Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wie is “king” Charles ? Lees en huiver.

05.05.2023

Het dossier Koning Charles III – Wat zich werkelijk achter de paleismuren afspeelt

met dank overgenomen van https://www.kla.tv/nl
Zie onder dit artikel, na de onderbouwende links, mijn commentaar en mag ik u uitnodigen om ook te reageren , daar onder?

Het dossier “Koning Charles III” geeft een heel ander beeld dan wat de massamedia presenteren. Die laten aan miljoenen tv-kijkers over de hele wereld als het ware een koninklijke schijnwereld, een illusie door middel van een pompeus geënsceneerde kroning zien, terwijl in werkelijkheid er achter de muren van de prachtige paleizen iets heel anders speelt. Hoe is het mogelijk dat een pedofilie-sympathisant en potentiële huurmoordenaar tot koning wordt gekroond en er geen tegengeluid is? [verder lezen]
224.934 Weergaven

Het dossier Koning Charles III – Wat zich werkelijk achter de paleismuren afspeelt

05.05.2023www.kla.tv/25980

Op 6 mei 2023 wordt Charles III gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland en 14 andere soevereine staten. Hij wordt ook het hoofd van het 56 staten tellende Gemenebest van Naties en het wereldlijke hoofd van de Anglicaanse Kerk van Engeland. Charles III is al 74 jaar oud. In de geschiedenis van Groot-Brittannië was er geen oudere koning op het moment van zijn kroning. Talloze nieuwszenders uit de hele wereld doen verslag van deze ceremonie. Terwijl de camera’s van de massamedia gericht zijn op de glamour en pracht van deze gebeurtenis, wil deze documentaire een vijfdelig- dossier openen, dat een heel ander gezicht van Koning Charles III laat zien en dat door de massamedia grotendeels verzwegen wordt. Deze documentaire brengt schokkende achtergronden aan het licht: I. Koning Charles III en zijn landgoederen Als troonopvolger van Koningin Elizabeth II erft Koning Charles III een gigantisch vermogen. Normaal gesproken zou hij net als iedere andere Brit successierechten moeten betalen. Charles is echter vrijgesteld van successierechten krachtens een overeenkomst uit 1993 met de regering van John Major. Hier volgt een kort overzicht van de nalatenschap van Charles III, of beter gezegd van zijn Britse imperium:

1. Grondbezit Charles is door de dood van zijn moeder de grootste grondbezitter op aarde geworden. De Britse Kroon bezit een geregistreerd gebied van meer dan 2.500 miljoen hectare in Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Ierland, Canada, Groot-Brittannië en de Falklandeilanden. Dat is meer dan 1/6 van de gehele oppervlakte van de aarde of 75 keer de oppervlakte van Duitsland. 2. Hertogdommen en Landgoederen: Charles bezit de hertogdommen in Lancester en in Cornwall, waartoe eigendommen in de duurste wijken van Londen behoren. Verder heeft hij nu meer dan 300 residenties, waaronder kastelen en paleizen zoals Buckingham Palace, Windsor Castle, Kensington Palace, St. James Palace, Balmoral Castle in Schotland en Sandringham in Norfolk. 3. De Zeebodem van het Verenigd Koninkrijk: De Kroon bezit bijna de gehele zeebodem en de helft van de zeekust rond het VK. De waarde wordt geschat op meer dan 100 miljard dollar. 4. Het Kroondomein „The Crown Estate“ (het Kroondomein) is een van de grootste vastgoed-groepen ter wereld. Het beheert het vastgoed- en grondbezit van de koninklijke familie en maakt jaarlijks 25 % van zijn winst rechtstreeks over naar de schatkist van de monarch. Alleen al in 2020 maakte het bedrijf 420 miljoen euro winst. De koninklijke familie ontving daarvan ongeveer 100 miljoen euro. 5. Edelstenen De Britse kroon heeft de grootste collectie juwelen ter wereld. De kroonjuwelen bestaan uit meer dan 140 stukken. De gehele collectie bestaat uit 23.578 edelstenen, waaronder Cullinan I, de grootste geslepen diamant ter wereld met een geschatte waarde van ongeveer 440 miljoen euro, en de Koh-i-Noor diamant, geschatte waarde minstens 1 miljard. Om haar immense privé fortuin niet openbaar te hoeven maken, maar voor het publiek te kunnen blijven verbergen, had de koningin de regering overgehaald een voorgenomen wetsvoorstel dienovereenkomstig aan te passen. Dit werd gemeld door het dagblad “Sun” in februari 2021, onder verwijzing naar, door de “Guardian” ontdekte, documenten. Een blik op de geschiedenis van het Britse Rijk werpt een zeer donkere schaduw op deze gigantische rijkdom van koning Charles III, die zijn “koninklijke voorouders” vele malen met geweld en bloedvergieten hebben gestolen. Het vermogen van de kroon is grotendeels gebaseerd op de plundering van bodemschatten uit arme landen van herkomst. De voorouders van Charles III waren intensief betrokken bij de slavenhandel in de 17e en 18e eeuw. Uit een document uit 1689 blijkt bijvoorbeeld dat aandelen in de Royal African Company, die actief was in de slavenhandel, werden overgedragen aan koning Willem III. Hierdoor profiteerde de Britse aristocratie zonder scrupules zelfs van de aandelenhandel in slavernij. Volgens berekeningen van historicus David Richardson vervoerden Britse schepen minstens 3,4 miljoen gevangen Afrikanen naar Amerika. Tegen de achtergrond van deze crimineel verworven rijkdom lijkt de pompeuze kroning van koning Charles III een klap in het gezicht van elke “gewone burger” die met noeste arbeid z’n dagelijks brood moet verdienen! II Koning Charles III en de vele verwikkelingen van het koninklijk huis 1. Charles banden met de WEF Verschillende commentatoren melden dat het “Project Great Reset” oorspronkelijk niet door Klaus Schwab, maar door de huidige koning Charles III werd gelanceerd. Het was immers Charles die het project op 3 juni 2020 officieel lanceerde met de tweet #TheGreatReset en er de officiële beschermheer van werd. Was Klaus Schwab alleen de ontvanger van de orders van koning Charles III? Dat blijkt ook uit het bezoek van Charles aan het World Economic Forum in Davos in januari 2020. Daar pleitte Charles al specifiek voor een deel van de Great Reset, klimaatbescherming, oftewel de zogenaamde “Green Deal”. Een bericht in de Byline Times van 4 oktober 2021 onthult echter genadeloos zijn ware motieven: Charles zelf is waarschijnlijk de grootste begunstigde van zijn groene agenda. Aangezien de Britse Kroon grote delen van de zeebodem bezit, belandt elk gebouwd offshore windmolenpark en de gigantische winsten daarvan in de zakken van de monarch. Uiteindelijk pompt deze “hypocriete klimaatbescherming” de winsten van de stijgende energiekosten rechtstreeks in de zakken van de rijken. Het is een geraffineerde herverdeling van geld, waarbij de bevolking steeds armer wordt.

2. De banden met de vrijmetselarij

De Britse Kroon is al eeuwenlang nauw betrokken bij de vrijmetselarij. Koning Edward VII (Overleden 1910) en ook koning George VI (Overleden 1952), de vader van Elizabeth II, waren hooggeplaatste vrijmetselaars. Koningin Elizabeth II, de moeder van Charles, was niet alleen de belangrijkste beschermvrouwe van de vrijmetselarij, maar zij was ook voorzitter van de Orde van de Kousenband (Order of the Garter), het bestuursorgaan van de vrijmetselaars over de hele wereld. Sinds 2022 zit Koning Charles III de Orde van de Kousenband voor. Deze Orde controleert de rest van de Vrijmetselarij via de Grote Loges van Engeland en gebruikt deze om alle aspecten van de samenleving te infiltreren. Als speciale onderscheiding kan de Koning ook verdienstelijke burgers en militairen tot ridder slaan. De Britse Kroon gebruikt deze Kroon-Ridders ook als agenten die trouw zweren aan het Huis Windsor en in ruil daarvoor macht en rijkdom ontvangen. Tot de Britse Kroon-Ridders behoren – leden van het Britse Huis van Rothschild, – de voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan, – de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger, – Bill Gates, – de voormalige voorzitter van de FED (Federal Reserve Bank) Alan Greenspan, – de voormalige burgemeester van New York Rudi Giuliani, – de Amerikaanse zakenman en politicus Michael Bloomberg, – filmregisseur Steven Spielberg, – de Amerikaanse legergeneraal Wesley Clark, – de pedofiele ex-BBC-presentator Jimmy Savile. Zijn nauwe banden met de rijke kringen van de vrijmetselarij en zijn leidende rol in de Great Reset, die beoogt dat de mensen niets bezitten, tonen dit aan: Koning Charles bekommert zich niet om het welzijn van het volk! III. Koning Charles III en zijn financiële schandalen Hoewel leden van de koninklijke familie volgens de regels van het koninklijke schenkingsbeleid geen contant geld mogen aannemen, is Charles betrokken geweest bij tal van “geldschandalen”: – In juni 2022 nam hij een koffer gevuld met 1 miljoen euro aan van een Qatarese sjeik en miljardair. Hij had het geld nooit mogen aannemen, ook al was het zogenaamd bestemd voor een goed doel. – In totaal zou Charles tussen 2011 en 2015 voor de Prince of Wales Charity Foundation 3 miljoen euro in contanten hebben ontvangen van de omstreden sjeik Hamad Bin Jassim Bin Jaber Al Thani, de voormalige premier van Qatar. Bizar is dat een deel van het geld in boodschappentassen was verstopt. De sjeik werd ook wel “de man die Londen kocht” genoemd. – Al in 2013 had Charles, tegen het advies van zijn adviseurs in, een donatie van 1 miljoen pond [ca. 1,19 miljoen euro] van de halfbroers van Osama bin Laden geaccepteerd. – Charles’ vertrouweling Michael Fawcett moest ontslag nemen als directeur van de Foundation van de Prins, na een “geld-voor-bewezen-diensten”-schandaal. Fawcett beloofde na een geldelijke donatie, een Saoedische zakenman te helpen zowel het Britse staatsburgerschap als een ridderorde te verkrijgen. Deze voorbeelden laten op indrukwekkende wijze zien hoe lichtzinnig Charles omgaat met contante donaties. Hij is duidelijk niet te vertrouwen!

IV. Koning Charles III en de mysterieuze dood van Diana

Kin1. De voorgevoelens van prinses Diana Op 28 augustus 1996 werd het huwelijk van Charles en Diana officieel ontbonden. Ongeveer een jaar later, op 31 augustus 1997, overleed Diana als gevolg van een verkeersongeluk in Parijs. De volgende uitspraken van Diana zijn zeer opmerkelijk: “Als mij iets overkomt, kunt u er zeker van zijn dat prins Philip, met behulp van de geheime dienst, de dader is.” (Interview) 10 maanden voor haar dood bezorgt Diana een handgeschreven brief aan haar butler, Paul Burrell, gepubliceerd door de Daily Mirror in 2003. Ze schrijft: “Deze fase in mijn leven is de gevaarlijkste. Mijn man plant een ongeluk met mijn auto.” Al in oktober 1995 nam Diana haar advocaat Victor Mishcon in vertrouwen en onthulde hem dat Charles haar wilde vermoorden door middel van een gearrangeerd auto-ongeluk. De notities werden bekend als de Mishcon-memo. 2. Ernstige tegenstrijdigheden op de plaats van het ongeval. – De noodarts, Dr. Frederic Mailliez, was “toevallig” in de buurt en arriveerde twee minuten na het ongeval om 0:25 uur. Er was echter onvoldoende medische apparatuur in zijn auto. Hij belde de brandweer, maar stuurde hen naar een verkeerde locatie. Later gaf hij veel tegenstrijdige verklaringen. Toen de brandweer arriveerde, verliet hij heel snel de plaats van het ongeval. – De ambulance arriveerde pas om 0:40 uur en had 12 minuten nodig om 2,3 km af te leggen. Dit komt overeen met een gemiddelde snelheid van ongeveer 17 kilometer per uur. De nood-artsen maakten onverklaarbare fouten. – Prinses Diana kwam pas om 2:06 uur bij het ziekenhuis aan, ongeveer 1,5 uur later. De ambulance reed vreemd genoeg niet naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en slechts met een gemiddelde snelheid van ongeveer 17 kilometer per uur. Het stopte op onverklaarbare wijze opnieuw gedurende 5 minuten 500 meter voor de finish. Kort na aankomst overleed Diana in het ziekenhuis. Dr Michael Bade, hoofd forensische pathologie bij de New York State Police zei: “Bij dit soort letsel is tijd van levensbelang […] In de VS zou de vertraging om [Diana] naar het ziekenhuis te brengen een ernstige fout zijn. Er is geen excuus voor.” John Morgan heeft Diana’s dood intensief onderzocht en het boek “The Paris London Connection” geschreven. Voor hem is er maar één conclusie: Diana is vermoord door een operatie van de geheime dienst! Dit roept de serieuze vraag op: Zal een potentiële huurmoordenaar op 6 mei 2023 tot koning worden gekroond?

V. Koning Charles III en de pedofiele verwikkelingen van de koninklijke familie

1. Charles’ vriendschap met de ergste zedendelinquent van Groot-Brittannië

De in 2011 overleden ex-BBC-presentator Jimmy Savile was volgens Scotland Yard de “ergste zedendelinquent in de geschiedenis van het land”. Al in 1961 waren er de eerste politieonderzoeken naar seksueel misbruik van minderjarigen. Later onderzoek wees uit dat hij in 40 jaar minstens 500 meisjes en jongens had misbruikt, sommigen nog maar twee jaar oud. Het aantal niet gemelde gevallen ligt waarschijnlijk veel hoger! Peter Watt, directeur van de Britse kinderbeschermingsorganisatie NSPCC: “We hebben te maken met iemand die nooit een gelegenheid voorbij liet gaan om kwetsbare slachtoffers te vinden en hen te misbruiken.” Prinses Diana vond Savile ‘gek’ en zei tegen een vriendin dat zelfs zij er niets aan kon doen dat hij heel vaak toegang kreeg tot de koninklijke familie. Hoe is het mogelijk dat Charles deze kinderlokker zijn beste vriend noemde, een zeer nauwe band met hem had en hem zelfs op de lijst van mogelijke peetouders voor zijn zoon Harry zette? De koningin maakte het ongelooflijke schandaal compleet door Savile tot Kroon-Ridder te benoemen. Gezien de herhaalde verhoren door de politie wegens kindermisbruik is het volkomen absurd dat Charles of zelfs de koningin niet op de hoogte waren van zijn dubbelleven. Ook de BBC dekte Savile’s praktijken toe en verhinderde de uitzending van een onderzoeksrapport in december 2011. Nadat het schandaal rond de voormalige BBC-presentator later toch openbaar werd, kwamen ook andere hooggeplaatste personen, zoals ex-premier Edward Heath en ex-minister van Binnenlandse Zaken Leon Brittan – als in een domino-effect – onder ernstige verdenking van kindermisbruik te staan. Dit suggereert dat Savile kinderen bemachtigde voor de rijken, beroemdheden en politici, mogelijk ook voor de koninklijke familie zelf. Dit zou ook verklaren hoe hij zijn losbandige levensstijl kon financieren. Ondanks intensief onderzoek zijn er nog geen berichten gevonden die bewijzen dat koning Charles III de nu onthulde weerzinwekkende seksuele praktijken van Savile onomwonden zou hebben veroordeeld en zich van Savile zou hebben gedistantieerd. 2. Charles III steunde de pedofiele bisschop Peter Ball! Charles was ook goed bevriend met de pedofiele bisschop Peter Ball, die gedurende 30 jaar tieners en jonge mannen misbruikte. Toen hij in 1992 voor het eerst werd beschuldigd en gearresteerd, gebruikte Charles zijn invloed om hem te beschermen. Met Charles’ hulp werd hij vrijgelaten en kon hij zijn misbruik nog vele jaren voortzetten. Ball kon uiteindelijk pas in 2015 juridisch worden veroordeeld voor misbruik, verkrachting en marteling. Charles was dus medeplichtig aan het misbruik van slachtoffers, want Ball voelde zich door Charles’ voorspraak onaantastbaar en ging na 1992 ongehinderd door met de gruwelijke misdaden. Ball was zelfs eregast op het huwelijk van Charles en Camilla in 2005! 3. De koninklijke familie en de pedofiele ring van Jeffrey Epstein Prins Andrew, de broer van Charles, is in verband gebracht met de pedofiele sekshandel-ring van de veroordeelde Amerikaanse zedendelinquent Jeffrey Epstein vanwege zijn langdurige vriendschap met deze laatste. De ring bracht minderjarigen onder bij met name beroemdheden. Volgens de “Daily Mail” zou Epstein ook de Amerikaans Virginia Giuffre, die toen nog minderjarig was, voor Andrew hebben bemachtigd. Ze zouden elkaar ontmoet hebben op Epstein’s “pedo-eiland” in het Caribisch gebied. Giuffre beschuldigt de prins ervan haar meerdere malen seksueel te hebben misbruikt. Alleen met miljoenen van Charles en de koningin kon hij zich uit het misbruikschandaal kopen. De vermeende zelfmoord van Epstein kort voor een nieuw proces roept veel vragen op. Epstein installeerde verborgen camera’s op zijn landgoederen om misdragingen van beroemdheden met minderjarige kinderen op te nemen om hen daarmee te chanteren. Wat opvalt is dat hier hetzelfde patroon zichtbaar is als bij de pedofiele ring rond Jimmy Savile: Tal van hoge publieke figuren zijn kennelijk diep verstrikt in het moeras van pedofilie. Dit maakt hen vatbaar voor chantage. Onder deze druk, beschermen zij, op grond van hun hoge maatschappelijke positie, de seksuele criminaliteitskartels. Zij leveren kinderen aan voor misbruik op grote schaal. Dit verklaart ook waarom volgens officiële statistieken jaarlijks duizenden kinderen als vermist worden opgegeven en die nooit meer opduiken. Uit onderzoek van de Britse publicist David Icke blijkt dat veel van deze kinderen in feite vermoord worden, nadat ze zijn misbruikt, zodat de hooggeplaatste personen en de seksuele criminaliteitskartels niet als daders kunnen worden ontmaskerd. Charles en de koninklijke familie onderhielden jarenlang de nauwste banden met de zwaarste criminelen die onschuldige minderjarige kinderen verkrachtten, martelden en misbruikten! De onvermijdelijke vraag die nu gesteld moet worden is niet of de koninklijke familie zo naïef was dat ze het niet eens in de gaten hadden, maar: Waren Charles of de koninklijke familie zelfs direct betrokken bij deze gruwelijke misdaden? Beste kijkers, De zaak ‘Koning Charles III’ geeft een heel ander beeld dan dat de massamedia presenteren. Zij laten aan miljoenen tv-kijkers over de hele wereld als het ware een koninklijke schijnwereld, een illusie door middel van een pompeus geënsceneerde kroning zien terwijl in werkelijkheid er achter de muren van de prachtige paleizen iets heel anders speelt. Hoe is het mogelijk dat een pedofilie-sympathisant en potentiële huurmoordenaar tot koning wordt gekroond en er geen tegengeluid is? Help daarom mee om de schokkende achtergrond van het topgeheime “Charles III dossier” op alle manieren bekend te maken! Informeer zoveel mogelijk bekenden via mail of WhatsApp. Post de video op Facebook of upload delen van deze video op Tiktok!

van kw, svw, kno, str, hm
Bronnen/Links: De Kroning van dichtbij https://de.wikipedia.org/wiki/Elisabeth_II.
https://de.wikipedia.org/wiki/Charles_III.
https://www.mdr.de/brisant/koenigshaeuser/charles-kroenung-146.html
Successierechten https://www.tagesschau.de/ausland/europa/grossbritannien-koenigshaus-finanzen-101.html
Grondbezit: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2009/04/wem-gehort-die-welt.html
https://www.bitchute.com/video/cLFMRQUJVQck
https://www.gq-magazin.de/lifestyle/artikel/koenig-charles-iii-immobilien
https://www.businessinsider.de/wirtschaft/95-milliarden-dollar-wert-das-ist-koenig-charles-immobilienportfolio-aus-koeniglichen-residenzen-und-palaesten-a/
http://www.interessantes.at/pdf-buecher/Icke-David_Das-groesste-Geheimnis.pdf
De zeebodem: https://bylinetimes.com/2021/10/04/windfall-queen-will-be-one-of-the-biggest-beneficiaries-of-uks-green-agenda/
https://www.carnovels.com/worldwide/queen-ta-ge?
Het Kroondomein https://www.mdr.de/brisant/koenigshaeuser/queen-testament-erbe-106.html
https://www.businessinsider.de/wirtschaft/95-milliarden-dollar-wert-das-ist-koenig-charles-immobilienportfolio-aus-koeniglichen-residenzen-und-palaesten-a/
Edelstenen https://www.carnovels.com/worldwide/queen-ta-ge
https://gioiellis.com/de/was-fur-ein-gutes-geschaft-die-koniglichen-ringe/
https://www.americanexpress.com/de-de/amexcited/explore-all/style/hochkaraeter-das-sind-die-7-teuersten-diamanten-der-welt-8179
https://de.wikipedia.org/wiki/Britische_Kronjuwelen
Koningin hoeft privé-eigendom niet openbaar te maken https://www.theguardian.com/uk-news/2021/feb/07/revealed-queen-lobbied-for-change-in-law-to-hide-her-private-wealth
Brits kolonialisme https://www.spiegel.de/panorama/leute/charles-iii-verwicklung-des-koenigshauses-in-den-sklavenhandel-royale-archive-sollen-fuer-forschung-geoeffnet-werden-a-6a0b8615-c6c6-423d-81bc-51319320408b
https://www.dw.com/de/gro%C3%9Fbritannien-und-der-lange-schatten-der-sklaverei/a-53846760
De banden met het WEF https://uncutnews.ch/der-koenig-will-den-great-reset/
https://www.bitchute.com/video/dp33h4Y2VuJD/
https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1268187326703898627
https://www.bitchute.com/video/cLFMRQUJVQck/
3.30 https://www.sueddeutsche.de/politik/davos-wef-prinz-charles-1.4766853
https://bylinetimes.com/2021/10/04/windfall-queen-will-be-one-of-the-biggest-beneficiaries-of-uks-green-agenda/
De banden met de Vrijmetselarij https://de.wikipedia.org/wiki/Knight
https://www.bunte.de/royals/britisches-koenigshaus/queen-elizabeth-ii-geheimnisvoll-diese-royals-sind-freimaurer.html
https://www.bitchute.com/video/cLFMRQUJVQck/
Charles Financiële Schandalen https://www.welt.de/vermischtes/prominente/article240213601/Kontroverse-Spende-Prinz-Charles-nahm-Millionenbetrag-von-Halbbruedern-bin-Ladens-an.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10953159/Prince-Charles-faces-questions-claims-accepted-1MILLION-cash-suitcase-Sheik.html
https://www.welt.de/vermischtes/article2032909/Zum-Zahnpasta-Ausdruecker-auch-eine-Blumenfrau.html
https://www.mdr.de/brisant/koenigshaeuser/koenig-charles-reisen-100.html
https://exxpress.at/der-klimaschutz-king-charles-liess-3400-kilo-bentley-nach-berlin-einfliegen/
Het voorgevoel van Prinses Diana https://www1.wdr.de/radio/wdr5/sendungen/zeitzeichen/zeitzeichen-scheidung-charles-diana-100.html
https://www.prosieben.de/serien/taff/news/lady-dianas-unfall-tod-letzte-worte-der-prinzessin-60835
https://www.bitchute.com/video/cLFMRQUJVQck/
https://rp-online.de/panorama/ausland/butler-diana-sagte-eigenen-tod-bei-autounfall-voraus_aid-8585747
https://www.spiegel.de/panorama/bericht-ueber-diana-brief-charles-plant-einen-unfall-mit-meinem-wagen-a-280718.html
https://www.bunte.de/royals/britisches-koenigshaus/prinzessin-diana-36-zwei-jahre-vor-ihrem-tod-wurde-sie-vor-unfall-gewarnt.html
Ernstige tegenstrijdigheden op de plaats van het ongeval Boek van John Morgan: The Paris London Connection Jimmy Savile https://de.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Savile
https://www.theguardian.com/media/2014/jun/02/research-finds-jimmy-savile-abused-at-least-500-children
https://www.bitchute.com/video/7t2iSNT4fRPx
https://www.bitchute.com/video/cLFMRQUJVQck/
https://www.youtube.com/watch?v=gSG8X4tChf8
https://www.film-rezensionen.de/2022/04/jimmy-savile-eine-britische-horror-story/
https://www.spiegel.de/politik/ausland/ex-premier-edward-heath-soll-in-paedophilie-skandal-verwickelt-sein-a-1046561.html
Peter Ball https://www.theguardian.com/world/2020/jan/14/friendship-with-prince-charles-made-paedophile-bishop-peter-ball-impregnable
https://www.bbc.com/news/uk-england-44957172
https://www.bitchute.com/video/cLFMRQUJVQck
Jeffrey Epstein https://de.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein
https://www.nau.ch/people/welt/was-machte-prinz-andrew-auf-jeffrey-epsteins-pado-insel-65571951
https://www.mintpressnews.com/tag/jeffrey-epstein/
https://www.watson.de/unterhaltung/royals/914963067-queen-half-andrew-mit-millionen-sich-im-missbrauchs-skandal-freizukaufen
https://www.newsweek.com/prince-charles-bailing-out-prince-andrew-9m-jeffrey-epstein-pay-out-republic-1685803
https://www.bitchute.com/video/7t2iSNT4fRPx
Vermisten Kinderen https://ga.de/news/panorama/tausende-kinder-werden-in-deutschland-vermisst-gemeldet_aid-43783471


Mijn commentaar:

De media overtreffen elkaar in politieke correctheid als het gaat over het verslag van de kroning, de christelijke media voorop, zie bijv. https://www.trouw.nl/religie-filosofie/

Met opmerkingen als:
“Charles als dienende koning, zoals Jezus Christus”
en “de verdediger van alle geloven” (ipv “het christelijk geloof” !)
Charles als verdediger van de islam (IS, Al Qaeda, Boko Haram etc.), Hindoeïsme  , Boeddhisme etc., heel fijn.
Charles als hoofd van de Vrijmetselarij, ook leuk.
Charles als hoofd/paus van de Anglicaanse kerk en daarmee in een voorbeeldfunctie, gescheiden en dat ook nog op zeer bedenkelijke wijze, contacten met de pedofiele wereld.
Inmiddels met zijn minnares  (ook gescheiden)  getrouwd, koningin Camilla.

Ontmasker de duisternis, ipv. deze zeer dubieuze koning te bewonderen in de media en langs de route en in de kerk, waar ook ons koningshuis met 4 personen aanwezig was en zich daarmee identificeert met de nieuwste aanwinst in de wereld van Blauw Bloed.

Shalom, wij leven de enige echte Koning tegemoet, moge Zijn komst spoedig zijn:
JHWH in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg te Yerushalayim.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Wie is “king” Charles ? Lees en huiver.

 1. Hoe is het mogelijk dat een pedofilie-sympathisant en potentiële huurmoordenaar tot koning wordt gekroond en er geen tegengeluid is?

  Omdat de koninkrijken van deze wereld aan satan toebehoren:

  Mattheüs 4:8 Opnieuw nam de duivel Hem mee, nu naar een zeer hoge berg, en hij liet Hem al de koninkrijken van de wereld zien, met hun heerlijkheid,
  9. en zei tegen Hem: Dit alles zal ik U geven, als U knielt en mij aanbidt.

  • Hi Ida, inderdaad, dus ook al geen Oranjefan begrijp ik daaruit, omdat het allemaal theater is van de slechtste soort.
   Ik ben nog benieuwd wat Jur van onze site vindt, wil je hem es vragen zijn mening te geven over het artikel wat bovenaan onze site staat?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*