft geleid tot een totaal van 62 bevestigde infectiegevallen en de dood van 15 bejaarden.

Realiseert u zich dat deze dramatische gebeurtenissen zich voordoen met vaccins en dat niemand er iets van zegt, in feite blijft men mensen aanmoedigen om zich te laten vaccineren en zelfs de meeste gezondheidswerkers blijven hen aanmoedigen om dit te doen.

Het is verschrikkelijk dat we getuige zijn van deze tragedie en dat de maatschappij waarin we leven niet opstaat. Ze brengen het leven van onze oudjes in gevaar.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

20 − 17 =