Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De waarheid over Corona, klimaat en immigratie op tafel als NWO agenda

Uitstkend onderbouwde speech in de 2e kamer,  terug te zien op deze video en te lezen met voetnoten op

https://www.fvd.nl/volledige-speech-van-thierry-baudet-bij-de-algemene-politieke-beschouwingen-2021

Mijn reactie;

Uitstekend gesproken Thierry, niemand had enig weerwoord, de huichelarij van Segers en Ploumen was walgelijk en ze vluchten met hun fake-verontwaardiging voor de inhoud van je verhaal , denken een excuus te hebben om dan niet inhoudelijk te reageren, als ze er al toe in staat zouden zijn.
De gemaakte vergelijking is schokkend, niet vanwege de vergelijking op zich,  maar omdat die vergelijking m.m. klopt en ook Joodse groeperingen hebben de discriminatie van Joden e. a. vergeleken met de discriminatie van niet-gevaccineerden, terecht.
Deze speech motiveert me om de goede strijd mee te strijden met FvD, omdat deze partij als enige onderbouwd en moedig de wereldwijde staatsgreep ontmaskert.
Nu nog de Joods-christelijke waarden duidelijk uitwerken, dan hebben we ook het antwoord op de vraag, waar dit alles op uit loopt.
De ook door jou aangekondigde “marxistische maatschappij zoals in China” noem ik ook al lang van uit Bijbels perspectief, de eindtijd, waarin we niet meer kunnen “kopen en verkopen” zonder het teken van het Beest (666), dus heel goed dat dit geluid in de 2e kamer klinkt.
Wat ik er graag bij vermeld zou zien, is de almacht van de Schepper, die vanaf het begin Zijn reddingsplan klaar heeft en uitvoert als de Koning der koningen, het loopt Hem nooit uit de hand.
Ttv. Noach kregen de mensen  120 jaar lang de tijd zich te bekeren, maar niemand ging aan boord van de ark, alleen Noach en zijn gezin plus de dieren, die verstandiger waren dan de mensen, die wensten onder te gaan in de zondvloed.
En dan de neef van Abraham, Lot , die in Sodom woonde te midden van mensen, die  los van God wensten te leven; hij was de laatste verwijzing naar JHWH, de Schepper en hij werd als enige met zijn  kinderen gered uit de in vuur ondergaande stad.

Precies zo verloopt de geschiedenis van de mensheid: JHWH schiep de aarde zeer goed en gaf de eerste mensen het beheer, maar ook toen al koos men in eigen wijsheid de verkeerde weg, die God verboden had, ipv. de boom des levens koos men de boom der kennis van goed en kwaad en daarmee werd de aarde vervloekt.
Vervloekt, opdat de mensen zouden ervaren dat alles kapot gaat zonder de aanwezigheid van de Bron, JHWH , de Schepper.
JHWH beloofde de Redder, Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus) ,de komst op aarde van JHWH in mensengestalte, de levende Tora.
Hij kwam in deze wereld 2000 jaar geleden, leerde de Tora zoals bedoeld te leven (joods-chr. waarden!) en droeg het oordeel van de Tora , de doodstraf, voor elk , die zijn tekort erkent, want welk mens kan zeggen dat hij die waarden en normen volmaakt uitleeft?
Yeshua stierf voor onze schuld en elk mens, die zijn schuld erkent en de vergeving in Yeshua aanvaard , kan weer een kind van  de Vader worden, een Koningskind en verbonden aan Hem  Zijn wederkomst tegemoet leven.

Dat laatste is van vitaal belang, want je kunt jouw ontmaskerende woorden wel tot je nemen, zeer terecht en protesteren tegen de gang van zaken, heel goed, maar het antwoord op de vraag, waar de wereld dan heen gaat, moet ook worden gegeven.
Dat is dat we door de komende moeilijke tijd heen gaan met alle vervolging van dien en dat het zal lijken dat de duisternis gaat winnen, het zal de antichrist macht schijnbaar lukken, totdat ter elfder uren op Zijn tijd  JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua om de duisternis te verslaan en het Koningschap op Zich te nemen.
Dat is wat de Bijbel ons laat zien en ik ervaar de waarheid van de Bijbel al 50 jaar , uitgetest en bewezen, dus ik heb alle vertrouwen dat we in het ontmaskeren van de duisternis en in het volgen van Yeshua als het Licht der wereld het beloofde Koninkrijk van JHWH zullen binnen gaan, mits we  Yeshua hebben aanvaard en gevolgd.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: ik wacht nog steeds op  een antwoord van jou op je zomeressay, waarop ik reageerde per mail, direct er na d.d. 26-07-2021, zie hieronder:
Ik heb hierover gesproken met Pepijn van Houwelingen en met het hoofd van het Renaissance-instituut (vertrekkend zag ik later)  toen ze 3 sept. samen in Zeeland op bezoek waren, maar dat heeft ook nog niet tot een antwoord geleid, helaas.
Graag verneem ik alsnog je antwoord, shalom, Ben Kok

Dag Thierry,
Dank voor je essay, je schrijft tot slot van je begeleidende mail: “ik ben benieuwd wat je er van vindt”.
Als lid van FvD en sinds een paar maanden lid van de groep, die met de FvD leden van de prov. Staten meedenkt, ga ik graag op je verzoek in en  geef mijn mening, waarbij ik er van uitga, dat ik antwoord krijg, i.t.t. eerdere onbeantwoorde mail.
Ik ben lid omdat ik vind dat je helemaal gelijk hebt in wat je schrijft in je essay en sterker nog, dat doet de FvD als enige partij, de rest schuifelt politiek correct mee en helpt deze wereld naar een NWO, een communistisch model zoals China of erger.
Wat ik mis , is de visie op de toekomst, het terecht ontmaskeren van de gaande duivelse valsheid van uit bijna alle overheden van landen onder druk van de globale elites is uitstekend, maar niet voldoende.
FvD beroept zich op de joods-christelijke waarden, prima, daarin ligt ook het toekomstperspectief, namelijk dat de Schepper van genoemde waarden bestaat en in deze wereld is verschenen en zal verschijnen als de Mashiach, een zichtbare Gestalte, die Zijn karakter zichtbaar maakt, in Yeshua ha Mashiach.
De Bijbel, het boek van de joods-christelijke normen en waarden, geeft in vele profetieën de eindfase van de mensheid weer en m.i. zitten we in die eindfase met alle rampen en politieke manipulaties van dien.
Via onze website tora-yeshua.nl help ik mee met de ontmaskering van de duisternis, maar maak ik ook duidelijk welke hoop er is voor elk mens, die in Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus) de Torapraktijk omarmt , Zijn verzoenend offer voor elke schuldbelijder aanvaart en Hem navolgt in levenspraktijk.
Ik heb al eerder aangeboden die praktijk nader uit te werken in een “FvD normen- en waarden essay”, maar ik heb daar nog steeds geen reactie op gehad en voor ik zo’n essay schrijf, wil ik graag weten of daar überhaupt echt belangstelling voor bestaat.
Ik denk dat het essentieel is om die hoopvolle boodschap mee te nemen op de FvD website, ook voor de mensen , die geen Bijbels geloofsleven hebben, zijn de 10 geboden als kern van de Tora herkenbaar en naleefbaar, al was het maar grotendeels.
Een partij  zonder realistische hoop is rijp voor de sloop, zo zien we bij diverse partijen met CDA als specifiek duidelijk voorbeeld.
Dat geldt op enig moment ook voor FvD, ondanks de verder uitstekende duisternis ontmaskerende boodschap: er staat niet in , hoe de toekomst er uit moet gaan zien en hoe die bereikt kan worden.
Elders lees ik dan wel over de FvD toekomstvisie, wat neer komt op een eigen FvD samenleving, echter zonder de Schepper van de kosmos te erkennen, een toekomstplan op mensenkracht gebaseerd en dat is vaker geprobeerd en mislukt.
https://www.parool.nl/nederland/baudet-wil-eigen-samenleving-forumland-met-eigen-munt-datingapp-en-scholen~bf08daf3/

Shalom, zie uit naar jouw mening hier over,

Ben Kok (joods-chr. pastor)
tora-yeshua.nl
06-39696349

Cc steungroep Zeeland

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to De waarheid over Corona, klimaat en immigratie op tafel als NWO agenda

  1. Hallo Ben, net gelezen in het Reformatorisch Dagblad: ‘De Jonge: Baudet moet over corona niet beluisterd worden’…

    ‘Let op de tekenen der tijden’…

    Willeke

    • Hi Willeke,
      Hugo blijft schoolmeester, daar moeten we braaf naar luisteren.
      Ik zal de link er bij zetten zo.
      Shabbath shalom,
      Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*