Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Gert-Jan Segers, fractieleider CU, in de NWO-lijn gestudeerd aan het SAIS

Gert-Jan Segers, fractie vz. CU, publiceerde op 5 jan.2016 een  column over de dood en wat dan er na, zie

http://www.christenunie.nl/k/nl/n37887/news/view/940875/535700/column-gert-jan-segers-ik-ben-toch-zo-benieuwd-%28nd%29.html#.Vo1vRqIoeqC

Ik vond dat niet erg toepasselijk in het kader van de actualiteit in Duitsland, waar dezer dagen een “aanrandingsbom” gaande is, geheel door de islam gemotiveerd en uitgevoerd door “Noord-Afrikaanse en Arabische jonge mannen”, ook wel moslims genaamd.
Zie de reacties er onder; mijn reactie onder die column:

Ben Kok ·

Typisch Gert-Jan Segers, op het moment dat we een enorme islambom in Duitsland hebben zien ontploffen (ruim 100 vrouwen aangerand door moslims in Duitsland in diverse steden), krijgen we een bespiegeling over de dood en nieuwsgiering wat er dan komt.
Van een parlementslid verwacht ik duidelijke uitspraken over de ware aard van de islam, zeker op dit moment.
Maar dat doet Gert-Jan niet, nu niet en anders ook niet, zet zijn naam of CU maar op de zoekmachine van tora-yeshua.nl
Het enige wat hij uitkraamt is: islam is een gelijkwaardige religie, die in ons land dezelfde rechten heeft als andere religies.
En nooit zegt hij of een ander CU lid ergens, dat de korangod Allah een totaal andere is dan JHWH in de Bijbel, hij laat het graag lijken op het RK en PKN standpunt, dat het om “dezelfde God” gaat in Bijbel en koran.
Nou Gert-Jan, ik kan je nieuwsgierigheid op 1 punt beantwoorden: als je in Gods Koninkrijk mocht blijken te zijn, dan zul je zien, dat de koranAllah er niet is, dat is nl. de duivel zelf.
En dan ontdek je dat onze hemelse Vader liefde, gerechtigheid en genade is, ons in Yeshua als de Mashiach geopenbaard.
En in die Gestalte kregen we de “leer van de Mashiach” mee, het “evangelie van het Koninkrijk, zie desgewenst
http://tora-yeshua.nl/…/wie-is-de-mashiach-en-wat…/
Ivm de islam is de volgende ook heel goed:
http://tora-yeshua.nl/…/van-degelijke-moslima-ontsnapt…/

Shalom ,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Maar toen las ik es even door en zag het CV van Gert-Jan staan:  http://www.christenunie.nl/nl/page/37894
PKN  lid, dat is al erg genoeg.
Maar  ook een jaar gestudeerd aan het SAIS, zie daarover

https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_H._Nitze_School_of_Advanced_International_Studies

Als je dan leest , wat het SAIS is en wie er les geven en wie er gestudeerd hebben  http://www.sais-jhu.edu/   , dan krijg je toch een beeld van “opleiding in de NWO”.
En als je het woord “islam ” in de zoekmachine zet daar, vind je niets, alleen 1 onleesbaar artikel en dat bij een instituut voor internationale betrekkingen! Blijkbaar heeft Gert-Jan daar geleerd om maar veel te zwijgen over de islam.

Recent, in zijn reactie in de 2e kamer ivm de aanslag in Parijs, kwam hij niet verder dan “een duistere kant van de islam”, maar  eindigt  dan met “dat er wel vrijheid voor elke religie in ons land moet zijn en blijven”, zie
http://www.christenunie.nl/k/nl/n37887/news/view/936885/646650/bijdrage-gert-jan-segers-aan-het-plenair-debat-over-de-aanslagen-in-parijs.html
Mee leuteren met de meerderheid, praten in de NWO lijn, maar niet de islam als systeem ontmaskeren, Gert-Jan kijkt wel uit, als je wil stijgen tot grote hoogte in de politiek moet je voortdurend en steeds meer “water in de wijn” doen.
Laffe landverrader!

Recent hadden we CU kamerlid Joel Voordewind in het nieuws met als stelling: verplichte verdeling van alle bootvluchtelingen over alle gemeentes in Nederland:  http://www.nu.nl/politiek/4192531/christenunie-wil-gemeenten-verplichten-asielzoekers-nemen.html
Hierbij werd nergens een maximum aantal genoemd, mensen moeten gewoon geholpen worden, toch ?

Christen-lijken, je wordt  er niet vrolijk van, integendeel.
En christen-politici verdwalen makkelijk in een politiek correcte lijn, net als Balkenende, die het communitaire denken van Etzioni als inspiratie mee nam, zie http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1424291/2007/06/13/De-fluisteraar-van-Jan-Peter-Balkenende.dhtml en vond, dat er actuele waarden en normen moesten komen.
Hij vergat, dat die al 3300 jaar in de Tora staan, nader uitgewerkt in de hele Bijbel,  al 1900 jaar compleet beschikbaar.
Balkenende zat ook bij de Bilderbergconferenties en hielp ons land verder de EU in.  Hij werd ondersteund door het ND en de EO, die nog steeds op die lijn verder dwalen.
Let op, Segers zal ook in die misleiding mee gaan, de basis in in zijn studiejaar op het SAIS gelegd.
Zie  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Peter_Balkenende#Balkenende_IV   ,  CU zat in Balkende IV  van 2007-2010 , ze vinden elkaar al lang.

En we weten toch nog wel, dat er een 2e  legerimam bij kwam, dankzij de stem van de CU ?
http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1149447/2009/04/21/Staatssecretaris-krijgt-legerimam.dhtml
Plus Tineke Huizinga, destijds staatssecretaris (Verkeer) en lid van de ChristenUnie, die in 2008 pleitte voor een dag vrij voor het Suikerfeest bovenop de christelijke feestdagen.
Dit laatste is weer actueel in Amsterdam, zie http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/4219601/2016/01/06/Amsterdamse-schoolbesturen-voelen-wel-wat-voor-vrije-dag-Suikerfeest.dhtml ,maar in de enquete onder de Paroollezers is 80% daar tegen gelukkig.

CU, Corrupte Uilskuikens, maakt meer kapot dan je lief is. Je denkt als Bijbelse gelovige, dat het daar wel goed zit, maar het is blijkbaar een sluipend vergif , net als het CDA, waar we dat al van wisten.
Zet woorden als “Rouvoet, CU, Segers” maar es in de zoekmachine hier, sinds 2009 volg ik die CU-ellende, toen nog met de hoop , dat het mogelijk wat goeds was, maar de feiten bewezen, hoe kwalijk die club is.

De geschiedenis herhaalt zich en men leert er niets van.
NH/Gereformeerd/Luthers werd via “Samen op weg” tot PKN, (Politiek Korrekt Nederland) met Arjan Plaisier, zet maar in de zoekmachine, woorden als PKN of Plaisier.
Ned. Chr. Radio Ver.  (NCRV) verloederde, EO als noodzaak, verloederde.
Christelijke kranten als Trouw, ND verwaterden, RD is ook zwak geworden, naast de oogkleppen, die men daar toch al had.
Luther en Calvijn , ook niet helemaal kosher, hadden nog door dat de islam “des duivels” was, maar zie wat de volgende misleiders doen, nl.
rabbijn Jacobs, scriba PKN Arjan Plaisier, Syrisch orthodoxe bisschop Polycarpus ism. imam Mohammed Cheppih:
http://tora-yeshua.nl/2016/01/12712/
Ze maken  reclame voor de eenheid, gaan daar voor naar AZC ’s , samen met een moslim !

Shalom , voor wie dat zoekt en begrijpt wat het is, alleen in Yeshua verkrijgbaar en levend naar Zijn Tora, waarin de zegen en de vloek worden genoemd.
Een onderdeel van de vloek, die komt bij het negeren van de Tora, staat in Dt. 28:43,44
“Steeds meer zal de vreemdeling in uw midden u te boven gaan, terwijl gij al dieper zinkt”

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Gert-Jan Segers, fractieleider CU, in de NWO-lijn gestudeerd aan het SAIS

 1. Wel Ben er bestaat zoiets niet als een christelijke politieke partij kan ook niet ! We leven in een Multi-culturele, transreligieuze en globaliseerde wereld en een boodschap brengen als Yeshua is de enige oplossing voor deze wereld in zijn totaliteit is in de huidige tijd discriminatie voor de andersdenkende, dus christelijke politiek verliest altijd iets van zijn geloofwaardigheid ! En bij velen heeft geloof en politiek niets met elkaar te maken maar ze vergissen zich op één punt, bij de islamideologie lopen politiek en godsdienst in elkaar verweven het één kan niet zonder het andere. Islam staat voor wereldheerschappij en alleen de blinden willen dat niet zien!

 2. ik hoorde onlangs op de media een citaat van iemand :
  “politiekers zijn toneelspelers elk met een ego”
  een regering heeft maar enkele jaren om te regeren in Europa dus een politieke partij is meer bezig met hoe de volgende verkiezing winnen dan met de werkelijke problemen in hun land
  zo besliste de vlaamse regering om blijven wapens te leveren aan saudi-arabie
  omdat dat land veel geld en werk oplevert voor het land belgie
  ook staat belgie toe dat het wahabisme of zoiets een moskee in brussel waar de shaira word gepredikt
  de regering gedoogt dat vanwege economische belangen zonder daar bevolking over te raadplegen
  zij denken alleen aan de volgende verkiezing winnen als als zij daarom de islaminvasie moeten steunen doen zij dat
  zij hebben Jezus De Zoon Van God niet en zijn blind voor de armen en problemen in eigen land
  zij leven in hun marmeren paleizen overtrokken met goud en hebben geen besef en geen emotie dat er armen zijn
  het lijkt wel of zij hun superieur voelen ten opzichte van de armen
  zij houden de rijke middenstand in stand en laten hun rijker worden op de rug van de armen
  zie maar naar de indexsprong voor de werkenden maar op de huurprijs staat geen indexsprong zodat mensen met eigendommen zich verrijken op de rug van de armen
  die verkrachtingen van die islamisten is verschrikkelijk die vrouwen zijn voor de rest van hun leven pschygologish getekend sommige vrouwen durven nu niet meer alleen naar buiten komen
  maar wat doet de politiek ?
  ze schuiven de zwarte piet door naar elkaar
  in belgie zegt bart de wever dat het de schuld is van merkel
  en merkel zegt weer dat het de schuld is van Turkije en Turkije zegt dat het de schuld is van assad enz ….
  en terwijl de politiek elkaar de schuld geeft zitten wij met overlast van criminaliteit en verkrachtingen en diefstal enz ….

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*