Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Waarom geen Covid19 vaccinatie…??

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit


met dank overgenomen van

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit

Sommige mensen zijn er meteen ingedoken, anderen hebben eerst door de “onderwereld” van vaccins gewaad. Nu sleurt de maalstroom van vaccinatie “boosters” iedereen verder de immuungecompromitteerde afgrond in, schrijft S.D. Wells.

Honderden miljoenen mensen die in vaccins geloven zijn beetgenomen en dachten dat er maar één vaccin zou zijn, of een korte serie, maar nu beginnen ze allemaal de diepe, donkere “wateren” van gentherapie-injecties te zien, en het ziet er inderdaad grimmig uit.

Het plan is dat elke persoon booster na booster na booster neemt, en voor Amerika, zoals vele andere landen in de wereld, zijn er tekenen die erop wijzen dat de schade aan belangrijke lichaamssystemen reeds haar afschuwelijke kop opsteekt, met inbegrip van vasculaire klonters, antilichaam-afhankelijkheid versterkingssyndroom en plotselinge “onverklaarbare” sterfgevallen. Er zijn vele redenen om nooit, maar dan ook nooit booster prikken voor Covid te nemen, maar we hebben het teruggebracht tot de top vijf.

De top 5 redenen om elk stollingsvaccin dat op je pad komt te vermijden.

1. Het is niet echt een vaccin, maar eerder een gentherapie die bloedklonters, hartspierontsteking en kanker veroorzaakt.

2. U moet elke 4 tot 6 maanden worden gevaccineerd voor de rest van uw verkorte leven.

3. Bij elke volgende injectie wordt het antilichaam afhankelijkheidssyndroom (ADE) dat met de eerste dosis is begonnen, verergerd, waardoor uw immuunsysteem elke keer meer verzwakt.

4. Het duurt jaren om echte “veilige” en “doeltreffende” vaccins te maken, te testen en een echte en volledige goedkeuring te krijgen, dus elke booster is een totaal “schot in het duister”, alsof je Russische roulette speelt.

Het fantoom van het vaccinfundamentalisme: buigen en de “Vaccin God” dienen

5. De CDC blijft de “feiten” over de Covid-vaccins veranderen, inclusief hoe ze werken, hoe lang ze werken, tegen welke virussen ze gericht zijn, en de afschuwelijke bijwerkingen waarschuwingen.

Als u of sommige van uw dierbaren tegen Covid zijn ingeënt, hebt u misschien nog een goede kans om te ontsnappen aan de dodelijke “donkere maalstromen” die alle anderen te wachten staan. De frauduleuze Fauci, de heer Covid zelf, heeft onlangs in een podcast in de New York Times toegegeven dat de vaccins zeer snel slijten en hun vermogen verliezen om mensen te beschermen tegen infectie, ziekenhuisopname en dood. Maar de vaccins zijn nieuw. Dus wat is er aan de hand?

In het begin zeiden de CDC en Fauci dat de vaccins voor 95% effectief en 100% veilig waren. Later zeiden ze dat ze infectie niet voorkomen, maar alleen de ernst van covid verminderen als je toch geïnfecteerd raakt.

Vervolgens beschuldigden zij alle ongevaccineerden ervan de ziekte voortdurend te verspreiden onder de gevaccineerden, maar gaven vervolgens toe dat de vaccins de overdracht onder de gevaccineerden NIET voorkomen. Nu zeggen ze dat ze na een paar maanden de infectie, overdracht, ernstige gevallen, ziekenhuisopname of overlijden niet voorkomen. Waarom overwegen mensen dan nog steeds boosters?

De “deskundige” op het gebied van besmettelijke ziekten, de heer Fauci, heeft Israël als een perfect voorbeeld voor zijn argumenten aangehaald, waar de vaccinatiegraad onder de bevolking zeer hoog is (meer dan 80%), en nu heeft een groot deel van deze gevaccineerde schapen Covid opgelopen, is opgenomen in het ziekenhuis en gestorven. Nogmaals, de maalstroom wordt in volle hevigheid gevoeld.

Gerenommeerd viroloog Sucharit Bhakdi waarschuwt tegen een inderhaast gecreëerd gen-wijzigend vaccin tegen het Coronavirus (Nederlands vertaald)

Hier is Fauci die toegeeft dat de vaccins nu al totaal nutteloos zijn, en hij gelooft dat het tijd is voor hem om om de dodelijke boosters te geven:

“Men constateert een afname van de immuniteit, niet alleen tegen infecties, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, en dit treft nu alle leeftijdsgroepen. Het zijn niet alleen de ouderen”, en vervolgde hij, om zijn punt duidelijk te maken, zodat hij de booster-vaccinatie aan iedereen kan pushen: “Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.”

Boosters zijn essentieel om de pandemie aan de gang te houden en het immuunsysteem van de mensen voor eens en voor altijd lam te leggen.

Big Food en Big Pharma konden de mensen niet snel genoeg doden met hun giftige verwerkte voedingsmiddelen, dodelijke receptgeneesmiddelen en griepprikken vol kwik, dus moesten ze een oplichtingspandemie uitvinden om iedereen nieuwe “vaccins” te verkopen die elke vier maanden nodig zouden zijn. Wie had dat gedacht? Bereid u voor op herhalingsinentingen om de vier maanden en miljoenen “onverklaarbare” sterfgevallen onder de schapen die halsoverkop “gevaccineerd” willen worden.

________________________________________________________________________________________-

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Waarom geen Covid19 vaccinatie…??

 1. 1. Het is het merkteken van het Beest.
  Die staat voor mij op één.

  De rest vloeit voort uit het niet vertrouwen hebben in het eigen lichaam en hoe prachtig dit, samen met de geest, is vorm gegeven.
  De heer is mijn Redder….blijkt steeds weer.

  • Hi Ton, in elk geval manifesteert de antichrist zich via de hele Covid misleiding.
   Hoor graag meer van je, m.n. over jouw geloofsleven.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

5 × een =