Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Roel Coutinho waarschuwt voor homo-contacten ivm aids en apenpokken!

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/592167/Nieuwsuur.html#

Kijk vanaf 23.15, ca. 15 minuten verslag over de apenpokkenziekte met interview van Roel Coutinho,.
Van  van 2005  tot 2013 was hij bij het RIVM sectordirecteur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb).
Zie voor zijn indrukwekkende staat van dienst en deskundigheid: https://nl.wikipedia.org/wiki/Roel_Coutinho

Eindelijk eerlijk nieuws van een deskundige op de NOS: bekijk dit interview, waarin deze viroloog duidelijk stelt, dat de apenpokkenziekte ontstaan is binnen homorelaties en zich daarbinnen verder verspreidt, net als aids/hiv, aldus Roel.
Bovendien kan de ziekte overgedragen worden via huidcontact met alle andere mensen en via knaagdieren.

In dat kader benoemt Coutinho de zgn. “pride-manifestaties” (trots op homo-zijn) een serieus risico op toename van besmettingen, gezien het aantal te verwachten homecontacten.

Heel goed, dat dit openlijk wordt gezegd door een deskundige, want het is steeds ongebruikelijke en bepaald niet “politiek correct” als men de LHGBT…XYZ praktijken als ongewenst en gevaarlijk benoemt.
Kerken en politici zwijgen, maar Roel Coutinho spreekt zich uit, zij het beter laat dan nooit, want als arts en hoofd RIVM had hij dat al veel eerder moeten doen natuurlijk.

De Schepper, JHWH, waarschuwt ons er al 3300 jaar voor in de Tora, lees Leviticus 18 en 20 voor de uitspattingen op seksueel gebied en ook in Romeinen 1:18-32 zien we wat er met mensen gebeurt, die de Schepper de rug toekeren en stellen dat Hij niet bestaat .
In vers 27 en 28 gaat het specifiek over homo en lesbosex en de gevolgen van het leven los van God (JHWH/Yeshua), een leven met ziekte en een eeuwige verlorenheid na de dood.
“het welverdiende loon voor hun afdwaling ontvangende”.
Maar in het Nederland van de laatste decennia moet alles kunnen en wordt er meteen “discriminatie” geroepen als je dit soort gedrag fout noemt, omdat het blijkt uit de gevolgen.

Laat het voor iedereen een bewijs zijn, dat de Tora-geboden ons door de Schepper zijn gegeven om na te volgen en om zo een gezegend leven te hebben.
Kies dan het leven , opdat gij leeft en volg Yeshua (de menselijke verschijning van JHWH) na in Zijn voorbeeld vanuit de Torapraktijk.
Aanvaard Hem om te beginnen als vergeving voor zonden, door ieder mens begaan, erken die overtredingen van de Tora en kom tot herstel in de relatie met onze hemelse Vader.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Roel Coutinho waarschuwt voor homo-contacten ivm aids en apenpokken!

  1. Op 6 december 2022 @ 11:28 schreef Zelma Castrejon

    Beantwoorden

    Hello!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*