Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Einde van Europa, dankzij migratie, volgens Belgische st.secr.

Francken waarschuwt: “Zo gaat Europa kapot”

Staatssecretaris somber na overleg in Luxemburg

Jeroen Van Horenbeek – Bron: Eigen berichtgeving

Het asielbeleid van Europa staat onder zware druk. De lidstaten raken het maar niet eens over de noodzakelijke maatregelen. “Als Europa het migratieprobleem niet oplost, is er binnen vijf jaar geen Unie meer”, waarschuwt staatssecretaris voor Asiel Theo Francken (N-VA).

Francken schat de situatie somber in. De hervorming van het Europese Dublin-akkoord over de opvang van migranten zit muurvast en de buitengrenzen van het continent blijven onvoldoende beschermd. Een top met de Europese migratieministers in Luxemburg leverde geen doorbraak op.

“Ik zie wat ik zie: we zijn vier jaar aan het onderhandelen maar we hebben nog altijd geen oplossing. Een compromis lijkt steeds verder af”, benadrukt Francken. Hij verwijst onder meer naar het aantreden van de nieuwe en uitgesproken eurosceptische Italiaanse regering.

————————zie verder https://www.demorgen.be/binnenland/francken-waarschuwt-zo-gaat-europa-kapot-b24f8481/

Mijn commentaar:

Einde Europa, dankzij minstens 1 miljard immigranten uit Afrika in de komende jaren.
In Europa wonen, als je de EU bedoelt, 511 miljoen mensen, dus Francken heeft daar een serieus punt.
Dat weten we al jaren, Wilders roept dat in ons land ook al lang, maar niet de de politiek correcte bende er naar luistert,  vergeet het maar.
De integratie is mislukt volgens Merkel c.s., maar we gaan door met import, want anders kunnen de grote bedrijven geen arbeiders meer vinden, vergrijzing e.d.
Linkse, helaas ook nog
De islam krijgen we er gratis bij, inmiddels 500 moskeeën  voor ruim 1 miljoen moslims hier in ons land.
We worden dus van binnen uit en van buiten af vergiftigd met de islam , vooral via de migratieproblematiek.
Er zitten ook nog wat christenen tussen, zover die nog niet uitgemoord waren in de landen van herkomst, maar die zorgen niet voor “jihadellende en kalifaatvisie”, dat is immers de exclusieve hobby van de islam.

Geloven in de Schepper van de kosmos incl. ons kleine aardbolletje is vervangen door geloof in de oerknal, men komt uit het niets ,  leeft gemiddeld 75 jaar en gaat na een meer of minder prettig leven (voor een groot aantal minder prettig) dood, verder in het niets.

Dan zijn er nog wat crises op gebied van milieu (80 % insecten dood, bijensterfte, uitsterven diverse diersoorten, stijgende waterspiegel e.d.),
al genoemde migratiecrises, economische crises, oorlogen en geruchten van oorlogen, enorme hoeveelheid misleidende religies, sektes,wereldvisies en filosofieën.

Mocht u het nog niet snappen: het lukt de mens niet om een “maakbare samenleving” te realiseren op eigen houtje.
We gaan dus ten onder door de crises die we zelf hebben geschapen.

Als u denkt, dat de Schepper mogelijk toch ergens bestaat (“er zal wel iets zijn” is een van diepere gedachten van veel mensen, die ik spreek), lees dan aub

Hoe leer je de enige ware God kennen?

Daar kunt u ook al uw vragen stellen, of onder dit artikel. Zeker als u geen kerk of synagoge heeft, waar u eerlijke, betrouwbare en Bijbelse antwoorden krijgt.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*