Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De valsheid van de NPO/NOS druipt er vanaf, nu doet Elsevier ook al mee, verweer Fvd ?

https://www.ewmagazine.nl/nederland/achtergrond/2021/02/racistische-uitingen-in-baudets-berichtenverkeer-803993/

De meeste lezers nemen afstand van dit  vileine artikel, diverse mensen zeggen hun abonnement op. He artikel is zo overduidelijk bewust negatief over FvD en geeft valse info, door priveopmerkingen  van Baudet e.a. uit hun verband te misbruiken.
“Zou je blij zijn als je zus met een neger thuis kwam” ?
Tegenwoordig ben je dan verplicht om heel blij “ja, natuurlijk” te antwoorden en  uiteraard ook met een lesbienne of een moslim.
Want als je dat niet doet, ben je racistisch en/of discriminerend.
En wat fijn, als je dan zo’n privemening uit een priveconversatie  en uit zijn verband gerukt breed kunt uitmeten in een voorheen toch goed blad als Elsevier.
Walgelijk vals en alleen maar om bij de verkiezingen in maart (als ze al doorgaan, het OMT heeft per vandaag haar zorgen al uitgesproken !) een partij als FvD zo negatief mogelijk neer te zetten, met verdere uitstraling naar PVV en SGP.
Het  Trump vs Biden verhaal in de USA lijkt zich hier te moeten gaan herhalen: zo links mogelijk is de norm, rechts is bij voorbaat slecht.

De vraag is: wat is de norm nu eigenlijk? Bij FvD zegt men in het begin van het verkiezingsprogramma:

De kern van ons program is onze liefde voor Nederland. Voor onze beschaving,
onze geschiedenis en onze stedenbouw. De Joods-Christelijke traditie, de klassiek- humanistische wereld: al wat we geërfd hebben van eeuwenlang bouwen en broeden.

Ik heb aangeboden die term “joods-christelijke traditie” nader uit te werken, want dat lees je nergens, helaas nog geen reactie op dat aanbod.
Gezien genoemde valsheid vanuit de linkse hoek lijkt het me meer dan ooit nodig om een goed doordacht stuk te hebben over deze joods-christelijke waarden, praktisch uitgewerkt en onderbouwd.
Op onze website is daar al wel het nodige van te vinden, zoals:

-die normen staan in de Bijbel, het joods-chr.  boek bij uitstek.
-duidelijke richtlijnen mbt. sexualiteit, over  de omgang tussen de volkeren en rassen, over het beheer van de schepping, allemaal verwoord door de Schepper, voorgeleefd in Zijn verschijning als mens in Yeshua ha Mashiach(Jezus Christus)

Als Thierry Baudet vanuit zijn eigen verkiezingsprogramma zou reageren op de valse aantijgingen van links, dan kan hij die aantijgingen zo weerleggen, als. hij tenminste achter zijn programma wil staan en daar ga ik voorlopig van uit.
Ik zal dit artikel direct versturen als reminder van mijn aanbod, ben benieuwd naar de reactie.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to De valsheid van de NPO/NOS druipt er vanaf, nu doet Elsevier ook al mee, verweer Fvd ?

 1. Wybren van Haga en Thierry Baudet zijn momenteel de enige twee verzetsstrijders in de tweede kamer ,naamchristenen van de zouteloze SGP en de ChristenUnie zijn in diepe slaap ,waardeloze nepchristenen!!JEZUS leeft !!!HIJ heeft ook deze nepchristenen overwonnen!!

  • Hi Leon,
   Zeker mbt. Corona. Maar ik wacht nog steeds op een reactie ivm de joods-chr.waarden: blijft dat een vage kreet of worden die principes concreet gemaakt?
   Shalom,
   Ben

 2. Ben,
  Volgens mij is Th.Baudet ook geen Christen(?)
  Dus zal hij niet gaan reageren op jouw inbreng/ voorstel.
  Overigens heb ik ook op Van Haga gestemd,
  Tja, wat moet je anders!
  Een volgeling van Jesus Messias stemt in feite niet,wat zou Jesus doen?
  Niet stemmen denk ik.
  Niet van de wereld , maar wel in de wereld.
  “Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld “!

  Shalom,
  Joost

  • Op 29 maart 2021 @ 21:29 schreef Ben Kok

   Beantwoorden

   Hi Joost,
   Na CU (2009) en SGP en PVV en Ongehooor Nederland, waar ik bij allemaal zeer teleur gesteld ben, geef ik FvD het voordeel van de twijfel mbt de politieke inhoud, bij gebrek aan beter; niet stemmen is de laatste optie.
   Kun je iets schrijven over jouw geloofsleven?
   Shalom,
   chat Pesach sameach,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*