Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Aanslag A’dam c.s. “terroristisch motief”, welke achtergrond zou het zijn?? update !

https://www.nu.nl/binnenland/5442746/verdachte-steekpartij-amsterdam-centraal-had-terroristisch-motief.html

Belachelijke berichtgeving, het is een Afghaan, 2 mensen zwaar gewond, gestoken met een mes en volgens de politie gaat het alsnog om “terrorisme”.
Je zou toch zeggen , dat 2 mensen neersteken sowieso een terroristische daad is, uit welke motivatie dan ook.
En we weten uit dagelijkse praktijk wereldwijd, dat dit soort acties in 99% van de gevallen in deze tijd vanuit de islam komt, vanuit de koranopdracht om jihad te doen.

Maar dan hebben de media en de overheden het over “terrorisme”, na lang aarzelen en ze hebben het lef niet om dan over “islamterrorisme” te spreken.
En dat terwijl de islamcrimineel zelf zijn motief heeft bekend gemaakt, volgens het nieuws op Belgie van 19 uur, we horen meer om  20 uur op het NOS nieuws; men noemt ook dan het woord “islam” niet.
Of zou het weer een christen uit Staphorst zijn???

Dwaze laffe overheden en media.
Maar erger zijn de kerken, die hun taak als “wachter” totaal verzaken, net als de synagoges.
Vandaag op shabbath en morgen op zondag zwijgen ze over de afgodsdienst achter de moordpartij.
Kerken,die steeds verder leeg lopen, aldus ds. Karel ter Linden net in “Achter het nieuws” en zijn jongere collega op de Zuid-as in Amsterdam.
En ook de synagoges redden het niet, moeten af en toe sluiten.

JHWH zal het bloed van de slachtoffers van de islam (e.d.) van de handen van die laffe wachters eisen, van al die priesters, voorgangers, rabbijnen , zie Ezechiel 33:6

Zie wat er dagelijks gebeurt in naam van de islam : https://www.thereligionofpeace.com

Shalom, wat doet u en/of uw kerk aan de ontmaskering van de antichrist?

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update: 

https://nos.nl/op3/artikel/2248863-groeiende-groep-jonge-salafisten-wijst-onze-samenleving-af.html

Het onderzoek is grondig gedaan, lees het zelf, conclusie is dat de dreiging toe neemt, de “ware moslims” , nu een paar 1000, zullen verdubbelen in 10 jaar tijd, aldus de onderzoekers, die ik nog als gematigd beschouw in hun oordeel.
Het gaat in totaal om 500 moskeeën  met ruim 1 miljoen moslims, in stijgende lijn via de vluchtelingenstroom, die uit een meerderheid van moslims bestaat.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2514097/moskeebezoeker-nederland-is-een-giftige-slang-die-constant-op-de-loer-ligt

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Aanslag A’dam c.s. “terroristisch motief”, welke achtergrond zou het zijn?? update !

 1. Shalom,Shabbat is weer voorbij,even afstand nemen van het ‘aards gedruis’ alle toestanden in deze wereld en zelfs dan moet je er voor waken dat je rust niet wordt verstoort.Slecht/kwalijk ‘nieuws’, is dat nog NIEUWS ? Voor wie JHWH’s Woord ter harte neemt,weet dat er niets nieuws onder de zon is en weten we dat we ons bezig moeten houden met de dingen die boven zijn,want beneden is het niet.Terrorisme in welke vorm dan ook,komt uit het rijk der duisternis en is bedoeld om angst,dood en verderf te zaaien en te oogsten,de leugen doet daar nog een schepje bovenop en is HET recept om radeloosheid en angst te creëren,hebben WIJ Messiaanse gelovigen uit Jood en Griek een tegengeluid?!

  Er lopen veel ‘tikkende tijdbommen’ rond,overal ter wereld,deze wereld raakt meer en meer in verval,dit is al voorzegd,het staat geschreven in JHWH’s Woord en het wordt nog veel erger en wat nog erger is,is dat de wereld/de mensheid de boodschap niet meekrijgt; het TEGENGELUID;het goede nieuws van het evangelie,van Jeshua,de Messias; Liefde in plaats van haat,waarheid en gerechtigheid in plaats van leugen bedrog en onrecht,Jeshua die verlost en bevrijd en redt,je houvast geeft in deze wereld die op instorten staat en de ‘Kerk’ – uit welke stroming/denominatie dan ook – geen ‘boodschap’ heeft en haar geloofwaardigheid allang heeft verloren!! Dus; terug naar de eerste gemeente in Handelingen 2,zoals Jahweh,de Eeuwige deze bedoeld heeft,nu het nog kan! En voor het te laat is…

  Shalom voor een ieder die de tekenen in deze tijd verstaan en daar naar handelt en strijd voor waarheid en gerechtigheid= recht doen,want dat is waar de Bijbel/Jahweh’s Woord over gaat,vanaf Genesis t/m Openbaringen, het oude en nieuwe verbond
  De Koning komt,de Leeuw uit de Stam van Judah

  • Hi Amares,
   Niet 1 van de kerken, helaas ook niet 1 van de “Messiaanse gemeentes” niet, heeft een antwoord op de islam, men ontmaskert nergens op de eigen site de duisternis (RK kerk, islam, NWO e.d.)
   En als ze wel een antwoord hebben, wat ze allemaal zouden moeten hebben, geven ze dat niet; ze zijn te laf om dat te geven.
   Op deze site wordt dat volop gedaan en bovendien verwijzen we altijd naar het komende Koninkrijk en stellen, dat de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua de enige oplossing is voor deze wereld.
   Onze hemelse Vader trekt Zijn plan, volvoert dat en het loopt Hem nooit uit de hand.
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

 2. Op 2 september 2018 @ 19:36 schreef Faber John

  Beantwoorden

  Goedenavond BEN, U spreekt over de antichrist in relatie met de islam.

  Is het niet zo dat de antichrist verbonden zal worden met één persoon?

  Shalom & groet, John

  • Hi John,
   Paulus spreekt in 2 Thess. 2:7 dat de “mens der Tora-loosheid ” al onder hen was in zijn tijd !
   Het gaat om het type mens, wat maling heeft aan de Tora en die zijn er altijd geweest, de RK kerk heeft in de 4e eeuw alles wat Joods was inclusief de moadiem en de hele Tora weggewerkt.
   In die zin is de RK de antichrist bij uitstek en de islam ook, die overigens van uit de RK kerk is opgestart.
   Dat die antichrist zich in de tempel van JHWH zal zetten is zeker waar, want waar is die tempel?
   Zie 1 Cor. 3:16, die “tempel van JHWH’ is elke afzonderlijke oprechte Bijbelse gelovige, JHWH woont in die mensen.
   Helaas zijn vele Bijbelse gelovigen afgezakt en zijn hun geloof kwijt geraakt, zitten opgezadeld met die antichrist geest.
   Maar ook een persoon in de eindtijd in de 3e tempel kan zeker het geval zijn.
   Shalom
   Ben

 3. Hi Ben,niet 1 van de zondagskerken en niet 1 van de messiaanse gemeenten,wellicht ligt hun focus ergens anders? Jeshua de Joodse Messias is juist gekomen om de duisternis/de leugenaar vanaf het begin te ontmaskeren,hem openlijk ten toon gesteld (te kijk gezet en over hem gezegevierd en als wij Jeshua willen volgen behoren wij hetzelfde te doen!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*