Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Belevenis van fam. Strijker in Israel, Shomron, bij al die aanvallen van moslims

Beste mensen, shalom,

Hoewel wij wekelijks onze Shomron weekbrief aan u sturen, voelen wij ons toch gedrongen om tussendoor nog een extra gebedsoproep te doen; de situatie in israel is ernstig te noemen. Het nieuws dat jullie via de reguliere kanalen in Nederland krijgen is werkelijk bedroevend, met opnieuw, zoals ook in de Gaza oorlog een opsomming van hoeveel doden aan welke strijdende partij. Als politie niet snel genoeg had ingegrepen zouden er bij elke aanslag tientallen Joodse burgers zijn omgekomen. En helaas is de politie toch nog niet snel genoeg, iemand hier schreef: ‘Voor een steekpartij bestaat geen alarmsignaal zodat je je vege lijf kunt redden…”

Het feit is dat in de afgelopen zomer op VN terrein in Gaza kinderen zijn opgeleid als jihad strijders. De officiële video hierover is te zien op youtube onder de kop ‘Iran billions for terror?’ Bekijk deze video! Deze kinderen en tieners worden beetje bij beetje over de grens met Israel gezet om hun dodelijke missies uit te voeren. Denkt u eens in wat er gebeurt als een Israelische soldaat tegenover zo’n kind komt te staan? Dit is nu al een aantal keer gebeurd.  Het is in het verleden de oudere broer van Bibi Netanyahu ook overkomen en omdat hij toen niet schoot, werd hij zelf gedood. Het is een feit dat 15.000 kinderen en tieners op de militaire school zijn geweest om te leren te strijden tegen Israëlische burgers. Uit interviews, die in deze video te zien zijn, bleek wel dat deze kinderen volkomen geïndoctrineerd zijn. We hebben dus 15.000 kindsoldaten erbij die Israel bestrijden en niemand heeft het erover in Europa. En wat voor rare rol heeft de VN hierin??

Tegelijkertijd is de PA onder leiding van Abbas bezig om palestijnse tieners en kinderen op te ruien tegen Joden. De situatie is zo langzamerhand uit de hand aan het lopen als we niet oppassen. De ellende is dat het niet meer alleen om palestijnen uit de zgn. Westbank en in Oost Jeruzalem gaat, maar ook gaat het om Israelische palestijnen in de rest van het land. Honderden jongeren zijn erbij betrokken. Abbas en het Israëlisch Arabische knessetlid mw Zoabi hebben een nieuw gevonden uitspraak: ‘Populaire Strijd.’ Jongeren moeten de ‘populaire strijd’ tegen Israel aangaan en worden opgeruid om stenen en  brandbommen te gooien naar Joodse burgers in auto’s of naar Joden die de tempelberg willen bezoeken. We hebben een artikel bijgevoegd van een palestijn, die nu eens de waarheid hierover zegt. Lees dit artikel alstublieft want de andere kant van het verhaal moet ook gehoord worden. Vandaag (13-10) meerdere aanslagen met al drie Israëlische doden en vele gewonden. Palestijnen rijden op wachtende mensen bij de bushalte in en komen daarna met een mes en zelfs een keer met een bijl op de gewonde mensen  inhakken, het is te vreselijk voor woorden. Gisteren waren er 4 steekpartijen en is ook een Joodse dertienjarige jongen op zijn fiets neergestoken door een palestijnse dertienjarige jongen. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De rij ellendige gebeurtenissen is helaas te groot om te vermelden….

Het gedrag van palestijnse jongeren, die een aanval op Joden uitvoeren is wel demonisch te noemen. Het is nauwelijks mogelijk om deze lui tegen te houden. Een voorbeeld: een palestijnse jongen probeert een Jood op straat in de nek te steken, omstanders grijpen hem beet en kunnen hem niet houden, een politieagent komt erbij en de jongen weet nota bene zijn wapen af te pakken en probeert rond te schieten op de omstanders en hij is niet te stoppen omdat hij als een razende te keer gaat. Iemand anders rijdt zijn auto tegen de jongen aan en rijdt hem klem, pas dan kunnen ze zijn mes en het wapen afpakken. We hebben eerder al eens een filmpje gestuurd van twee palestijnse jongetjes die een bus onveilig maken, ze waren niet ouder dan zes en acht jaar, maar ze waren bijna niet te stoppen toen ze volwassen reizigers in het gezicht begonnen te schoppen, ze waren onhoudbaar en met meerdere volwassenen konden ze hen pas overmeesteren. Een van de jochies gooide daarna nog een steen naar de bus en brak daarmee de ruit. Wat een kracht is er nodig om van dichtbij een bus ruit te breken, veel meer dan zo’n jongetje zou hebben, het lijkt werkelijk bovennatuurlijk.  Het is griezelig.

Het is wel duidelijk dat we niet meer over straat kunnen zonder steeds over onze schouder te kijken, heel laf worden mensen van achter aangevallen. Hamas heeft op youtube een video waarin palestijnen kunnen leren hoe ze Joden moeten doden met een mes. Het filmpje is al heel vaak bekeken en is het niet raar dat youtube zo’n filmpje niet weert van haar site?

Het nieuws in Nederland zegt dat de onlusten zijn begonnen omdat Israel  onder andere de tempelberg tijdelijk zou hebben afgesloten voor palestijnen, maar vooral omdat er een samenzweringstheorie  rondwaait dat de Joden de tempelberg voor zich zelf willen opeisen en meer toegang willen hebben. Precies hetzelfde verhaal als in 1920 zich verspreidde en waarna er grote onlusten uitbraken en moordpartijen op Joden. In een Belgische krant (RTL) werd zelfs vermeld dat joden meer naar de Al Aqsa moskee willen en dat er een hele grote toestroom van Joden is die dat willen, maar vraag je nu eens af: sinds wanneer gaan Joden naar de moskee??
Weet u waarom Israel echt zo voorzichtig is? Omdat al maanden Joden uitgejouwd, bespuugd en met stenen en brandbommen bekogeld alleen als ze willen bidden op hun heilige plaats. De Al Aqsa moskee ligt vol met explosieven en stenen, bedoeld om naar Joden te gooien. Geen wonder dat Israel maatregelen neemt, alleen wordt dat in de media in Nederland en elders in Europa er doorgaans niet bij verteld. Het is hier bekend dat kinderen en vrouwen worden betaald om Joden het leven zuur te maken door midden in hun gezicht te schreeuwen dat allah groot is, ze kunnen zich niet wenden of keren of er gebeurt wel weer iets. Van Israel mag iedereen de tempelberg bezoeken maar de moslims maken zelf het leven daar onmogelijk. Zie hiervoor ook het bijgevoegde artikel dat ik naar het Nederlands heb vertaald. We hebben foto’s gezien van Israelische baby’s die getrapt en met stenen bekogeld zijn, gewond en bebloed, een Joodse jongen die kwam bidden werd door Arabische volwassen vrouwen tegen de grond geschopt. Deze vrouwen hebben zelf toch ook kinderen? Hoe kun je zoiets doen!

Het spijt ons dat we u dit moeten melden, we hebben deze mail niet willen schrijven om angst te zaaien, voor degenen die van plan zijn om naar Israel te komen, laat u hierdoor niet direct afschrikken, er is geen negatief reisadvies en we hebben het eerder gezegd: er komt een tijd dat de toeristen wegblijven en dat de ware Israelliefhebbers gaan komen. U kunt biddend uitmaken bij welke groep u hoort.

We eindigen met Psalm 9:10 Moge de aanwezige een Burcht zijn voor de verdrukte, een burcht in tijden van nood. Wie Uw naam kent, kan op U vertrouwen, U verlaat niet wie U zoeken, Aanwezige.

Bid alstublieft voor de vrede van Jeruzalem en heel Israel,

Een hartelijke groet van ons,

Yair, Karen Ruth en Shmuel Strijker

Als bijlage bij deze nieuwsbrief:

Waarom onze leiders leugenaars en hypocrieten zijn

Door Bassam Tawil, the Gatestone Institute

Onze leiders, die volledig verantwoordelijk zijn voor het sturen van palestijnse tieners om stenen en brandbommen naar Joden te gooien, zitten in hun luxe kantoren in Ramallah en wrijven in hun handen met diepe tevredenheid. Het is duidelijk dat onze leiders ons opnieuw naar een catastrofe leiden.
Wij bevuilen onze moskeeën met onze handen en voeten en geven dan de Joden de schuld van het ontheiligen van islamitische heilige plaatsen. Als er iemand is die de islamitische heilige plaatsen ontheiligt, dan zijn het degenen die explosieven, stenen en brandbommen in de Al Aqsa moskee brengen. De Joden, die de tempelberg bezoeken brengen geen stenen, bommen of stokken mee. Het zijn jonge moslimmannen die onze heilige plaatsen ‘bevuilen met hun vieze voeten.’
Deze leiders, inclusief Abbas zelf, zijn niet bereid om hun eigen kinderen en kleinkinderen te sturen om mee te doen aan de ‘populaire strijd.’ Zij zijn volledig verantwoordelijk voor het sturen van anderen om stenen en brandbommen naar Joden te gooien. Zittend in hun luxe kantoren en villa’s in Ramallah eisen ze dat Israel verantwoordelijk gehouden moet worden voor het bestrijden van ‘onschuldige palestijnen.’ Hun belangrijkste doel is het beschaamd maken van Israel en het neerzetten van Israel als een Staat, die harde maatregelen neemt tegen palestijnse tieners.
Deze kinderen zijn niet de straat op gestuurd om te vechten tegen de bezetting. Hun ware doel is Joden te doden of ernstig te verwonden. Wanneer iemand een brandbom in een auto of een huis gooit, dan is zijn doel om andere mensen levend te verbranden.
Het is alsof onze leiders zeggen dat het gooien van stenen en brandbommen naar Joden in hun auto’s een primair recht is van palestijnen. Onze leiders geloven dat Israel geen recht heeft om zichzelf te verdedigen tegen dezen die Joden willen verbranden die in hun auto rijden of die liggen te slapen in hun huizen.
Terwijl hamas en islamic jihad doorgaan met het exploiteren van onze tieners in de Gazastrook door hen te trainen in de jihad tegen Joden en ongelovigen, begaan onze leiders een zelfde misdaad tegen palestijnse kinderen.
De palestijnse autoriteit, met Abbas aan het hoofd, die zichzelf frauduleus afschildert als president van de palestijnse staat, heeft onze tieners aangemoedigd in het zogenaamde ‘populaire strijd’ tegen Israel. Maar deze leiders, Abbas incluis, zijn niet bereid om hun eigen kinderen en kleinkinderen te sturen in deze ‘populaire strijd.’ Zoals gewoonlijk willen onze leiders wel de kinderen van anderen de straat op sturen om stenen en brandbommen naar Joden te gooien.
De ‘populaire strijd’ die het PA leiderschap aanvoert in deze dagen is niet vredevol. In sommige gevallen is het zelfs fataal gebleken. Onlangs is Alexander Levlovich gedood nadat hij de macht over het stuur verloor omdat palestijnse tieners zijn auto met stenen bekogeld hadden. Hij reed daardoor tegen een boom.
In de afgelopen maanden zijn honderden palestijnse tieners uit Jeruzalem gearresteerd wegens het gooien van stenen en brandbommen naar rijdende auto’s. Deze tieners gaven allerlei verklaringen over waarom ze in de ‘populaire strijd’ tegen Israel meededen. De meesten van hen zeiden dat ze wilden protesteren tegen Joden die de tempelberg bezochten- een daad die door Abbas het ‘bevuilen van de heilige plaatsen’ wordt genoemd. Mahmud Abbas, die zelf helemaal geen devote moslim is, heeft recentelijk de Joden beschuldigd van het ontheiligen van de Al Aqsa moskee met ‘hun vuile voeten.’
Abbas en andere kopstukken in het PA leiderschap hebben dagelijkse bedreigingen geuit tegen Israel in antwoord op de perfect kalme bezoeken van Joden aan de tempelberg. Een van hen , Mahmud Habbash ging zelfs zo ver om te zeggen dat bezoeken van Joden aan de tempelberg de derde wereldoorlog zou veroorzaken. Het is door dit soort uitspraken dat onze jeugd zich gedrongen voelt om stenen en brandbommen naar Joden te gooien. Deze jongeren gaan niet de straat op om te strijden tegen de ‘bezetting.’
Een van de grootste hypocrieten is Saeb Erekat, de palestijnse onderhandelaar die onlangs benoemd is tot secretaris generaal bij de PLO. Erekat, die zijn zoons en dochter niet de straat op stuurde om stenen en bommen naar Joden te gooien, heeft de israelische maatregelen tegen stenengooiers veroordeeld. Hij beschreef deze maatregelen als inhumaan en deel van de Israelische opruiing tegen palestijnen.
Erekat en zijn baas Abbas hebben beiden helemaal niets gezegd over het gedrag van de palestijnse tieners tegen de Joden.
Foto’s tonen palestijnse tieners is in de Al Aqsa moskee met kruiwagens en emmers vol met stenen, bedoeld om naar Joden en politiemensen te gooien, die helemaal niet de moskee willen bezoeken. Niet alleen liegen we, maar we laten onze hypocrisie en onbeschaamdheid tot op het hoogste niveau zien. Wij hebben de gewelddadigheden op de tempelberg en elders geïnitieerd en wij zijn degenen die klagen dat de Israëli’s onze tieners arresteren ‘zonder enige reden!’
Het is dus duidelijk dat onze leiders ons opnieuw in een catastrofe manoeuvreren. Ze willen dat onze kinderen gewond raken of gedood worden zodat zij naar de verenigde Naties kunnen hollen om te klagen dat Israel excessief geweld gebruikt tegen de palestijnen. Natuurlijk zeggen onze leiders er niet bij dat zij zelf degenen zijn die onze tieners opruien om de straat op te rennen en de eerste Jood die ze zien aan te vallen. En ook vertellen ze de wereld niet dat het moslims zijn, en niet Joden, die de heilige plaatsen bevuilen met hun gewelddadigheden.

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Belevenis van fam. Strijker in Israel, Shomron, bij al die aanvallen van moslims

  1. Op 13 oktober 2015 @ 23:09 schreef Feike Dijkstra

    Beantwoorden

    Op de Golan staan veel vrouwen opgesteld, de gedachte daarachter is dat een terrorist, die word gedood door een vrouw, hij geen toegang krijgt tot het paradijs, dus ook geen maagden.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*