Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Niet meer kunnen kopen/verkopen zonder teken van het Beest (NWO systeem)

Italië: Geen werk en loon meer zonder vaxbewijs; ‘EU wil vaxpas ook voor winkels en tanken invoeren’

Posted on     

met dank overgenomen van https://www.xandernieuws.net/algemeen/italie-geen-werk-en-loon-meer-zonder-vaxbewijs-eu-wil-deze-ook-voor-winkels-en-tanken-invoeren/
‘En het (Beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (lett. charagma = ‘ets’/ prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft’.

—————————————————————————————————————————————–

De allerhardste, meest inhumane en straks ook meest bloedige dictatuur die deze planeet ooit gekend heeft, door mij consequent het ‘systeem van het Beest’ genoemd waarin niemand meer kan ‘kopen of verkopen’ zonder ‘de prik’, wordt er zoals voorspeld in ijltempo doorgedrukt om te voorkomen dat het wakker wordende deel van de bevolking in opstand komt. De Italiaanse regering verplicht per 15 oktober een bewijs van vaccinatie/negatieve test voor ALLE werknemers, dus niet alleen die bij de overheid. Mensen die weigeren worden zonder doorbetaling van loon op non actief gezet. In Slovenië kunnen mensen niet eens meer tanken of naar de supermarkt zonder QR code, een maatregel de EU op korte termijn zou willen overnemen.

Mensen die toch zonder ‘groene pas’ op het werk verschijnen krijgen een boete van tussen de € 600 en € 1500. Italië is het eerste land dat het vaccinpaspoort voor alle werknemers verplicht stelt. De pas is weliswaar ook geldig als je een negatieve test of bewijs van herstel na Covid (antilichamen) kan voorleggen, maar er kan worden aangenomen dat zodra de pas algemeen ingevoerd is, de geldigheid zal worden beperkt tot enkel de Covid injecties.

Afgelopen weekend waren er in 120 Italiaanse steden opnieuw grootschalige demonstraties. Al in maart werden zorgmedewerkers verplicht zich te laten ‘vaccineren’. Tot nu toe zijn 728 artsen die weigerden naar huis gestuurd. In Frankrijk zijn ongeveer 3000 zorgmedewerkers op non-actief gesteld voor het weigeren van de Covid injecties. (1)

Slovenië: vaxpas vereist om te kunnen tanken, ‘EU wil maatregel overnemen’

Eerder deze week gebruikte de Sloveense politie in Ljubljana traangas en waterkanonnen om een massa demonstratie tegen het verplichte ‘vaccinatie’certificaat uit elkaar te drijven. Deze vaxpas is verplicht voor toegang tot winkels en zelfs om te kunnen tanken.

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong schrijft dat zijn bronnen hem hebben gezegd dat de EU deze maatregelen wil overnemen, zodat je binnen enkele maanden overal in Europa alleen nog met een QR code / vaxpas zult kunnen ‘kopen of verkopen’.

‘Logica en gezond verstand zijn verdwenen’

‘Ze proberen om Europa compleet in een nieuwe communistische staat te veranderen,’ reageert de Amerikaanse econoom Martin Armstrong (2). ‘Een groot deel van de mensheid is overduidelijk niet in staat om voor zichzelf te denken. Achter de TV camera’s lachen de politici hoe eenvoudig het is om deze mensen de hele tijd voor de gek te houden. Tegenstrijdigheden doen er nooit toe. Logica is verdwenen, en gezond verstand is er mogelijk zelfs nooit geweest. Ze hebben op grote schaal (Stanley) Milgrams experimenten bewezen.’ (3)

Yale psycholoog Milgram bewees in de jaren ’60 dat de blinde gehoorzaamheid van het Duitse volk aan de Nazi’s bepaald geen unieke uitzondering was, maar dat ieder mens onthutsend snel en eenvoudig geneigd is met dezelfde slaafse gehoorzaamheid te reageren op autoritair gezag, zelfs als dat gezag eist dat andere mensen pijn en kwaad moet worden aangedaan. Het enige dat mensen al over de drempel trekt om zelf mee te doen met mensenrechtenschendingen en martelprakrijken is een herhaaldelijk ‘we doen het (samen) voor een goede zaak’, ‘het is noodzakelijk voor de veiligheid / volksgezondheid’, et cetera.

Wel, kijk maar om u heen, en zie hoe verbijsterend dun het laagje menselijkheid ook in ons land blijkt te zijn. We schreven het in het voorjaar van 2020 al: als deze ‘Great Reset’ / Agenda-2030 klimaat-vaccinatie agenda niet wordt gestopt, als mensen nu nog steeds weigeren wakker te worden, dan zal dit op een nog veel groter drama uitlopen dan in de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw.

Welkom in de (stapsgewijze) vervulling van Openbaring 13:16 (in Nederland zelfs mede door de hand van een christelijke minister van Volksgezondheid):

‘En het (Beest = symbool van het laatste, grensoverschrijdende wereldrijk) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (lett. charagma = ‘ets’/ prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft’.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

13-09: Nieuwe Muur in Europa? Nederland en Duitsland voeren Apartheid in terwijl Denemarken en Zweden juist opengaan
12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven
08-09: Australië ontzegt ongevaccineerden toegang tot gezondheidszorg en sluit ze thuis op
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan )
02-09: Harvard professor epidemiologie: Bewijs geleverd dat verplichte vaccinaties wetenschappelijke onzin zijn ( / Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers )
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden ( / Komst ‘vaccin’abonnement bevestigd: Canada koopt voor iedere burger ACHT extra shots – Israël: Vaccinatiepaspoort verloopt als mensen geen boostershots nemen )
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren

07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Niet meer kunnen kopen/verkopen zonder teken van het Beest (NWO systeem)

 1. Hallo Torah-Yeshua,

  Dit is een heel ding.
  En ik vraag me af of dit niet nog verder gaat.
  Bent u op de hoogte van het WEF en de vierde industrionele revolutie? Het is een heel ding.
  En naar mijn idee heeft die 4e industrionele revolutie (4e beest?) vanalles te maken met het vaccin. Persoonlijk heb ik het idee dat naast de giften er ook technologie in zit.
  De fact-checkers ontkennen dat er grafeen oxide inzit, maar ik denk dat het erin zit. Grafeen oxide is het ding in de gezondheidszorg en in de digitale wereld.
  Grafeen oxide in je lichaam, kan maken dat je lichaam aan het internet (5G) verbonden kan worden.
  En dat is 1 van de belangrijke speerpunten van de 4e industrionele revolutie. En zo het WEF zegt, we zullen de wetten gaan doorbreken waar we aan gebonden waren. En door deze technologie de mens hacken en niet alleen dat het WEF aan de mens, maar aan het leven zelf wilt gaan zitten. En dat er niet meer vorm gegeven wordt door een God boven de wolken, maar door de wolk/cloud van microsoft en IMB. Het gaat niet meer om textiel in deze revolutie, maar om “body, mind and brain” en om data. Het zijn de woorden van het WEF.
  En ik denk, nu nog het verbod om zonder c-pas niet te mogen tanken, werken, boodschappen doen in een winkel en etc, straks, wanneer mensen als fysiek gekoppeld zijn aan internet/AI, dan is er geen enkele mogelijkheid voor personen sie daar niet aan gekoppeld zijn, om te werken, kopen en verkopen.
  Wat het WEF zei, dat in de 4e industrionele revolutie, biologie en digitaal één zullen worden. Mens en AI zullen één worden.
  En ik ben van mening, dat de technologie om dat te kunnen waarmaken, in de vaccins zitten.
  Zo ook Elon Musk vertelde, dat deze technologie via de aderen binnengebracht kan worden. Niet via een chip in je gersenen ofzo, maar via de blowdstroom, omdat het dan door de bloeddruk en bloedstroom overal komt.

  Het WEF, zoals ze dat verwoord, wilt dus al de wetten waar we voorheen aan gebonden waren, (WEF noemt de biochemische wetten),doorbreken om niet zoals God boven de wolken, maar door de “cloud” van microsoft en IBM de mens en het leven structureren/vormgeven. Wat een wetteloosheid, en wat een godslastering!
  En zo zal onze mind, body en brain, gekoppeld zijn aan de data/info/(gedachtengoed?) van AI/internet.
  Maar een kind van God, hoort verbonden te zijn met de Heilige Geest. En dat God in hem woont. En niet AI/internet.
  Want ons lichaam is de tempel van de Heilige Geest.
  Maar, de anti-christ, wilt graag zitten, op de plek waar God zit, in Zijn tempel.

  Mvg Sela

 2. De SCHEPPER van hemel en aarde zal voor de oplossing zorgen !!!!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twee × een =