Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

80% van Coronapatienten herstelt met (verboden!) Ivermectine, aldus wetenschappelijk onderzoek

Met dank overgenomen van:
https://www.ninefornews.nl/terwijl-de-ogen-gericht-waren-op-oekraine-raakte-een-nieuwsfeit-ondergesneeuwd-dat-de-hele-coronagekte-ontmaskert/

Terwijl alle ogen gericht waren op Oekraïne, raakte deze week een opmerkelijk nieuwsfeit ondergesneeuwd dat de hele coronagekte ontmaskert.

Tess Lawrie, werkzaam als adviseur voor de Wereldgezondheidsorganisatie, deed voor de uitrol van de coronavaccins samen met een aantal andere wetenschappers onderzoek naar het gebruik van ivermectine als medicijn tegen corona. Ze kwamen tot dezelfde slotsom: ivermectine werkt als medicijn tegen corona, 80 procent van de patiënten herstelt.

Een andere onderzoeker, Andrew Hill, kreeg van de WHO de opdracht om een metastudie te doen naar studies over ivermectine. Dr. Hill schreef dat ivermectine inderdaad werkt, maar voegde er meteen aan toe dat er nog onvoldoende bewijs is.

De grootste fraude ooit

Lawrie confronteerde hem, waarna Hill liet doorschemeren dat hij zijn tekst heeft laten schrijven door Unitaid, een groep waar onder meer Bill Gates in heeft geïnvesteerd. Dankzij de metastudie van Hill mocht ivermectine niet langer als medicijn tegen corona worden gebruikt. Vervolgens kreeg Gates alle ruimte om zijn vaccins uit te rollen.

De Belgische journalist Alain Grootaers spreekt in een opiniestuk voor website Doorbraak van ‘de grootste fraude ooit’. Hij wijst erop dat de prikken vele mensen de dood in hebben gejaagd of zwaar ziek hebben gemaakt door de bijwerkingen.

Lawrie maakte een 18 minuten durende video die Stefan Noordhoek heeft voorzien van Nederlandse ondertiteling. Ook heeft hij er een artikel over geschreven op Substack. Enkele dagen voor de publicatie van het artikel van dr. Hill maakte Unitaid, de sponsor van het artikel, een bedrag van 40 miljoen dollar over.

(video verwijdert? klik op deze link:
https://www.ninefornews.nl/terwijl-de-ogen-gericht-waren-op-oekraine-raakte-een-nieuwsfeit-ondergesneeuwd-dat-de-hele-coronagekte-ontmaskert/

Desastreuze gevolgen

In de video is te zien hoe Hill op het laatste moment 180 graden draait en tégen de bewezen werking van ivermectine adviseerde en het gebruik ervan afraadde. Met desastreuze gevolgen.

Data-analist Wouter Aukema bekeek de video en reageert: “Met tranen in de ogen zag ik zojuist keihard op beeld hoe een door de WHO ingehuurde wetenschapper zich heeft laten corrumperen zodat de wereld geen goedkope ivermectine kon inzetten tegen covid.”

“Huilen doe je soms van woede en verdriet tegelijk. Huisartsen, in de persoon van Rob Elens, werden meteen op de vingers getikt toen ze tijdens de eerste golf met medicijnen covid probeerden te behandelen. En begin 2021 kwam er nog de dreiging van boete bij,” merkt huisarts Els van Veen op.

zie ook:

Van der Keuken en Rueb ontmaskeren de Ivermectine-propaganda! Ja toch?! Nee dan!?

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen

_________________________________________________________________

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to 80% van Coronapatienten herstelt met (verboden!) Ivermectine, aldus wetenschappelijk onderzoek

 1. Op 25 maart 2022 @ 23:20 schreef Nieuw Begin

  Beantwoorden

  Er is een heel goedkoop en effectief middel tegen allerlei virusinfecties. Velen zullen het waarschijnlijk wel weten maar quercetine kan zelfs een levensreddend medicijn zijn:

  https://www.frontnieuws.com/beter-dan-hydroxychloroquine-twee-nieuwe-studies-tonen-aan-dat-quercetine-de-resultaten-van-covid-verbetert-gemakkelijker-te-verkrijgen/

  Slechts enkele citaten uit het zeer heldere en goed leesbare artikel:

  Twee studies suggereren dat deze antivirale, bloedstollingsremmende en ontstekingsremmende stof een alternatief is voor hydroxychloroquine. Bovendien is het veel minder duur, gemakkelijker te verkrijgen en verdwijnt COVID sneller dan bij degenen die pijnstillers en antibiotica kregen. Waar zijn de media? schrijft Dr. Joseph Mercola.

  Quercetine heeft antivirale, bloedstollingsremmende, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, die allemaal van belang zijn bij de behandeling van SARS-CoV-2-infectie.
  Remt meerdere virus infecties zoals herpes simplex type 1, polio virus type 1, RSV, hepatitis B en C infecties, dengue, bescherming tegen Streptococcus ( long en oor en sinus infecties) , meningitis etc.

  “In het bijzonder oefent quercetine een significante remming uit op de binding van specifieke spike-eiwitten aan ACE-2 receptoren, waardoor het vermogen van het virus om menselijke cellen te infecteren wordt geblokkeerd. Van quercetine is ook aangetoond dat het virale eiwitten die cruciaal zijn bij de replicatie van SARS-CoV-2 direct neutraliseert.”

  In een nieuwsbrief van 21 augustus 2021,1 besprak Dr. Michael Murray het gebruik van quercetine voor de symptomen van luchtweginfecties. In november 2020 had hij een “zeer milde en korte aanval van COVID-19” gehad en een van zijn “geheime wapens”, zo gelooft hij, zou quercetine geweest kunnen zijn.

  Quercetine wordt gekenmerkt door drie cruciale eigenschappen: antioxidant, ontstekingsremmend en immunomodulerend. De combinatie van deze werkingen maakt quercetine tot een potentiële kandidaat ter ondersteuning van alle ongezonde aandoeningen waarbij oxidatieve stress, ontsteking en immuniteit een rol spelen.”

  Er zijn ook andere, minder bekende voordelen en toepassingen van quercetine, waaronder de preventie en/of behandeling van:34

  Hoge bloeddruk35,36
  hart- en vaatziekten37
  Obesitas38 en het metabool syndroom39 (een cluster van aandoeningen waaronder hoge bloeddruk, hoge bloedsuikerspiegel, hoge triglyceridenniveaus en vetophoping rond de taille die het risico op type 2 diabetes, hartziekten en beroerte verhogen)
  bepaalde soorten kanker, met name leukemie, en in mindere mate borstkanker40
  Niet-alcoholische vette leverziekte (NAFLD)41
  jicht42
  artritis43
  stemmingsstoornissen44
  door aluminium veroorzaakte neurodegeneratieve veranderingen, zoals die welke bij Alzheimer, Parkinson en amyotrofische laterale sclerose (ALS) worden waargenomen45
  Levensverlenging, dankzij de senolytische werking (het opruimen van beschadigde en versleten cellen)46,47

  **********************
  En bedenk ook Spreuken 17:22 : een vrolijk hart bevordert de genezing
  en:

  Jeshua is de ware Geneesheer!

  Sjabbath Sjalom allen gewenst.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*