Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Iedereen moet en zal Covid19 hebben, we verzinnen gewoon nieuwe symptomen

https://www.nu.nl/binnenland/6117322/experts-willen-hoofdpijn-en-vermoeidheid-ook-tot-coronasymptomen-rekenen.html#coral_talk_wrapper

Je kunt het haast niet geloven, maar hoofdpijn en vermoeidheid en diaree zijn ook al redenen om aan te nemen dat iemand  Covid 19 heeft.
En dan gaan testen met de ontoereikende, veel te breed metende PCR test of de sneltest, die nog minder betrouwbaar is.
En dan bovenop de Engelse mutatie nr. 1 nog een tweede en de Braziliaanse en Zuid-Afrikaanse variant, de besmettingen stijgen tot ongekende hoogte.
Positief getest  betekent  dan ook nog dat je Covid 19 hebt, terwijl in de praktijk  slechts 10% het dan werkelijk heeft en grotendeels thuis geneest van die griep.

Het overheidstuig moet en zal de NWO dienen, wereldwijd levenslang bedreigd door de klimaatrampen, zure regen, gat in Ozonlaag, bankencrises en dus nu de Coronagekte.
Al die wereldwijde rampen bestaan wel, maar die moeten gericht en specifiek aangepakt worden, niet als valse smoes worden gebruikt om via de NWO de wereld als globaal systeem te beheersen.
Dat is dan ook het doel van de “elite”, de machthebbers, de globale kliek, gevuld vanuit miljardairs, adel, mediamagnaten, bankiers en regeringsleiders.
Ooit meegemaakt, dat er inmiddels ruim een jaar lang wereldwijd een griepvirus wordt gebruikt om een pandemie gaande te houden en daarmee enorme economische schade en armoe aan te richten, om zoveel mogelijk mensen afhankelijk te maken van het overheidssysteem  en grote bedrijven?

De noodwet wordt aangescherpt, want “de dijken staan op doorbreken” en daarom neem het kabinet het heft in handen om alles in goede banen te leiden, via avondklok en lockdown , de vijand staat immers op de stoep.
Vergeet niet wie ons dit aandoen: VVD, CDA, D66 en de Unie van christen-lijken, CU, geholpen door Jesse Klaver.

Wat geweldig, als u gezegend bent met Bijbels geloof in de enige ware God, de Schepper van alles, JHWH, de God van Abraham,Isaak en Jacob, ons in Zijn schepping, in de Bijbel en bovenal in  Yeshua geopenbaard !
Hij volvoert Zijn plan, leidt ons naar Zijn Koninkrijk, waar alleen mensen zullen zijn, die op Hem hebben vertrouwd in hun leven.
Zorg dat u er bij hoort, zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shabbath shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS https://www.xandernieuws.net/algemeen/peer-reviewed-studie-covid-dodental-minstens-1600-overdreven/

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Iedereen moet en zal Covid19 hebben, we verzinnen gewoon nieuwe symptomen

 1. Op 19 februari 2021 @ 15:20 schreef Feike Dijkstra

  Beantwoorden

  Het aloude paard van Troje is van stal gehaald, massaal word het paard naar binnen getrokken, we kennen dat verhaal, met het vaccin zijn verkopen we ons lichaam, ons leven aan de machten van de duisternis. Onze ouderen moeten zogenaamd worden beschermd, eert de ouderen vaccineren, we zien de resultaten, in de rust en verpleeghuizen sterven de mensen bij tientallen, was dat de opzet van de overheid?

 2. Ben,

  Mooi gezegd en geschreven.
  Ik heb de indruk dat vele leerlingen van Jesus Messias ongeveer hetzelfde zeggen.
  Welke site je ook bezoekt, in de Vs of in Europa: allemaal , allemaal zijn wij ervan overtuigd dat we moeten werken zolang het nog dag is, want de nacht zal spoedig komen. Ontwaak, gij die slaapt en sta op uit de doden en Christus zal over u lichten!
  “En gij zult de waarheid verstaan ,
  en de waarheid zal u vrijmaken” Joh.8:32.
  Wat een TROOST!!!
  De overwinning is aan de HEERE der Waarheid.
  Dat we allen een middel mogen zijn in Gods Hand om de machten te keren, is mijn bede.

  Shalom!

  Joost

  • Shabbath shalom Joost; laten we bidden dat vele Bijbelse gelovigen de moed hebben om een getuigend licht te zijn in deze tijd, toelevend naar de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua.
   En bereid te zijn om hun leven over te hebben voor Hem, want als dit de eindtijd is, kan dat het geval zijn.
   Niettemin, Hij is met ons, al de dagen en Zijn zegel (het Tora-leven in woord en daad, op basis van Zijn offer) staat op ons voorhoofd, als we Hem volgen zoals Hij leert en voor heeft geleefd.
   Tot later,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*