Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wilders spreekt zich zeer duidelijk uit over Israel en over de Hamas-islam.

https://www.youtube.com/results?search_query=pvv

Bij de presentatie van de coalitie PVV,VVD, BBB en NSC geeft Wilders een overzicht van het gemaakt akkoord, waarbij dan een zeer venijnige vraag wordt gesteld door de PvdD bij monde van Esther Ouwehand, zie genoemde link vanaf ca. 1.40, de laatste 10 minuten dus.
Alle waardering voor zijn zeer goed onderbouwde steun, hij maakt duidelijk dat Israel geen andere keuze heeft na 7 okt . om Hamas letterlijk op te ruimen, maar tot op vandaag blijft Hamas raketten afschieten en weigert zicht over te geven.
Ze. houden nog steeds stukken Gaza bezet, houden nog ca. 100 gegijzelde Israeli’s gevangen en saboteren elk vredesvoorstel, dus moet Israel de oorlog voort zetten om zichzelf en de inwoners van Gaza van de Hamas-islam te bevrijden.
NB.: duizenden Gazanen werkten in Israel als gastarbeiders, er wonen 1,5  miljoen Arabische Palestijnen in Israël als staatsburger en van hen zitten er 10 Arabieren in de Knesset, die hebben het stukken beter dan de Gazanen onder Hamasterreur.
En als je in Iran woont, ben je ook de klos onder de islamdwingelandij daar.

Zie de video op genoemde link, bedankt Geert! cc g.wilders@tweedekamer.nl

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*