Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Ich habe es nicht gewusst…………………

Met dank overgenomen van:

https://www.frontnieuws.com/31-jaar-longverpleegkundige-getuigt-hoe-hij-zonder-het-te-weten-patienten-doodde-door-covid-protocollen-te-volgen-ik-ben-de-man-die-op-de-knoppen-drukte-zoals-in-de-gaskamers-in-auschwitz/

31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”


8376
7

Albert Spence is een longverpleegkundige met 31 jaar ervaring. Hij heeft onlangs een openbare getuigenis afgelegd voor de South Carolina State Legislature over “therapeutische opties” voor COVID-19, bericht Brian Shilhavy.

Eens te meer kunnen we vaststellen dat verpleegkundigen die in de frontlinie COVID-19 patiënten behandelen de best geïnformeerde mensen zijn in de V.S. op dit ogenblik, die echt weten wat er gaande is in de ziekenhuizen, vooral wanneer het gaat over COVID-19 protocollen, en de experimentele COVID-19 “vaccins”.

We moeten absoluut luisteren naar deze eerstelijnswerkers in plaats van naar de talking head “artsen” op tv die nooit daadwerkelijk patiënten behandelen, als we echt willen weten wat de waarheid is. Wall Street en de farmaceutische industrie controleren nu de mainstream media, en zij zullen nooit getuigenissen als deze publiceren, ook al is het nu algemeen bekend omdat het is vastgelegd door de wetgevende macht van South Carolina.

In deze publieke getuigenis vertelt de heer Spence hoe hij in het begin alle adviezen opvolgde van hoe het medische establishment wilde dat hij COVID-patiënten zou behandelen, ook al druiste veel daarvan in tegen zijn meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van patiënten met aandoeningen aan de luchtwegen.

Maar toen het aantal COVID-patiënten op zijn afdeling begin dit jaar begon af te nemen, en hij ontdekte dat de CDC de drempel voor PCR-testen had veranderd door de testen terug te brengen van 40 cycli naar 28, realiseerde hij zich wat er aan de hand was, en dat verontruste hem.

Hij had onbewust meegewerkt aan het doden van zijn patiënten door gewoon “te doen wat me gezegd werd.” Hij weet nu dat deze patiënten stierven door de COVID protocollen, en niet door COVID-19.

Amerikaanse politie vindt BLM-wapenvoorraden in “protesttenten”

“Ik verloor er mijn slaap door. Ik had er pijn in mijn borst door. Ik werd er midden in de nacht wakker van – het raakte me hard. Ik kon niet slapen.

Want mijn eerste week of twee daar (COVID-afdeling), leidde ik ze niet naar de uitgang, maar was ik de man die mensen euthanaseerde.

Ze noemen het “comfort care.” Maar als je op het punt komt dat je je zuurstofmasker niet meer af kunt doen, raak je zo van streek. Je hebt je familie al weken niet gezien, behalve misschien via een iPad.

En je zult nooit van de high flow afkomen, en de dokter zegt: “Je hebt je best gedaan. Maar dit gaat het worden voor je.”

En de patiënten krijgen tranen in de ogen en raken overstuur, en ze roepen het palliatieve team erbij, en ze houden allemaal hun hand vast en huilen.

Maar zij zeiden: “We kunnen je comfortabel houden.”

Hier komt Albert (verwijzend naar zichzelf). Hij heeft de morfine en ativan, en ik laad ze op en haal de high flow eraf, en ze vergassen zichzelf tot de dood.

En ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz.”

Berichtgeving en video via HealthImpactNews Bitchute-kanaal

Zie ook:

Op deze link is een Jood met ervaring aan het woord en met alle recht van spreken.

________________________________________________________________________________________

Mijn conclusie:

De mensheid is. al lang “van God los”  en omdat Hij niet meer bestaat en nooit bestaan heeft, moeten de elite de wereld redden op alle gebied.
U kent het rijtje wel: milieu, klimaat, bevolkingsvermindering en vermenging, de kosmos (gisteren nog een bericht van de NASA , die een  satelliet te pletter liet slaan tegen een planeet om te zien of die dan van koers zou veranderen, men zou al blij zijn met 5 tot 10 cm).
We moeten een Nieuwe Wereld Orde hebben, die is al minstens een eeuw in de maak, los van God, maar voorlopig wel met de 10 geboden als toch wel praktisch, je vindt ook zomaar geen nieuwe “normen en waarden”.
Balkenende kwam er destijds mee aan met de opzet van “een ethische commissie”, zelfde opleiding in de USA als Segers van een jaar ter plekke, zie https://tora-yeshua.nl/2016/01/12754/
Zonde bestaat niet, alles is een leerproces en zondevergeving heb je dan ook niet nodig.

Van uit dat “los van de Schepper” denken kom je in de huidige samenleving, waarin de gangbare media door de overheid worden bepaald en tegengeluiden zoveel mogelijk worden weggehouden, op weg naar geheel verstomd.
Het rijk van de antichrist groeit, dwz de NWO als messias in plaats van Yeshua ha Mashiach.
Zijn komst is nabij, met de dag nadert Zijn verschijning om deze  duivelse NWO macht op te ruimen en elk mens, die nog leeft , zal een keuze moeten  maken, bij welk rijk hij wenst te horen en niet kiezen is dan duidelijk voor de duisternis kiezen.

De Schepper is liefde en rechtvaardigheid, lees hoe je Hem in Yeshua kunt leren kennen en heb de moed in alle eerlijkheid met Hem in gesprek te gaan.
https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom, reageer desgewenst hier onder met uw/jouw reactie,

Ben Kok (joods-chr.  pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

9 + vijftien =