Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

covid 19 niet aantoonbaar als virus volgens 7 universiteiten !

‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’

Posted on     
met dank overgenomen van

‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’


—————————————————————————————————————————————–

CDC aangeklaagd wegens massale fraude: Uit de testen op 7 universiteiten van ALLE onderzochte mensen  bleek dat zij geen Covid, maar gewoon Influenza A of B hebben – RIVM- en EU statistieken: ‘Corona’ vrijwel verdwenen, zelfs sprake van ondersterfte

—————————————————————————————————————————————–

Een klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog in een laboratorium in het zuiden van Californië zegt dat hij samen met collega’s van 7 universiteiten het CDC aanklaagt wegens massale fraude. De reden: in niet één van 1500 onderzochte samples van ‘positief’ geteste mensen kon Covid-19 worden gevonden. ALLE mensen bleken gewoon Influenza A, en in mindere mate Influenza B te hebben. Dit komt overeen met de eerdere bevindingen van andere wetenschappers, waar we al diverse keren over hebben bericht.

Dr. Derek Knauss: ‘Toen mijn lab team en ik de 1500 veronderstelde positieve Covid-19 samples aan Kochs postulaten onderwierpen en onder een SEM (elektronenmicroscoop) legden, vonden we GEEN Covid in alle 1500 samples. We ontdekten dat alle 1500 samples voornamelijk Influenza A, en sommige Influenza B waren, maar geen enkel geval van Covid. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de bulls*** PCR test.’

Op 7 universiteiten niet één keer Covid ontdekt

‘Toen we de rest van de samples naar Stanford, Cornell, en een paar van de labs van de Universiteit van Californië stuurden, kwamen zij met dezelfde uitslag: GEEN COVID. Ze vonden Influenza A en B. Toen hebben we allemaal de CDC om levensvatbare samples van Covid gevraagd. De CDC zei dat ze die niet kunnen geven, want die samples hebben ze niet.’

‘We zijn door al ons onderzoek en lab werk daarom tot de harde conclusie gekomen dat Covid-19 ingebeeld en fictief is. De griep werd enkel ‘Covid’ genoemd, en de meeste van de 225.000 doden vielen door co-morbiditeiten zoals hartaandoeningen, kanker, diabetes, longemfyseem, etc.. Ze kregen de griep die hun immuunsystemen verder verzwakte, en ze stierven.’

‘Dit virus is fictief’

‘Ik moet nog steeds één levensvatbare sample met Covid-19 vinden om mee te kunnen werken. Wij die aan de 7 universiteiten de lab test met deze 1500 samples hebben verricht, klagen nu de CDC aan wegens Covid-19 fraude. De CDC heeft ons nog steeds geen levensvatbare, geïsoleerde en gepurificeerde sample van Covid-19 gestuurd. Als ze dat niet kunnen of willen, dan zeg ik dat er geen Covid-19 bestaat. Het is fictief.’

‘De vier research papers die de genoom extracten van het Covid-19 virus beschrijven zijn er nooit in geslaagd de samples te isoleren en te purificeren. Alle vier papers beschrijven slechts kleine stukjes RNA die maar 37 tot 40 basisparen lang zijn. Dat is GEEN VIRUS. Een viraal genoom heeft normaal gesproken 30.000 tot 40.000 basisparen.’

‘Nu Covid-19 zogenaamd overal zo erg zou zijn, hoe komt het dan dat niet één lab ter wereld dit virus compleet heeft geïsoleerd en gepurificeerd? Dat is omdat ze het virus nooit echt gevonden hebben. Alles wat ze ooit hebben ontdekt waren kleine stukje RNA die sowieso niet als het virus werden geïdentificeerd. Waar we dus mee te maken hebben is gewoon weer een griepvariant, net als ieder jaar. Covid-19 bestaat niet en is fictief.’

‘Ik geloof dat China en de globalisten deze Covid-hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) op touw hebben gezet om een wereldwijde tirannie en een totalitaire controle politiestaat op te richten. Deze intrige omvatte (ook) enorme verkiezingsfraude om Trump omver te werpen.’ (1)

CDC geeft zelf toe geen aanwijsbaar virus te hebben

Diep verborgen in een officieel document over Covid-19 gaf de CDC al in zomer van 2020 ruiterlijk toe dat het niet beschikt over een meetbaar virus: ‘Aangezien op dit moment geen gekwantificeerde (= gemeten) geïsoleerde virus objecten van 2019-nCoV beschikbaar zijn…’ (pagina 39 van het ‘CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel’ (13 juli)) Oftewel: de CDC kon als een van DE leidinggevende medische autoriteiten ter wereld géén virus aantonen, en kan dat dus nog steeds niet.

Over de voor dit doel wetenschappelijk totaal ontkrachte, maar in Nederland nog steeds schaamteloos misbruikte PCR-test schreef de CDC onder het kopje ‘limitations’: ‘De detectie van viraal RNA kan niet de aanwezigheid van een besmettelijk virus aantonen, of dat 2019-nCoV de veroorzaker van klinische symptomen is.’ En bovendien: ‘Deze test kan geen andere ziekten, veroorzaakt door andere bacteriële of virale ziekteverwekkers, uitsluiten.’

Oftewel: Wij kunnen niet bewijzen dat de mensen die ziek worden en in het ziekenhuis worden opgenomen, en heel soms sterven, ziek zijn geworden door een nieuw coronavirus genaamd SARS-CoV-2, en kunnen ook niet bewijzen dat zij hierdoor een nieuwe ziekte ‘Covid-19’ krijgen. Het kan net zo goed een ander virus en een andere ziekte zijn. (En aangezien alle symptomen, inclusief ernstige longontsteking, naadloos overeenkomen met wat griep historisch bij kwetsbare mensen kan veroorzaken… ‘if it looks like a duck and walks like a duck, it is a duck’.’

Beloning van € 225.000 voor aantonen coronavirus

Het Duitse Team van Samuel Eckert en het Isolate Truth Fund loofden eerder dit jaar een beloning van minimaal € 225.000,- voor iedere wetenschapper die het onomstotelijke bewijs kan leveren dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en dus bestaat. Ook zij wezen op het feit dat nog niet één lab ter wereld dit corona virus heeft weten te isoleren.

Ja, systeemwetenschappers beweren weliswaar van wel, maar deze ‘isolatie’ bestaat enkel uit een sample uit het menselijke lichaam, dat een ‘soepje’ is bomvol verschillende soort cellen, resten van virussen, bacteriën, et cetera. Met behulp van (giftige) chemicaliën wordt vervolgens naar enkele (rest)deeltjes gezocht die kunnen wijzen op een virus dat er ooit is geweest of misschien nog is, waarna dit als ‘bewijs’ wordt aangewezen.

Canadees team kreeg ondanks 40 WOB verzoeken eveneens geen bewijs

Eind december 2020 besteedden we aandacht aan een vergelijkbaar initiatief zoals dat in Duitsland. Een team rond de Canadese onderzoeksjournalist Christine Massey diende bij medische instanties wereldwijd maar liefst 40 WOB verzoeken in met de simpele vraag om bewijs dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en het bestaan ervan dus objectief kan worden aangetoond. Niet één van de aangeschreven instanties en autoriteiten was in staat om dat bewijs te leveren.

‘Onmogelijk aan te tonen dat SARS-CoV-2 een ziekte genaamd Covid-19 veroorzaakt’

Dr. Tom Cowan, dr. Andrew Kaufman en Sally Fallon Morell publiceerden onlangs een verklaring over ‘het voortduren van de controverse of het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd of gepurificeerd. Maar op basis van de officiële Oxford definitie van ‘isolatie’ (‘het feit of de toestand van geïsoleerd of afgezonderd zijn, een scheiding van andere zaken of personen, het op zichzelf staan’) schrijven het gezonde verstand, de wetten van de logica en de regels van de wetenschap voor dat iedere onbevooroordeelde persoon tot de conclusie moet komen dat het SARS-CoV-2 virus nooit geïsoleerd of gepurificeerd is. Als gevolg kan er geen bevestiging van het bestaan van het virus worden gegeven.’

‘De logische en wetenschappelijke gevolgen van dit feit zijn dat de structuur en compositie van iets waarvan het bestaan niet kan worden aangetoond niet gekend kan worden, inclusief de aanwezigheid, structuur en functie van hypothetische spike- of andere proteïnen. De genetische sequentie van iets dat nooit gevonden is kan niet gekend worden, en de ‘varianten’ (mutaties) van iets waarvan het bestaan niet werd aangetoond, eveneens niet. Het is daarom onmogelijk om aan te tonen dat SARS-CoV-2 een ziekte genaamd Covid-19 veroorzaakt.’

Gecombineerde PCR test voor corona en influenza ‘omdat er amper verschil is’

’s Werelds grootste biotech bedrijf, het Chinese BGI, heeft onlangs niet voor niets een nieuwe PCR test op te markt gebracht waarmee gelijktijdig op influenza A, B en corona kan worden getest. Nog los van het aangetoonde, door Marion Koopmans erkende feit dat een PCR test géén besmetting met wat voor virus dan ook kan aantonen, zegt de uitleg van BGI dat beide ziekten zo moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn en ze er daarom maar één test van hebben gemaakt, meer dan genoeg. Misschien IS er wel helemaal geen verschil, is ‘Covid’ enkel een andere benaming voor ‘oude vertrouwde’ griepvirussen, en is dit gewoon weer een slim marketing trucje?

Meeste mensen hebben zich door angstpropaganda laten misleiden

Met de in opdracht van de overheid gezaaide 24/7 angstpropaganda door de massamedia zijn de meeste mensen gaan geloven dat er inderdaad sprake is van een levensgevaarlijk virus dat mensen veel sneller en ernstiger ziek maakt dan een seizoensgriep. Ook dat laatste is echter aantoonbaar niet het geval. Influenza A is in de ontwikkelde wereld al jaren de belangrijkste oorzaak van sterfte als gevolg van longontsteking.

Maar stuur mensen die aangewezen zijn als ernstige Covid-patiënten naar een paar IC’s in het land, zet daar constant camera’s op, instrueer een paar arsten dat ze enkel de ergste gevallen moeten bespreken, en je hebt je ‘geteleviseerde pandemie’. Het argument ‘we doen het omdat de zorg anders wordt overbelast’ haalde de regering enige tijd geleden zelf onderuit door een aanbod van 400 IC-bedden plus personeel van de hand te wijzen, omdat ‘dit niet nodig is’. (Was dit wellicht de eerste en enige keer dat de waarheid werd verteld?)

RIVM cijfers: niets meer aan de hand (maar toch wordt het nooit meer normaal)

Nu ook de officiële cijfers van het RIVM laten zien dat er na de normale traditionele winterpiek niets meer aan de hand is, en er volgens de EU-statistieken (EuroMOMO) zelfs sprake is van flinke ondersterfte, zou de samenleving – als het ècht om een virus en de volksgezondheid zou gaan – per ommegaande weer volledig normaal moeten gaan draaien om te beginnen met het herstellen van de enorme schade die het overheidsbeleid heeft veroorzaakt.

Zoals u weet zal dat echter nooit meer worden gedaan, en dat komt omdat met deze zorgvuldig geplande pandemie-hoax een ideologische agenda wordt uitgevoerd, de ‘Great Reset’, die de samenleving en economie van het Westen juist grotendeels wil afbreken, en vervolgens wil onderwerpen aan een wereldwijde technocratische communistische klimaat-vaccindictatuur, waarin het definitief gedaan is met al onze vrijheden, burger- en zelfbeschikkingsrechten.

Xander

(1) Hal Turner
Afbeelding: PublicDomainImages , Pixabay

Zie ook o.a.:

11-03: € 225.000 beloning uitgeloof voor leveren bewijs van bestaan SARS-CoV-2

2020:

20-12: Ondanks wereldwijd 40 WOB verzoeken kan niet één autoriteit bewijs leveren van SARS-CoV-2
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
06-10: Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
18-03: Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden

_______________________________________________________________________________________

Zie ook:

’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden

Donderslag in Weimar: Rechtbank heft mondkapjes- en testplicht op scholen op!

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

18 + zestien =