Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

15 redenen met conclusie: de mRNA-massavaccinatie is uitermate slecht !

Uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is


met dank overgenomen van

Uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is

1“Wij zijn niet volledig op de hoogte van de risico’s van deze EXPERIMENTELE producten”.

2“Door overmatig gebruik van vaccins voor mensen die ze eigenlijk niet nodig hebben, zorgen we ervoor dat het virus door evolutionaire selectie aan de voordelen van het vaccin ontsnapt.”

3“Ik ben sterk gekant tegen gedwongen vaccinaties, in de eerste plaats omdat ze NIET ETHISCH zijn en vanuit het standpunt van een viroloog en vaccinoloog geen goede medische praktijk zijn.”

4“Wij weten dat een natuurlijke infectie een bredere en langduriger immuunrespons teweegbrengt, die tot 20 maal doeltreffender is om herinfectie te voorkomen dan vaccinatie.”

5“We weten van de ongedifferentieerde behandeling van dieren met geneesmiddelen dat deze praktijken leiden tot superbacillen, die op hun beurt ons aanvallen. Dit is dezelfde logica als bij vaccins.”

6“Overmatig gebruik (massavaccinatie) van vaccins zal de ontwikkeling van virussen in de hand werken die zich aan vaccinatie kunnen onttrekken.”

7“De mensen die zullen lijden onder dit naïeve, inadequate beleid van gedwongen wereldwijde vaccinatie zijn de mensen die een hoog risico lopen.”

8“Vaccinatie is misschien in sommige opzichten slechter, omdat gevaccineerden die doorbraakinfecties hebben, zich relatief gezond voelen en evenveel virussen produceren en uitscheiden zonder dat zij het weten.”

9“Het beleid is slecht doordacht. Is dit onbekwaamheid of is dit het resultaat van druk van de farmaceutische industrie op de beleidsmakers?”

10“Dit zijn lekkende vaccins die ons niet terug op de bodem van de zaak zullen brengen en deze virussen zullen zich door de bevolking verspreiden.”

11“Fauci heeft de grond bereikt en zijn mening vervangen door gegevens omdat er geen gegevens zijn om zijn beslissingen te ondersteunen.”

Voormalig Pfizer vicepresident Mike Yeadon: “Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus”

12“Vaccins zijn niet lineair en meer is niet altijd beter. Soms kan MEER HET IMMUUN SYSTEEM UITSCHAKELEN.”

13“We moeten terugkeren naar evidence-based medicine en stoppen met bureaucraten te laten dicteren hoe medicijnen worden beoefend.”

14“Om de een of andere reden is de regering fel gekant tegen vroegtijdige behandeling. Dit is slecht beleid en slechte geneeskunde. Wanneer hebben we ooit een situatie gezien waarin patiënten naar de spoedeisende hulp komen en zeggen: “Ik heb ademhalingsproblemen, dokter”. Dan wordt hun zuurstofgehalte gemeten en zegt de dokter: “Wel, je gehalte is laag, maar niet echt laag… ga naar huis en kom terug als je echt ziek bent”. Dit is waanzin.”

15“Hoe valt het te verklaren dat dit geneesmiddel (Ivermectine) met goed succes wordt gebruikt in ontwikkelingslanden over de hele wereld, maar in de westerse media door het slijk wordt gehaald? Deze mensen worden gekocht en betaald, en zij handelen op een gecoördineerde manier om de belangen van de farmaceutische industrie te versterken. De farmaceutische bedrijven hebben in feite ons hele Congres gekocht en betaald. Er is zoveel geld in omloop bij Big Pharma dat zij in staat zijn bijna alles wat zij aanraken te corrumperen. Ze hebben onze hele regering, Big Tech en de media gecompromitteerd”.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

3 × vier =