Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Actuele info over de islam, een beestachtig duivels systeem (updates)

Ik schrijf minder over de islam dan in de afgelopen 10 jaar, het komt me de keel uit en de lezers zouden het ondertussen moeten weten.
Maar ik blijf waarschuwen via onderstaande links, regelmatig updates van dit artikel, lees ze aandachtig en wees gewaarschuwd, in ons land zijn 500 moskeeën  voor ruim 1 miljoen moslims en bovendien ca 1000 stichtingen, die de islam uitdragen.
Niet 1 van de 6000 kerken en 50 synagoges waarschuwt voor de  islamellende op de eigen website; wij dus wel en verwijzen als eerste naar onze folder:
“Gewaardeerde moslimmedemens, geschapen door God”
Denk aub als moslim es na, waar je bij hoort als islamiet, wat leren koran en ahadith, wil je dat echt ? Zo ja, dan ben je mee verantwoordelijk voor wat er in de islam geleerd wordt.

Gewaardeerde moslimmedemens, geschapen door God ***

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor

Rohingya Muslim militants massacred 99 Hindu men, women and children who refused to convert to Islam

https://www.thereligionofpeace.com

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/Feitelijke-doodstraf-Britse-conservatieve-activist-Tommy-Robinson-overgebracht-naar-moslim-gevangenis

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Actuele info over de islam, een beestachtig duivels systeem (updates)

  1. Hallo Ben, ik heb het voornemen om elk orgaan betreffende de Nederlandse Kerken aan te schrijven, betreffende het verzaken van een standpunt in te nemen t.a.v. Islam. Vanmiddag nog een brief gestuurd naar de Raad van Kerken. Heb je misschien nog wat tips voor mij in dezen?

    Groet, Diana

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 × vijf =