Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

BELUISTER: Voorzitter Maroc.nl woedend weg uit debat met Kok

Beluister hieronder de uitzending: Interview begint op +- 17 minuten en op 47 minuten waar de  wezenlijke vragen aan de orde komen. Dichtbij Nederland of de direct link naar de mp3

[audio:20110614-2200_Radio5-Dichtbij-Nederland.mp3]

Tijdens het radiogesprek op radio 5, NTR, “Dichtbij Nederland” bleek het voor de vz. van Maroc.nl, de heer Mohamed el Aissati , niet mogelijk de discussie te voeren tot het einde van het programma.
Hij gooide de hoorn op de haak, na een open vraag van Ben Kok over de in soera 98 aangegeven superioriteit van moslims vs. niet-moslims.

Ook de vragensteller, programmaleider Fouad Sidali, was blijkbaar geraakt en verontwaardigd, maar bood aan, om met Ben Kok in een volgende uitzending met me door te praten over het heikele onderwerp. Afgesproken.
Gelukkig nam de 3e gesprekspartner, Marianne van den Anker, ex-wethouder Leefbaar Rotterdam, het voor me op en stelde, dat ik gewoon een open vraag op tafel legde, waar over gesproken moest kunnen worden, zonder gelijk kwaad te worden , laat staan weg te lopen.

Wat was het probleem?

Het ging over hulp aan geisoleerde kinderen, die te weinig aan spelen toe komen, bijvoorbeeld in bepaalde moslimgezinnen, waar de moeder in burka loopt en de deur niet uit mag zonder begeleiding, Mohammed beaamde, dat in die gevallen hulp best denkbaar was, hij gaf aan het met me eens te zijn.
En ook in geval van een psychische stoornis bij een van de ouders, waar dan vooral ook persoonlijke hulp voor de ouder van belang is, maar ook hulp bij het spelen van de kinderen welkom kan zijn.

Marianne bracht het voorbeeld van de school van haar kinderen naar voren, een gemengde school, waarbij men heel idealistisch de integratie dacht te kunnen bevorderen. Maar dat bleek in de praktijk zeer tegen te vallen, omdat de islamgezinnen de autochtone kinderen buiten de deur hielden.
En dat ligt volgens Marianne aan de moslimouders, de kinderen zelf doen niet zo moeilijk.

Dus stelde ik de vraag, of het wellicht een rol zou kunnen spelen, dat moslims worden opgevoed met de gedachte uit soera 98, dat moslims de betere mensen zijn en de niet-moslims de mindere.

Dat bleek een te moeilijke vraag voor de moslims, Mohamed el Aissati en Fouad Sidali, de irritatie laaide hoog op.
Fouad: ik ben zelf moslim, maar ik ken die soera 98 niet. Denkt u nu heus dat moslims voortdurend denken, wat er in een of ander koranhoofdstuk staat?

Ik legde uit, dat moslims vaak de koran niet eens zelf hebben of lezen, maar dat de imam op vrijdag toch heel erg zijn best doet, dit fraaie onderscheid uit soera 98 er in te hameren.
Mohamed had het niet meer, riep NSB radio, stigmatisering van moslims, ik haak af, ik wil hier niet mee geassocieerd worden, tuut tuut tuut tuut tuut…….

Marianne vond, dat de vraag gewoon gesteld moest kunnen worden, Fouad ook wel, maar dan toch in een volgende uitzending, de tijd was om.

We zullen morgen gelijk bellen voor een afspraak, voor het geval het vergeten mocht worden in een vlaag van taqiya.

Dit is dus de 3e keer, dat een moslim het radiogesprek verstoort of ontloopt; ik zie uit naar de invulling van de belofte van Fouad Sidali, programmamaker van Dichtbij Nederland, om het gesprek samen te voeren over dit punt.
Blijkbaar kennen de moslims hun bronnen slecht en als ze er dan mee geconfronteerd worden, is het hun te moeilijk voor hun eergevoel, om gewoon te erkennen, dat de islam vanuit de bronnen gezien een heel foute ideologie/religie is, gezien de haat en discriminatie in koran en ahadith.

Eigenlijk moet ik de eerste moslim nog meemaken, die eerlijk over de islam kan en wil praten en dan ook conclusies durft te trekken.
Gelukkig zijn er ex-moslims, die dat wel doen en atheist of christen worden, dat is dan wel een verademing, vergeleken met moslims, die de waarheid nog niet onder ogen durven zien.

Shalom, iedereen welkom voor verder gesprek,
Ben

Navigeer naar andere artikelen

31 Responses to BELUISTER: Voorzitter Maroc.nl woedend weg uit debat met Kok

 1. Op 15 juni 2011 @ 20:36 schreef Vincent

  Beantwoorden

  Ga het binnenkort luisteren ben benieuwd!

 2. Op 16 juni 2011 @ 00:36 schreef Andre van M.

  Beantwoorden

  Terechte vraag. Goed gedaan!

 3. Hallo Ben. Ik heb nog zo’n mooie vraag voor heer Mohamed el Aissati. Het is eentje waarvan je kunt verwachten dat de hoorn weer op de haak gaat. Mijn ervaring met deze vraag is dat na het stellen ervan, op het internet althans, de discussie meteen afgelopen is. Hier komt ie.

  Mohammedaan of Bukhariaan?

  Volgens de islam is Mohammed de perfecte man. Hij is het ultieme voorbeeld voor alle mensen van alle volkeren van alle tijden. Daar hij door Allah als boodschapper gekozen is mag hij niet worden bekritiseerd. Laat staan kwaad over hem spreken. Maar…

  Alles wat we over Mohammed weten komt uit de hadith. Dat zijn van horen zeggen verhalen over Mohammed die een 200 jaar na zijn dood op papier zijn gezet. Er zonder weten we helemaal niets over hem. Deze verhalen zijn verzameld door hadithschrijvers waarvan Bukhari, die 200 jaar na Mohammed leefde, de belangrijkste is.

  Zoals ik al zei kent de islam een nul tolerantie voor kritiek op Mohammed. Niets van de hadith mag ter discussie worden gesteld of worden bekritiseerd. Hier begint het verhaal te rammelen. Heel erg zelfs!

  Het kritiekverbod slaat namelijk niet op Mohammed maar op de hadithschrijvers. En zonder morren accepteren moslims dat! En wat ze schreven zijn soms hele erge dingen! Ze schreven bijvoorbeeld dat Mohammed met een kind van zes getrouwd was. En dat hij bijna duizend Joden na hun overgave onthoofden liet. Dat is een oorlogsmisdaad, genocide! En volgens de schrijvers brandde god’s uitverkorene zelfs, om een schat te bekomen, iemand de ogen uit. Dan is er nog het afschuwelijke verhaal van Safiya die zeventien was toen ze met vreedzame profeet trouwde. En dat was op dezelfde dag dat hij haar man ouders broers en zussen vermoord heeft. Dit alles zeg ik niet, de hadith zegt dit. De vraag is nu waarom deze verhalen geen lastering zijn. Dit zijn toch verschrikkelijke dingen om over iemand te zeggen? Dit is kwaadsprekerij! En toch moslims accepteren dit allemaal. Erger nog, de dood wacht wie anders beweert.

  Dus, waarom noemen moslims zich Mohammedaan en niet hadithtist of Bukhariaan? Want deze zijn het die ze echt volgen. Mohammed is het in iedergeval niet. De hoofdvraag is welke persoon of god heeft de hadithschrijvers zoveel gezag gegeven dat prakties alle moslims zich 100% aan hen onderwerpen?

  Zwartmeer

  • Hi Zwartmeer, m.i. mag er op de koran en op Mohammed geen kritiek zijn, de ultieme waarheid van de afgod Allah is de koran en Mohammed is de ideale moslim, ter navolging.
   De ahadith varieren in betrouwbaarheid en gezag, vanaf 100% naar veel minder, afhankelijk van wat de umma (moslimgemeenschap ) er voor waarde aan heeft toegekend.
   En de sharia is ook zo’n bron van gezag, die door de imams steeds verder wordt ontwikkeld en dus is het voor moslims en niet-moslims (die er ook mee te maken hebben als ze in zo’n regio wonen) steeds onzeker, wat er nu weer aan regelgeving bij komt.
   Samenvattend: de islambronnen zijn koran, leven van Mohammed, ahadith en umma, waarbinnen de sharia de jurisprudentie is.
   En daar word je hoe dan ook niet vrolijk van, dus stel ik mijn vragen over deze bronnen, vaak is soera 9: 5, 29 en 123 een interessante (dood aan alle niet-moslims) en soera 98 (ubermenschen vs. untermenschen).
   Je moet dan wel de koran mee brengen, want die hebben moslims dan weer niet gelezen, dus vaak schrikken ze er zelf van, maar houden de onzin dan toch in stand, voor de eigen eer.
   Immers, de islam is zo geweldig en vredig , is altijd het verhaal.
   Maar als een moslim naar 1400 jaar praktijk kijkt en naar de actualiteit van de islam, dan moet hij zich dood schamen en snel ex-moslim worden.
   Shalom,
   Ben

 4. Op 16 juni 2011 @ 09:55 schreef Oedjepoed

  Beantwoorden

  Betreft http://tinyurl.com/5v5d5pa ben ik toch benieuwd of programmaleider Fouad Sidali nog terugkomt op z’n belofte om in een volgende uitzending met onze broeder Ben door te praten over het heikele onderwerp soera 98. Olala. IMHO, chaverim zou er maar niet op rekenen. Shalom.

 5. Hallo Ben, misschien begrijpen we elkaar verkeerd. Het ging mij erom te constateren dat moslims niet zijn wat ze zeggen te zijn. En dat is dat ze Mohammed volgen. Zonder figuren als Bukahari weten ze helemaal niks over Mohammed. Als ik het goed heb wordt er maar een vijf keer in de koran, vluchtig, naar Mohammed gerefereerd. Dat betekent dat vrijwel alles wat we over hem weten van hadithschrijvers komt. Nou, als moslims zich aan hun geschriften onderwerpen dan zijn zij toch geen volgelingen van Mohammed maar van de hadithschrijvers? Dit lijkt me een dodelijk argument voor het geloof. Er is geen spelt tussen te krijgen. Je zou de vraag kunnen stellen waarom het godslastering is wanneer je Bukhari bekritiseert. Waar heeft hij zijn goddelijke status aan te danken. That’s all!

  Zwartmeer.

 6. Erg dat er meteen gereageerd wordt met ‘Dat kan, dat kan..’ wanneer de moslim de hoorn erop gooit. Helemaal geen verontwaardiging, maar gelijk goedpraten.

 7. Op 16 juni 2011 @ 15:46 schreef Martijn Ohms

  Beantwoorden

  Ik vond meneer Kok erg scherp en moest een beetje lachen om minuut 55, “Zijn we al klaar, hè wat jammer”. U begon juist net lekker warm te lopen en de presentator voelde zich al bedreigd omdat hij dacht een moslim voor het hoofd gestoten te hebben. Het begrijpen van de islam is geen gemakkelijke opgave en je moet er veel van leren om uiteindelijk het gevaar ervan te onderkennen, en uw onvermoeibaar werk helpt daarin. Ik geniet van uw stukken in het Vrije Volk. Gaat u aub door met de strijd van de waarheid. vriendelijke groeten, Martijn

 8. “Ja,ja de geldbomen groeiden zeker in de jaren-90 tot ver ‘boven’ de hemel”.

  Vrijwel de gehele bevolking werd en masse verleid door het bankenbeleid, c.q. politiekebeleid. – Kom op mensen: lenen lenen lenen; zonder wenen!! –
  Nu heden ten dage druipen uit veel oogjes heel wat tranen. Mensen die zich voor de kop slaan; wat ben ‘k stom geweest, waar ben ‘k ingestonken. Heel wat mensen die géén vrolijk eindpunt in zicht hebben. Inmiddels staan er héél wat woningen gedwongen TE KOOP. “Te hoog gegrepen, wanbeleid van de hypotheekverstrekker” Persoonlijk ben ‘k héél blij dat we drie jaar geleden een duidelijk NEE hebben gezegd tegen de bank. Kregen een AFlossingsvrije hypotheek aangeboden. Twee maanden later werd de ABN opgekocht door de staat der Nederlanden. Dàn huur ik toch liever!!

  Betreft de arbeidsmoraal:

  Is OOK door het politieke – en maatschappelijke-beleid letterlijk doodgebloed. Wij zijn te duur voor ‘vadertje staat’. Wij worden aan de kant geschoven; ondanks goede ontwikkeling;ect.
  Weet nog in de tijd van Joop den Uyl(begin jaren-70); hoe kwaad m’n ouders waren op het politiekebeleid van deze persoon en z’n kabinet. “Handje op en kan m’n potje weer vullen/Handje ‘contantje’..” En de immense MISbruik die hier op volgde; had men kùnnen inzien dat dit soort beleid problemen met zich mee zou gaan brengen. Fraude en corruptie schoten en schieten nog steeds als kanonnen en hete bliksem uit de nationale financieële kookpan!!
  Vraag mezelf de laatste jaren noch al eens af: “Waarvoor/Waarom heb ‘k een opleiding gevolgd,een hbo-opleiding”. Echt carrière niet kunnen maken; ‘dankzij’ de fysieke omstandigheden. WAO; was 10-jr. geleden volledig afgekeurd (schildklierkanker) en sinds 2006 weer voor 100% goedgekeurd. Een hersenoperatie lag toen al in planning; notabene. “Ben Aart-Jan de Geus enorm dankbaar met dit beleid” Momenteel is het tij ten goede aan het keren….wonderen zijn de wereld echt nog niet uit! Maar ben niet meer welkom op de arbeidsmarkt; inmiddels 50-plus.
  Was even panisch; het re-integratiebeleid een lege droom van de heren politici, of een nachtmerrie van de gedupeerden. De maatschappij is hier nog steeds niet klaar voor. Een fysisch – , een psychisch zieke, een gehandicapte; deze mensen passen niet in de huidige maatschappij. Hmmmm; we gaan richting de middeleeuwen.

  Het subisidiebeleid:

  Al decennia vliegen de subsidie’s de financieële pan uit. TE VEEL, mijns inziens. Het is in de loop der jaren uit de hand gaan lopen. Er zijn héél wat bedrijven/genootschappen/gezelschappen die met minder makkelijk uit de voeten kunnen. Die zelfs eigenlijk zonder kunnen.
  Een luxe voor veelal de cultuursector waar heel moeilijk afscheid van te nemen is. Men is er al heel snel aan verslaafd geraakt. Het venijnige: het entreekaartje is er absoluut niet goedkoper door geworden. Dit wilde men het volk wel wijsmaken, maar het tegenovergestelde is waarheid.

 9. Shalom chaverim,

  Gisteren m’n eigen mening betr. de gespreksonderwerpen.
  Nu komt dhr. Mohamed el Aissati aan bod….ai ai ai. We mogen eigenlijk niet oordelen. Maar we zijn nog steeds héél eigenwijse kinderen.

  Dhr. M. el Aissati laat zich erg kennen. Zet zichzelf en public toch flink te kijk en indirect Maroc.nl. De ware aard van het beestje komt boven drijven; de ware aard van heel veel mensen. In een ieder schuilt wel een klein of groter satannetje.
  Het merendeel van de mensen kan niet tegen waarheid, een leugen komt veelal beter uit. Zie de leugen als een soort gezichtsmasker/schild, men verschuilt zich liever.
  Gaat waarheid ‘overheersen’ dan wordt er vaak ge-agiteerd gereageerd.
  Maakt niet uit of je nu moslim bent, christen, jood, atheïst; ect. Zo zit de mens in elkaar. De leugen regeert over deze wereld en hoe lang nog?? Weten we niet exact, de tijd zal het leren.
  Yeshua zal een Waardige Redder zijn. Velen smachten inmiddels naar Zijn komst, steeds meer mensen die gaan inzien dat de heersers enorm aan het bedriegen zijn. De leugen zal voor altijd zijn uitgebannen.
  Mensen zullen weer met elkaar kunnen omgaan; zonder steeds over elkaar te struikelen!

 10. ten eerste we noemen ons niet mohamedanen wij zijn gewoon moslims elhamdulillah en de betekenis van moslim is iemand die zich overgeeft aan Allah(swt).. wij noemen ons ook niet Jezussen of wat dan ook want Jezus(as), Mozez(saw), Jakob(saw) etc zijn allemaal profeten in de Islam

  als dat gebler over profeet Mohammed(saw) en aicha is mijn keel uitgekomen laat mensen even teruggaan in de tijd er zijn velen koningen etc die trouwden met kinderen van5,6,7,8 sterker nog in joodse gemeenschappen was zelfs een kind van 3 jaar en 1 dag al rijp voor geslachtsgemeenschap… in de islam hangt het allemaal af van wanneer in dit geval dus de vrouwelijke geslacht wanneer de vrouwelijke geslacht ongesteld is dus sommigen zijn het op hun 9de zoals aicha en sommigen pas op hun 16de of hoger zelfs…. in sommigen landen ben je volwassen op 18 jaar en anderen weer 21 of 16 en in sommigen 12 maar iedereen heeft zijn eigen tijd van volwassen worden en de islam kijkt naar het ongesteld zijn

  even terug komend op de soera.. mensen die geen Moslim zijn dus geloven in meerdere goden,beelden aan bidden zijn volgens de Islam zondenaars net zoals het ook bij de christenen het verhaal is evenals de joden (waar iedereen die geen jood is een ezel is)..

  veel dingen worden verkeerd begrepen de islam is een mooie godsdienst en zonder dat je zelf op onderzoek gaat zul je altijd een afkeer hebben van de Islam omdat dat de media en de hoge leiders jouw dat willen laten denken.. er wordt bijvoorbeeld nooit geroepen om mensen te doden die geen moslim zijn integendeel je moet ze met rust laten! en tijdens de Jihad (oorlog) mag je alleen vijandigen SOLDATEN doden en zelfs indien ze om vergeving of genade vragen moet je dat doen! (volgens de Islam en Koran dan, wat sommigen weer doen onder de naam van Allah zijn hun zondes)

  • Hi “islam”
   UIt je woorden blijkt wel hoe geweldig de islam is; je praat dat pedofiele gedrag nog goed ook! En wel es gehoord van “liefde voor zondaars”, zoals de God van Abraham, Isaak en Jacob betoont in het offer van Yeshua, die sterft aan het kruis voor allen, die zeggen dat ze onvolmaakt zijn en de geboden van God , zoals in de Tora staan, overtreden ?
   Helaas heeft de koranafgod geen liefde voor zondaars, maar draagt in soera 9:5,29 en 123 en vele andere koranteksten de moslims op, om de niet-moslims te dwingen moslim te worden of te vermoorden.
   Lees es http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
   Shalom,
   Ben

 11. Goeie vraag Ben maar er werd ook door elkaar heen gepraat en dat kan ook een reden zijn geweest om de hoorn erop te gooien.
  Groet, Jorden

  • Hi Jorden, geloof me, de reden was, dat deze moslim niet wilde, dat de islam ontmaskerd wordt als een fascistisch totalitair systeem en als de islam echt zo geweldig is, dan is Fouad bereid zijn belofte gestand te doen en me uit te nodigen voor vervolggesprek hierover.
   Maar hij kent de koran niet eens, zo zei hij zelf.
   Shalom,
   Ben

 12. hi Ben,

  ten eerste er is geen dwang in de Islam, dit staat er in de koran: “Het is de waarheid van uw Heer: laat daarom geloven die geloven wil en niet geloven, die niet wil.” (Qur’an 18:29)

  je kennis is heel laag wat betreft de islam ik kan duidelijk zien dat je je informatie vindt via anti islamitische sites..en jawel ”de korangod” heeft ook liefde voor zondenaars er worden veel soera’s niet in hun geheel vertoond op vele sites maar dit is de complete versie van soera 9:5: “En wanneer de gewijde maanden voorbij zijn, doodt dan de veelgodenaanbidders waar jullie hen ook aantreffen en grijpt hen, en omsingelt hen, en loert op hen vanuit elke hinderlaag. Als zij dan berouw tonen en de salaat onderhouden en de zakaat geven, laat hen dan vrij. Voorwaar Allah is Vergevensgezind, Meest Barmhartig” [Qoer’aan 9:5]

  dit is een vers dat wordt gereciteerd gedurende een oorlog..

  en voor de verfijning staat die er meteen achter:

  “En wanneer n van de veelgodenaanbidders bescherming bij jullie zoekt geeft hem dan bescherming, zodat hij het Woord van Allah hoort. En brengt hem daarna naar een plaats die veilig voor hem is. Dat is omdat zij een volk zijn dat niet weet” [Qoer’aan 9:6]

  dus ik denk beste Ben, dat je misschien je mening kan aanpassen

  groetjes..

  • Hi “Islam”
   Ik laat deze reactie door , zodat iedereen kan lezen, wat een enorme leugenaar je bent en ik zeg je dat midden in je gezicht, want je weet het en kunt het weten.
   De islam is een en al dwang en die oorlogen zijn dan ook gevoerd, om de niet-moslims te dwingen moslim te worden of te doden. Zie mijn artikelen onder “ontmaskeren” en dan “islam”
   http://tora-yeshua.nl/category/ontmaskeren/islam-religies/
   Dat leugenboek , de koran, geeft genoeg teksten weer, die de dwang en haat naar niet-moslims opdragen en soera 9:5,29 en 123 is er een goed voorbeeld van.
   Ik bid, dat dit demonisch leugenverhaal in jouw denken verbroken zal worden, in de Naam van Yeshua en dat je de Ene ware God door Hem gaat vinden.
   Zie http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
   Shalom,
   Ben

 13. Op 18 juni 2011 @ 12:28 schreef trixie mixie

  Beantwoorden

  http://members.chello.nl/m.elfers/koran000.html

  lees hier hoofdstuk 4 de an nisa eens
  Begin eens te lezen vanaf numer 34
  en dan nummer 43 lezen langzaam en duidelijk
  en dan langzaam verder lezen
  wat een vrouwen haat lees ik dan zeg
  en wat een haat naar ongelovige toe

  ik vraag me af waarom zo’n haat naar mij toe !

  • Hi Trixie, jij weet tenminste wat er in de koran staat, vs. 34 “slaat de echtgenote, die opstandig is, preventief nog wel” ! Letterlijk in de vertaling van Kramer: “maar zij (de echtgenote) van wie gij opstandigheid vreest, vermaant haar en vermijdt haar op de rustplaatsen en slaat haar. Tot ze gehoorzaam zijn.”
   En in 43: als je ziek bent of op reis bent geweest of naar de wc bent geweest of een vrouw het aangeroerd, dan moet je jezelf wassen met water en anders met schoon zand.
   In de islam wordt de vrouw beduidend minder geacht dan de man. Voor een rechtbank geldt haar getuigenis niet , er moeten dan 2 vrouwen tegen 1 man getuigen.
   Het is vergif, de islam en dat blijkt ook hier dus uit en uit de haat in soera 9:5,29 en 123 naar niet-moslims en uit de superioriteit van moslims vs. niet-moslims in soera 98.
   Dus voor wie moslim is: denk even na of je dit soort narigheid wil geloven en lees es: http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
   Shalom,
   Ben

 14. Op 18 juni 2011 @ 12:50 schreef trixie mixie

  Beantwoorden

  http://www.islaamkennis.nl/index.php?view=article&catid=57%3Aartikelen&id=403%3Akledingvoorschriften-in-de-islaam&option=com_content&Itemid=243

  ook vraag ik me af waarom moeten vrouwen zich kleden volgens de islam
  en waarom de mannen niet
  mannen mogen bv geen sokken dragen of schoenen
  geen zijde
  geen goud
  niet overwegende kleuren geel ene rood
  zich niet kleden als ongelovige

  waarom houden de mannen zich daar niet aan ?????
  waarom de vrouwen wel

  Dan vraag ik me af zijn de vrouwen geloviger als mannen
  of worden de vrouwen erin gepropt

  ik denk ik laatste !

  de eerste generatie die hier kwamen paste zich hier goed aan

  de tweede en de derde pppfffff
  die proviseren ons ongelovige behoorlijk
  door hun vrouwen te gebruiken tegen ons
  door via hun ons te sarren
  ten koste van hun eigen vrouwen en dochters
  waarom ik zo denk
  omdat ik zie dat de mannen
  hun erg westers kleden en sokken dragen en schoenen goud ect

  ligt dit aan de nlders dat wij naar de buitenlanders wijzen
  dat het intrigreren mislukt is
  nee dus
  zeker als je ziet hoe goed de chinezen zich aanpassen
  en mensen uit vietnam en de polen ect
  dan weet je gewoon het ligt niet aan de nlders
  het ligt duidelijk omdat wij in de ogen van de marokanen
  niks waard zijn
  ons geld daar is het om te doen
  meer niet
  daarom wonen ze hier
  ik kan er niks anders van maken
  helaas
  geef mij maar 1000 chinezen die ons wel graag mogen
  dan 1 makokkaan die ons niet mag
  en onze dochters als hoeren uit maken
  op ons neer kijkt
  en alleen ons ziet als een koe die hij wil uit melken tot op de botten toe
  en als exuus geeft
  dat mag van de koran
  koran dit koran dat
  ben je er niet mee enes dan ben je een rassist
  ik ben dat mer als beu
  ik ben ik het meer als zat
  dat wij ons moeten aanpassen aan dit soort mens
  ik ben nooit van plan om mijn eigen aan te passen
  een kestboom zet ik neer in mijn huis waar IK wil
  vele durven in hun eiegn huis die boom niet meer te zetetn waar ze willen
  bv voor de raam durven vele al niet meer
  scholen die gene kestbomen meer neerzetten
  hoe is het mogelijk dat nl zo is afgezakt
  te triest voor woorden
  pieten die in elkaar getrimt worden en sinten
  ja dit soort voelt zich supper dat ze de cristen angst in hun lijf jagen
  ik vind dit soort mensen alles behalve supper
  varkens hebben meer fatsoen in hun vies dik lijf
  dan dit gespuis
  nee ik heb het niet over mensen die zich goed aanpassen
  die krijgen van mij veel complimentenjes
  en dat verdienen ze zeker
  deze mensen zie ik als voorbeeld hoe het wel kan
  nou de rest nog !

 15. Op 18 juni 2011 @ 14:37 schreef trixie mixie

  Beantwoorden

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=616485&r=1&tbl_archief=0&

  IN 2009 160.000 CRISTEN GEDOOD OM CRISTEN ZIJN

 16. Hoi Ben,

  Ik heb dat bewuste telefoongesprek gehoord op de radio bij dichterbijnederland.ntr.

  Als islam werkelijk zo’n mooie godsdienst is dan wil je toch niets liever dan er mee geassociëerd worden.?
  Duidelijk in het gesprek was dat Mohamed el Aissati duidelijk nìet met soera 98 geassociëerd wilde worden wat toch werkelijk een deel is van de islam.
  Maar, zeggen ze dan dat wij er niets van begrijpen of dat je de koran alleen in het Arabisch moet lezen om te kunnen begrijpen wat er bedoeld wordt, wat natuurlijk onzin is.
  Ik vraag me af of hij wel weet wat er werkelijk staat.
  Ik denk niet dat hij zich er ooit in verdiept heeft.
  De meeste moslims weten niet wat er in hun ‘heilige boek’ staat.
  Wat zij verkondigen is dat de islam een mooie godsdienst is omdat dàt hun met de paplepel is ingegoten.

  Wij als Christenen, willen toch ook niets liever dan geassociëerd worden met onze God en Jezus?
  Dat hij de hoorn op de haak gooide had echt niets te maken met het feit dat er door elkaar gesproken werd of zo.
  Mohammed el Aissati had duidelijk dat bekende korte lontje van: ‘blijf van mijn islam af’
  Moge de God van Abraham Izak en Jacob hem en vele anderen de ogen openen bij het lezen van de koran naast de Bijbel.

  M vr gr, shalom, cornelia

 17. Pingback: Voorzitter maroc.nl weigert te spreken met christenzionist die islamhaat propageert - Pagina 5 - Maroc.NL Forums

  • Hi Anoniem,
   Soera 98 kwalificeert moslims als de betere mensen, de niet-moslim als slechter, elders in de koran als apen, dhimmi’s, brandstof voor de hel.
   Het verschil met de verdeling in Joden en niet-Joden vind je al in Deuteronomium 33:3, waar staat dat de God van Abraham, Isaak en Jacob de volkeren (niet-Joden, de goyim) lief heeft en in Johannes 3:16 zegt de Zoon van God , Yeshua (die Naam moet je niet ijdel gebruik als “Jeez”), dat HIj de hele wereld lief heeft.
   Snap je het verschil?
   Shalom,
   Ben
   PS: in de islam is het nog erger als soera 98 al openbaart:” de allergrootste zondaars zijn de christenen, die aan God (men bedoelt dan Allah) een zoon, metgezel of genoot toeschrijven; die lui zullen voor eeuwig in de hel branden”
   Toch fijn , zo’ religie van vrede, zoals sommige verdwaalde figuren de islam betitelen.

  • Hi Anoniem,
   Moslims zijn de betere mensen, de niet-moslims de slechtere , aldus soera 98. Elders in de koran zijn de niet-moslims apen, varkens, ezels, dhimmi’s, brandstof voor de hel.
   In de Bijbel zijn Joden en niet-Joden beiden voorwerp van de liefde van de God van Abraham, Isaak en Jacob, zie Deuteronomium 33:3 “God heeft de volkeren lief” en in Joh. 3:16 zegt Yeshua “want alzo lief heeft God de wereld gehad,dat Hij Zijn eengeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe”.
   Snap je het verschil?
   Shalom,
   Ben
   PS: in de islam zijn de christenen de grootste zondaars, want ze schrijven God ( men bedoelt dan de koranafgod Allah) een metgezel, genoot of zoon toe. Daarom zullen christenen voor eeuwig in de islamhel gemarteld worden. Fijne, vreedzame religie.

   • Dat we in het pastorale en evangeliserende gesprek met moslims niet meteen de confrontatie zoeken, is een open deur in trappen, dat weet ik echt ook wel. Maar dat je na een aantal koppen thee een eerlijk gesprek hebt, mag ook duidelijk zijn. We hebben dan geen kwakzalvers nodig, geen zachte heelmeesters, die stinkende wonden maken.

    Ik ben altijd weer verbijsterd over de lafhartige, zeer onchristelijke antwoorden, die mensen als jij geven op dit punt. Lauw, koud nog heet, om van te kotsen. Opb. 3:16
    Shalom, in de hoop dat je het nu snapt,
    Ben

   • Hi Ben,wij hebben wat de moslims missen;Yeshua,zij missen dus de Redder en Verlosser,ik hoop en bidt dat de moslims die hier meelezen,zich serieus gaan verdiepen in wie Yeshua nu werkelijk is,in de Koran blijft Yeshua een profeet,in de Schriften,YHWH’s Woord,blijft het daar niet bij,Yeshua is Koning-Knecht-Profeet-de Leeuw en het Lam,Yeshua is zóveel meer,dat ik het iedereen gun om Hem te leren kennen!

    wilt u meer weten over Hem,de Goede Herder-HARO’E HATOV
    http://messiaans.christenpagina.nl/werner/085.%20Bijbelstudie%20over%20De%20Goede%20Herder.pdf

    Shabbat shalom,
    Parel

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*