Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Verplicht genezen na vaccin en toch 20% dood als bijkomend effect !

Nieuwe slachtingen in Duitse verpleeghuizen na vaccinaties

Posted on     met dank overgenomen van

Nieuwe slachtingen in Duitse verpleeghuizen na vaccinaties


—————————————————————————————————————————————-

In sommige verpleeghuizen is 19% tot 22% van de bewoners kort na vaccinatie overleden – Ook schrijnende verhalen uit Nederland, betrokkenen spreken van ‘onvrijwillige, gruwelijke, onmenselijke vaccinatie-euthanasie’

—————————————————————————————————————————————–

Ouderen die het afgelopen jaar stierven aan terminale kanker, maar in hun laatste dagen positief werden getest, gingen steevast de boeken in als Covid-19 slachtoffer. Nu gebeurt exact het omgekeerde: ouderen en andere mensen die pal na hun corona vaccinatie ernstig ziek worden en sterven, zijn ineens wèl allemaal bezweken aan onderliggende oorzaken, zelfs als die tot op het moment van injectie niet bestonden. Aan het vaccin kan en mag het nooit liggen. Met dit misdadige volksbedrog wordt de pandemie-hoax overeind te houden, wat ook in Duitsland tot nieuwe slachtingen in verpleeghuizen heeft geleid. In sommige instellingen is 19% tot 22% van de bewoners overleden.

Bijltjesdag

Vaccinatiedag is bijltjesdag in veel instellingen waar ouderen hun laatste dagen moeten slijten. Zowel na de eerste als tweede injectie overlijden grote aantallen mensen. Verpleeghuis ‘Am Auenwald’ in Leipzig kon 16 kamers leegruimen. Direct na de eerste vaccinatie op 18 januari werden tal van mensen ziek. Officiële verklaring: corona. Van de 70 bewoners werden er 46 (vals) positief (PCR) getest, waarvan er 16 stierven, 5 mannen en 11 vrouwen tussen de 79 en 98 jaar oud.

Bij een schokkend hoog sterftepercentage van 22% pal na een vaccinatie is het niet meer dan logisch dat mensen vragen gaan stellen en verbanden gaan leggen. Maar ‘experts’ willen er niets van weten. Over vaccins is nu eenmaal besloten dat ze hoe dan ook veilig zijn, en hoe dan ook geen ziektegevallen en doden kunnen veroorzaken. En ‘dus’ worden alle sterfgevallen weggeschreven als ‘toeval’ of ‘onderliggend lijden’.

Altijd en overal alleen maar corona

In Leverkusen stierven in januari in een seniorencentrum 15 bewoners. Omdat op 28 december – twee dagen voor de vaccinaties – iemand positief testte op een corona mutatie, werden alle doden automatisch op het conto van Covid-19 gezet. Ook hier klonk het veelgebruikte excuus dat ‘volledige bescherming pas na de tweede vaccinatie bestaat’. Als na die tweede prik wéér zoveel mensen sterven, dan is het scenario voorspelbaar: ook zij zullen enkel ‘corona slachtoffers’ mogen worden genoemd.

In Emstek (gemeente Oldenburg) gebeurde hetzelfde als in Leipzig. Na de tweede inenting op 18 en 19 januari stierven in het plaatselijke verpleeghuis 5 mensen. Een betrokken anoniem persoon berichtte dat in een bejaardentehuis in Berlijn 6 mensen zijn gestorven na de (Pfizer/BioNTech) vaccinaties. Die waren kort voor hun dodelijke injectie allemaal negatief getest.

Ondanks strenge maatregelen toch een ‘uitbraak’… (maar waardoor?)

De autoriteiten hebben geen verklaring voor het feit dat 14 mensen in een instelling in Osnabrück begin februari positief op corona testten, terwijl ze net hun tweede prik hadden ontvangen. Men begrijpt niet hoe ‘het virus’ ondanks alle strenge voorzorgsmaatregelen en verplichte testen toch kon uitbreken. Misschien omdat het helemaal niet om een virus ging…?

Een oudere vrouw in Weyhe, die als ‘algemeen gezond’ bekend stond, stierf één uur na de vaccinatie. Autoriteiten beweren de zaak te ‘onderzoeken’, maar achten een verband met het vaccin ‘onwaarschijnlijk.’ Met andere woorden: toeval. Als dit zo doorgaat zou ‘toeval’ de komende jaren wel eens doodsoorzaak nummer 1 kunnen worden in het Westen.

Ook in Nederland

Ook in Nederland zijn er schrijnende verhalen te horen. Van een zeer betrouwbare bron kregen we te horen over een vrouw van ver in de 80, die tot haar vaccinatie in prima conditie verkeerde. Pal na injectie met het Pfizer vaccin werd ze echter onmiddellijk doodziek; ze kreeg een hartinfarct, een TIA en ongeneeslijke huidzweren. Inmiddels lijkt ze stervende. Betrokkenen spreken van ‘onvrijwillige, gruwelijke, onmenselijke vaccinatie-euthanasie.’

En dat alles onder het mom van ‘gezondheid’, en ‘bescherming’ tegen een virus met een vastgestelde IFR van slechts 0,05% (de helft van een griep), en 0,23% inclusief 70-plussers (overeenkomend met een stevige griep).

Xander

(1) Epoch Times

Zie ook o.a.:

20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
17-02: Twee ziekenhuizen stoppen met AstraZeneca vaccin vanwege hoog aantal bijwerkingen
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
30-01: Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen

2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

_______________________________________________________________________________________

NB zie ook https://dissident.one/2021/02/22/cdc-929-doden-en-15-923-gewonden-na-experimentele-mrna-covid-injecties/

Navigeer naar andere artikelen

15 Responses to Verplicht genezen na vaccin en toch 20% dood als bijkomend effect !

 1. Ik ga me laten vaccineren, waarom niet ? Je bent in het leven toch geen solist, je moet toch ook denken aan je medemens? Of is dat niet meer christelijk? Wie zijn leven wilt behouden…. sprak een zekere Jezus!! Natuurlijk als mensen om diverse redenen het niet willen dan is dat hun volste recht. Maar ik vrees dat de overheid een zachte dwang zal laten uitvoeren.

 2. Je hebt gelijk als je stelt dat dit vaccin te snel is in elkaar gefikst. Dat kan kloppen, maar of het nu zo gevaarlijk, één ding weet ik, het zal je DNA niet veranderen. Zwangere vrouwen kunnen zich beter nog niet laten prikken da’s allemaal waar. ik heb de woorden van Jezus totaal niet misbruikt, het zijn de gelovigen die Jezus woorden naar hun hand zetten. Jezus had het over naastenliefde, je naaste liefhebben als jezelf, kunt ge dat Ben?? Niet voor jezelf leven. Niemand kan een groter offer brengen voor God dan hij die zijn leven geeft voor zijn vrienden. Dit deden de eerste gelovigen zoals Petrus en Paulus. Paulus leerde dat geen mens doet wat goed is, hij kijkt altijd naar zijn eigenbelang. Je leven wegcijferen voor de ander dat leerde Jezus!!!

  • Dag Willy H.,
   Hoe weet je dat je dna onaangetast blijft? Diverse wetenschappers stellen van wel.
   En verder is optimaal naastenliefde praktiseren natuurlijk in Yeshua het geval, prijs JHWH daarvoor.
   Pas dat maar toe op de Covid 19 hype: waarschuwen voor de zwaar overdreven reactie van de overheid of braaf meedoen met de lijn van Hugo en Mark, met negeren van alle waarschuwingen zonder verder nadenken, politiek correct de verkeerde kant op.
   Wat is dan liefde?
   shalom
   Ben

  • Willy, ik ga je niet veroordelen of je het vaccin nu wel of niet neemt. Maar er is nog erg veel onduidelijkheid rondom het vaccin. Er is eigenlijk maar een ding zeker en dat is dat je zelf minder klachten krijgt en zo ziekenhuisopname kunt voorkomen. Dit houdt dus wel in dat je het virus nog steeds kunt krijgen, ook al ben je gevaccineerd. Mogelijk kun je als drager het virus nog steeds doorgeven, maar dit is nog niet bekend. Daarnaast weet men ook nog niet hoe lang het vaccin werkt. De zogenaamde naastenliefde gaat dus eigenlijk nog niet op, want dan zou je zeker moeten weten dat je anderen niet kunt besmetten. Een vaccin neem je voor jezelf, zodat je zelf minder ziek wordt.

   Er gaat een soort van hype rond, dat als iedereen gevaccineerd is alles weer het oude wordt, maar dit is nog allerminst zeker. Niet voor niets wordt afstand houden en mondkapjes als ´het nieuwe normaal´ geïntroduceerd. Mocht het zo zijn dat je als gevaccineerde nog steeds mensen kunt besmetten, dan schiet je hier niets mee op en kun je net zo goed niet gevaccineerd zijn.

   • Hi Peter,
    Inderdaad, eens. En erger nog: volgens de big Pharma zullen we elk jaar gevaccineerd moeten worden, met een steeds aangepaste “griep”prik.
    Want het virus muteert en er komen ook andere ziektes bij mogelijk, dus we gaan allemaal aan de Coronadrugs, als verslaafden.
    Als je je laat inenten, krijg je een Coronapaspoort, mag je meer als degenen , die dat niet hebben laten doen.
    In Israel , een bedenkelijk voorbeeld in dit geval, is dat al het geval en Rutte is er “ook niet op tegen”.
    Shalom
    Ben

 3. Hier is het verhaal van het Trojaanse paard van toepassing. Als je het vaccin naar binnen haalt zal het van binnenuit de poort openzetten voor veel narigheid. Veel Christenen zien het vaccin als geschenk van God. Als je de gave van onderscheiding hebt ontvangen zie je duidelijk dat het geen geschenk van God is, maar een giftige pijl uit de duisternis! Hoe naïef kunnen mensen zijn.

 4. Willy, fijn dat er nog zoveel Nederlanders zijn die zich beschikbaar stellen als gratis “proefkonijn” voor de vaccin bedrijven. Fijn dat ze er ook voor kiezen om niet op de IC opgenomen te worden als er bijwerkingen zichtbaar worden. Of vergis ik mij nu? Jij bent toch niet zo?

 5. Ja, Ben je hebt weer een punt. Maar stel vijf wetenschappers tegen elkaar en je krijgt verschillende meningen. Hetzelfde geldt voor het klimaat. De ene zegt het is de schuld van de mens, de andere zal zeggen het is de schuld van de zon, en de andere zal zeggen het loopt zo’n vaart niet. Alleen hebben de wetenschappers die zeggen, de aarde warmt op, door de schuld van de mens meer dan een punt. 22

  • Dag Willy H.,
   Het gaat niet om de aantallen voor of tegen, het gaat om de meest geloofwaardige argumenten.
   De tijd gaat het leren.
   Shalom
   Ben

 6. Op 25 februari 2021 @ 15:37 schreef Faber John

  Beantwoorden

  Laat je vaccineren door de Bijbel

 7. @ Derk: Ik ben geen Nederlander hoor! Ik behoor tot een ander gebied ten zuiden van Nederland, maar daar is ook veel miserie!!

 8. Willy, het door mij geschrevene is 1 op 1 op jou van toepassing. Welnu, ik wens je veel plezier toe als “proefkonijn”. Weet wel dat eventuele gevolgen voor eigen rekening komen.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vier × 4 =