Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Segers waarschuwt voor escalatie naar “beschaafde” burgeroorlog

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1875524292/segers-vreest-burgeroorlog-op-beschaafde-manier-om-stikstof

Dat risico bestaat inderdaad steeds meer, maar dan moet Segers wel benoemen , dat hij met zijn CU, samen met CDA in de coalities, de grondslagen heeft gelegd voor dit risico.
Luisteren naar wat er leeft onder de mensen is er amper bij en het antwoord is standaard: ” we hebben er alle begrip voor, maar…..”.
In het interview vanmorgen op WNL voor de tv  maakte Uri Rosenthal het helemaal bont door  als “ultieme voorzichtige angsthaas” deze opmerking van Segers “escalerend” te noemen.
De coalitie c.s. moet wel de eenheid bewaren en openlijk op risico’s wijzen mag dan niet, dat heet “escalerend” en ook Caroline van der Plas kreeg ook een zelfde veeg uit de Uri Rosenthal pan.
En dat terwijl ze haar eerdere afwijzing van te veel boerengeweld  herhaalde, maar wel tegelijk wees op de oorzaken van de frustraties en dat laatste mag dan weer niet van Uri, daarmee zwak je het overheidsbeleid af.

Er komt veel meer dan een burgeroorlog, het ook door Segers gesteunde NWO beleid gaat m.i. leiden tot de eindtijd, waarin we al zitten en waarin Matth. 24 zich zal voltrekken.
En in dat besef is het zo mogelijk nog meer dan ooit van belang, dat elk mens persoonlijk zorgt met de Schepper in het reine te zijn, in en door Yeshua en te leven naar Hem verwijzend.
Dwz.: vanuit oprechte bekering geheiligd (Tora-praktiserend de leefstijl van Yeshua na levend) als een Licht van Hem in deze wereld staan.
De duisternis ontmaskerend en Yeshua navolgend zoals Hij leerde en leefde en hoe je dat doet, is volop bespreekbaar op onze site, geef uw reacties en/of vragen hier onder, als u wilt.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*