Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

NWO-tuig afdeling Nederland ontmaskerd!

Statement Pepijn van Houwelingen (FvD)

Geplaatst op door E.J. Bron

Met dank overgenomen van https://ejbron.wordpress.com/2021/11/18/statement-pepijn-van-houwelingen-fvd/

___________________________________________________________________________________________

Mijn commentaar:

Hartelijk dank Pepijn voor de moedige wijze waarop je de leugenachtige en criminele politici de waarheid zegt, bevestigt ook door Thierry Baudet vandaag in een interview, in antwoord op een NOS journalist, die stelde dat de hele coronaaanpak toch democratisch besloten was: “de meerderheid heeft gewoon ongelijk met haar Covid 19 beleid”. 

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to NWO-tuig afdeling Nederland ontmaskerd!

 1. Op 2 december 2021 @ 11:39 schreef Nieuw Begin

  Beantwoorden

  Beste Ben, ter info, wereldnieuws!!!

  De FDA probeerde onlangs via de rechter af te dwingen dat de documenten op basis waarvan het Pfizer ‘vaccin’ noodtoestemming (EUA) kreeg om in mensen te worden gespoten, maar liefst 55 jaar achter slot en grendel zouden worden gehouden. De rechter heeft nu bevolen dat iedere maand 500 documenten moeten worden vrijgegeven (van de in totaal 360.000). Uit de eerste serie blijkt dat Pfizer met het Covid ‘vaccin’ zijn beruchte reputatie als één van de meeste criminele bedrijven die deze planeet ooit heeft gekend meer dan waar heeft gemaakt. Alleen al in de eerste drie maanden werden duizenden ernstige bijwerkingen en 1223 doden voor het publiek verborgen gehouden.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/rechter-beveelt-vrijgave-pfizer-documenten-enorm-aantal-doden-en-bijwerkingen-verhuld/

  • Hi NB,
   Ik zag het artikel, duidelijk genoeg, het hele duivelse plan ontvouwd zich, sterker nog, de globalistische kliek volvoert het plan, wat al jaren in de maak is.
   Het meest verbazingwekkend is , dat het hele parlement en regering dit ook weet of zou kunnen weten en dat nagenoeg niemand aan de bel trekt als klokkenluider, behalve dan FvD.
   Kerken en synagoges zwijgen in hun lafheid.
   En willen niet beseffen dat JHWH het laatste woord heeft, vreselijk is het in handen te vallen van de levende God, aldus Hebr. 10:25

   25Laten wij de onderlinge bijeenkomst niet nalaten, zoals het bij sommigen de gewoonte is, maar elkaar aansporen, en dat zoveel te meer als u de grote dag ziet naderen.
   26Want als wij willens en wetens zondigen, nadat wij de kennis van de waarheid ontvangen hebben, blijft er geen slachtoffer voor de zonden meer over,
   27maar slechts een verschrikkelijke verwachting van oordeel en verzengend vuur, dat de tegenstanders zal verslinden.
   28Als iemand de wet van Mozes tenietgedaan heeft, moet hij sterven zonder barmhartigheid, op het woord van twee of drie getuigen.
   29Hoeveel te zwaarder straf, denkt u, zal hij waard geacht worden die de Zoon van God vertrapt heeft en het bloed van het verbond, waardoor hij geheiligd was, onrein geacht heeft en de Geest van de genade gesmaad heeft?
   30Wij kennen immers Hem Die gezegd heeft: Mij komt de wraak toe, Ik zal het vergelden, spreekt de Heere. En verder: De Heere zal Zijn volk oordelen.
   31Vreselijk is het te vallen in de handen van de levende God.

   Shabbbath shalom,
   Ben

 2. Hier een link die de NWO ontmaskering nog eens duidelijk bevestigd.

  https://www.bitchute.com/video/buPcp64UMFDX/

  • Hi Sammy, goed bezig op Bitchute!
   Er wordt gelukkig het nodige ontmaskerd, vooral door de niet-gelovige medemens en daarmee laten ze ook zien hoe kerken en synagoges in gebreke blijven.
   Helaas komen ze daarnaast niet tot bekering, zoals ook in Openbaring staat diverse malen, ondanks het zien van de rampen, die ze ontmaskeren.
   Wij gaan voort met ontmaskering van de duisternis en verkondiging van het evangelie, zoals Yeshua leerde, het evangelie van het Koninkrijk.
   Mag ik je nog es uitnodigen om te bellen, zodat we meer van ons geloofsleven kunnen uitwisselen?
   Shabbath shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

17 + twaalf =