Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Einde vrije meningsuiting, m.m.v. de “gristen-lijken” !

EU stemt deze week over censuurwet waarmee vrije internet feitelijk wordt vernietigd
Xander 19-06-2018 13:40- in Algemeen Nieuws, China, Christendom, Economie, Eindtijd & Profetie, EU, Gezondheid-Psychologie, Immigratie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Israël & Joden, Maatschappij, Media, Natuur-Weer-Klimaat, NWO-Complot, Rusland, VS, Wetenschap-Technologie

met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/EU-stemt-deze-week-over-censuurwet-waarmee-vrije-internet-feitelijk-wordt-vernietigd


Artikel 13 is in wezen de volgende stap in een digitale ‘boekverbranding’ zoals de Nazi’s deze in 1933 uitvoerden, en die de opmaat was naar een verschrikkelijke dictatuur. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Er wordt amper aandacht aan besteed, maar morgen en overmorgen stemt een comité van het Europese Parlement voor een nieuwe wet die het vrije internet zoals we dat al jaren kennen feitelijk zal vernietigen. Landen zoals Nederland hebben hun aanvankelijke verzet er helaas tegen opgegeven. Mocht Artikel 13 inderdaad worden aangenomen, dan komt het internet onder een Sovjet-achtige totale censuur te staan, waardoor onafhankelijke en afwijkende meningen zo goed als onmogelijk nog hun stem kunnen laten horen.

Uploadfilters gaan bijna alles blokkeren

Een eigen parodie video, een remix, een slogan, een blog post, commentaar op Reddit, een programmeercode, een live stream van je game, of zelfs maar een link of tweet moeten straks door strikte filters worden gehaald om te zien of er geen auteursrechten mee worden geschonden. Omdat providers ervoor aansprakelijk worden gesteld en hoge boetes kunnen krijgen, is het onvermijdelijke gevolg dat bijna alles wat particulieren straks uploaden uit voorzorg zal worden geblokkeerd.

Het gevolg is dat het internet binnenkort totaal gecontroleerd wordt door enkele grote media bedrijven, die geheel gaan bepalen wat u wel en niet kunt plaatsen op het internet. De grote muziek- en filmstudio’s streven hier al heel lang naar, zogenaamd vooral gericht tegen het plaatsen van illegale content op Facebook, YouTube en (via) Google. Die hebben die filters echter al voor tientallen miljoenen euro’s geïnstalleerd, waardoor de nieuwe wet vooral de kleinere platforms, forums en gewone doorsnee internetters treft.

Parlementariërs verdeeld

Op enkele uitzonderingen na gaan de EU landen de komende twee dagen akkoord met een versie van Artikel 13 die dus nog veel strenger is dan het oorspronkelijke voorstel van de Europese Commissie. Alleen het Europese Parlement kan de wet nog tegenhouden. Daar zijn de conservatieven en liberalen in het comité voorstanders van de wet, zijn de socialisten, linksen en groenen tegen, en zijn de ‘rechts populisten’ verdeeld. Buiten het comité zijn de meeste politieke groepen verdeeld, met uitzondering van de conservatieve christendemocraten (EPP) en de rechts-populistische ENF, die beide voorstanders zijn.

SaveYourInternet

Veel Europarlementariërs zijn mogelijk niet eens op de hoogte van de gevolgen van de wet, omdat ze geen zitting hebben in een van de belangrijke comités. Op #SaveYourInternet wordt iedere Europeaan die zijn internet vrij en toegankelijk voor alle meningen wil houden dan ook opgeroepen om bijvoorbeeld per email, telefoon of twitter contact op te nemen met nationale Europarlementariërs om deze belangrijke zaak onder de aandacht te brengen, en erop aan te dringen dat zij ervoor zorgen dat Artikel 13 alsnog in de prullenbak verdwijnt.

Op TechDirt wordt al een tijdje gewaarschuwd dat de nieuwe wet ‘een complete en totale ramp’ voor het internet is. Behalve de genoemde upload filters komt er namelijk ook een ‘link taks’, waarmee zelfs het plaatsen van een link naar een andere (nieuws)site geld gaat kosten. Dat betekent bijvoorbeeld dat de linken in en onder dit artikel niet meer mogelijk zijn.

Totale controle via achterdeurtje, met Nederlandse instemming

Artikel 13 vereist feitelijk dat alles wat op het internet wordt gedaan, nauwlettend wordt gemonitord. De EU beweert weliswaar dat dit niet de bedoeling van de wet is –omdat totale controle van het gedrag van burgers officieel verboden is-, maar dit is wel degelijk het onvermijdelijke gevolg. (2) Het wordt dus op de bekende geniepige Brusselse wijze via een achterdeurtje toch ingevoerd.

Het erge is dat ook de voor meer dan de helft liberale Nederlandse regering zijn verzet tegen de wet heeft opgegeven. De VVD, D66, maar ook het CDA en de ChristenUnie, stemmen dus in met de invoering van extreemlinkse totalitaire ‘Sovjet’ achtige internetcensuur. Waarmee andermaal onderstreept wordt dat ons parlement feitelijk helemaal niets meer te zeggen heeft in Europa, en werkelijk alles in en door Brussel wordt bepaald.

Xander

(1) Save Your Internet via Infowars
(2) TechDirt
(3) Afbeelding: Getty Images (alleen vrij voor redactioneel gebruik)

Mijn commentaar:

Schokkend  nieuws, de zgn. wet op de privacy, zie

https://tora-yeshua.nl/2018/05/vernieuwde-tora-yeshua-website/

was blijkbaar nog niet genoeg, na het aannemen van genoemd art. 13 kunnen we de website wel sluiten.
We gaan echt de eindtijd aan den lijve ervaren met de komende marxistisch/socialistische staat, die zonder noemenswaardig  protest wordt ingevoerd door Brussel.

De “beminde gelovigen” die zich de afgelopen jaren als politiek correct klapvee hebben gedragen, zullen bij bosjes van hun laatste restje geloof afvallen en de antichrist volgen.

Het goede nieuws is en blijft:

dan is de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach zeer nabij, aansluitend en/of in de “Dag des Heren”, de oordeelsdag.
Oprechte Bijbelse gelovigen leven  met het teken van JHWH  (zie Opb. 7:1-3 en ook Ez. 9:4) door , Zijn komst tegemoet.
Degenen , die Hem niet langer wilden kennen en/of nooit hebben willen kennen, gaan met het teken van de antichrist door het leven, hun eeuwigheid zonder JHWH tegemoet.

We leven in de tijd van Noach/Sodom en Gomorra, de deur van de ark is aan het sluiten.

Shalom, ieder mens heeft tijd genoeg gehad om tot inkeer te komen. Zover de tijd nog is gegeven, gebruik die om met JHWH in het reine te komen.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Updates:

Hongaarse journalist dood aangetroffen na publicatie over Bilderberg

http://www.michielklinkhamer.com

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Einde vrije meningsuiting, m.m.v. de “gristen-lijken” !

 1. Dag Ben;
  Enige weken gelezen las ik ergens dat de Israëlieten, die terug kwamen uit Ba-Bel; opnieuw zijn gaan tellen. Zij meenden dat het verblijf in Egypte maar de helft van de gegeven tijd heeft geduurd. Dus 215 jaar.
  De huidige jaartelling in de Loeach is: 5578 sinds de Schepping.
  Je raadt het al! Nog minder dan 1 jaarweek………….
  Shavuah Tov.

 2. Dag Ben;
  Beter dan Maranatha (doet mij aan huilen denken)(en is Grieks) is:
  “Bo Jashuah bo!”.

 3. I am currently writing a paper that is very related to your content. I read your article and I have some questions. I would like to ask you. Can you answer me? I’ll keep an eye out for your reply. 20bet

  • Hi 20bet,
   Who are you? Please let me know , including you questions.
   And how is it possible you can read my Dutch article?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*