Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Doel van afgeschafte Merkel: islam über alles, auch Deutschland

Merkel in “Jewishnews”: “Duitsland wordt een islamitische staat. De Duitsers moeten ermee leren leven”

Op 7 mei 2017 verscheen in Jewishnews een artikel met zo’n explosieve kracht, dat Duitsland wakker zou hebben geschud als het op tijd bekend was geworden. En dat de CDU/CSU slechts enkele maanden later een verwoestende en historische nederlaag zou hebben geleden bij de Bundestagverkiezingen, als we niet allemaal hadden geslapen.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: “Adriaan Jansens”

In dit artikel geeft Merkel toe dat zij Duitsland transformeert tot een islamitische staat.

Ze zegt letterlijk:

“Duitsland zal een islamitische staat worden”,  – en voegt eraan toe “dat ze ermee moeten leren leven”.

Bondskanselier Angela Merkel zei dat de Duitsers niet hadden begrepen hoe de moslimimmigratie hun land had veranderd en dat ze meer moskeeën dan kerken in landelijke gebieden moesten accepteren, aldus de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Ons land zal blijven veranderen, en integratie is ook een taak voor de maatschappij, die zich tot taak heeft gesteld om met immigranten om te gaan”, aldus Merkel. “Jarenlang hebben we ons daarover zelf voor de gek gehouden. Zo zullen moskeeën een prominentere plaats innemen in onze steden dan voorheen.“

Duitsland, met een bevolking van 4-5 miljoen moslims, is de afgelopen weken verdeeld door een debat over uitspraken van Thilo Sarrazin, hoofd van de Bundesbank, die stelde dat Turkse en Arabische immigranten niet konden integreren en Duitsland met een hoger geboortecijfer overspoelden.

De verklaringen van de bondskanselier zijn de eerste officiële erkenning dat Duitsland, net als andere Europese landen, voorbestemd is om een bolwerk van de islam te worden. Ze heeft toegegeven dat het land binnenkort een islamitisch broeinest zal worden.

In Frankrijk is 30% van de jongeren van 20 jaar en jonger moslim. Het quotum in Parijs en Marseille is gestegen tot 45%. In het zuiden van Frankrijk zijn er meer moskeeën dan kerken.

De situatie in het Verenigd Koninkrijk is niet veel anders.

Bron:
Germany will become an Islamic State, says Merkel – and adds they’ll have to come to terms with it

Zo’n verraad tegen een heel volk is ongekend in de geschiedenis.

1. Nooit eerder heeft een eigen cultuur zich vrijwillig opgegeven.

2. Nooit eerder heeft een continent zich vrijwillig onderworpen aan de islam of een ander totalitair systeem.

3. En er is maar één antwoord op zo’n verraad: de doodstraf voor degenen die het plegen en ondersteunen.

Nu leven we (in dit geval helaas) in een land dat iets verder gevorderd is in termen van beschaving, waarin hoogverraad met veel mildere straffen wordt aangepakt:

“§ 81 Hoogverraad tegen de Bondsstaat”, zo staat er:

(1) Wie het onderneemt, met geweld of door bedreiging met geweld

1. afbreuk te doen aan het bestaan van de Bondsrepubliek Duitsland of

2. wijziging van de grondwettelijke orde op basis van de grondwet van de Bondsrepubliek Duitsland, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of met een gevangenisstraf van ten minste tien jaar.

(2.) In minder ernstige gevallen wordt een gevangenisstraf van een jaar tot tien jaar opgelegd.

Dat de islamisering van Duitsland de ware agenda is van Merkel en haar medeverraders van de oude partijen, de twee kerken, de media en de vakbonden – er bestaat niet zoiets als de islamisering van Duitsland. Zoals in Jewishnews te lezen is:

“Duitsland zal een islamitische staat worden”, zegt Merkel – en voegt er welwillend aan toe “dat ze ermee moeten leren leven”.

Bron:

Germany will become an Islamic State, says Merkel – and adds they’ll have to come to terms with it

Waar is het arrestatiebevel van de federale procureur-generaal tegen Merkel en haar regering?

Zo worden alle samenzweringstheorieën tegen zogenaamd “rechtse” verzetsbewegingen en alle Fakenews van de officiële staatsmedia (inclusief bijna alle media) die de Duitse regering niet van plan is om Duitsland te islamiseren, op indrukwekkende wijze weerlegd.

En zo is het hoge verraad van de bondskanselier en haar regering – evenals alle oude partijen – in vervulling gegaan, wat ertoe zou moeten leiden dat de federale aanklager onmiddellijk een aanhoudingsbevel uitvaardigt tegen de regering, tegen Merkel en een meerderheid van de afgevaardigden van de Bondsdag.

Wat hij echter niet zal doen, ook al zou hij dat willen, omdat hij (net als de rest van de rechterlijke macht) afhankelijk is van instructies van de executieve (d.w.z. de regering). De regering zal hem immers niet toestaan een dergelijk aanhoudingsbevel tegen zichzelf uit te vaardigen.

We sliepen allemaal. Ook de AFD

Het nieuws in Jewishnews is van 7 mei 2017 – en niemand, zelfs de AFD niet, wist er blijkbaar van. Want met deze aankondiging had ze de kanselier voor de komende Bondsdagverkiezingen omver kunnen werpen.

Als de AFD deze verklaring van Merkel op haar verkiezingsaffiches had geschreven, zou de CDU/CSU miljoenen kiezers hebben verloren. Want de uitspraak toont onweerlegbaar de ware duivelse plannen van een despootvrouw die gestileerd is als de “moeder” van de Duitsers, hoewel ze geen eigen kinderen heeft, voelt ze niets anders dan alleen maar minachting voor haar eigen volk – en heeft de genocide op de Duitsers tot een zaak van de baas verklaard.

De AFD sliep daar blijkbaar – en miste de kans om verkozen te worden waarschijnlijk als de sterkste partij in de bondsverkiezingen van 2017.

Het is tijd voor de Bundeswehr om in te grijpen om de Duitsers te redden van de islamisering.
Ja, ik weet dat bijna alle Duitsers, inclusief de meeste van mijn lezers, de Bundeswehr als een poppenkast beschouwen. Zonder strijdlust, laf en merkel-gehoorzaam. Dat kan gedeeltelijk waar zijn. Maar er zijn nog steeds moedige soldaten en dappere officieren die op de hoogte zijn van de sombere toekomst van Duitsland als islamitische staat – en die zich meer betrokken voelen bij hun eed dan bij hun trouw aan de regering.

En deze eed gebiedt hen de vrijheid van het Duitse volk dapper te verdedigen. Letterlijk is dit de zogenaamde “soldaat-gelofte”:

“Ik zweer [of beloof] de Bondsrepubliek Duitsland trouw en moedig het recht en de vrijheid van het Duitse volk te dienen, Zo waarlijk helpe mij God.

Dit maakt duidelijk dat het aan de Bundeswehr is om het pathologische criminele regime in Berlijn omver te werpen.

Ik kan mijn verschillende oproepen aan de soldaten en officieren hier alleen maar herhalen en hen vragen:

Help uw volk te ontsnappen aan de slavernij en de eeuwige duisternis van een toekomstige islamisering!

Om de soldaten en officieren te helpen hun beslissing te nemen, heb ik hier 100 links toegevoegd die aantonen dat Merkel ook door buitenlanders en talrijke kritische Duitse en EU-intellectuelen als het grootste gevaar in de Europese geschiedenis wordt afgeschilderd. En dat de islam onverenigbaar is met de westerse beschaving en democratie. Dat het maar één doel kent: wereldheerschappij.

Als je niet vindt wat je zoekt, zul je het nooit vinden…

Zie de bron voor alle links.

Bronnen:
https://dailypaper.org/amp/2018/10/merkel-in-jewishnews-duitsland-wordt-een-islamitische-staat-de-duitsers-moeten-ermee-leren-leven/?__twitter_impression=true

https://michael-mannheimer.net/2018/08/21/merkel-in-jewsnews-deutschland-wird-ein-islamischer-staat-werden-die-deutschen-muessen-sich-damit-abfinden/?fbclid=IwAR3UJB–Bgh1mU1sd4Hg5fzKDNGma4tp5qCkwPejAzelL4638T3taAGYseA

______________________________________________________________

Mijn reactie onder het artikel ter plekke:

Sie hat es nicht geschafft, maar ze was en is een aardig eindje op weg, de rat.
Afgeschaft.
De NWO gaat verder, ze hebben vast wel een leuk vervolgbaantje voor haar.
Wie de NWO, uiteraard zonder de Schepper, JHWH, volgt of een NWO uitwas, zoals de islam, RK kerkcommunisme, nazisme etc., eindigt in een eeuwigheid zonder JHWH, net als ieder, die Hem afwijst als de Bron van alle leven.
Dus maak de goede keuze, keiner schaft es ohne JHWH.
Shalom,
Ben Kok (j-chr. pastor)

Zie ook:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Islamisering-Europese-hof-eens-met-veroordeling-vrouw-wegens-beledigen-profeet-Mohammed

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Doel van afgeschafte Merkel: islam über alles, auch Deutschland

 1. Shalom Ben;
  Zo wordt de EU door de vazallen van Mekka aan de duivel verkocht/afgestaan!
  In gezamenlijke actie met Rome/Ba Bel.
  Uitsluitend in “armen van JaH Shuah ha Massiach zijn wij; voor tijd en Eeuwigheid veilig!
  Goede week.

 2. Op 29 oktober 2018 @ 22:46 schreef Faber John

  Beantwoorden

  kleiner schaft es ohne JHWH, moet natuurlijk zijn keiner.
  Shalom

 3. Op 30 oktober 2018 @ 16:28 schreef Dre de Zeeuw

  Beantwoorden

  Shalom,
  Ik ben altijd erg terughoudend op artikelen en wat men leest, en over wat er gezegd wordt. Zolang je niet zelf face tot face spreek met iemand kan je niet altijd je aannames maken op wat je leest wat iemand gezegd zou hebben!!Duitsland een Islamitische staat… Misschien wat nuances aanbrengen in het overbrengen van dit soort boodschappen. Duitsland is Duitsland en wordt ook geen moslimland…. Persoonlijk gaat mij dit te ver om zo heftig te reageren.

  Inderdaad Ben wat je schrijft: Wie de NWO, uiteraard zonder de Schepper, JHWH, volgt of een NWO uitwas, zoals de islam, RK kerkcommunisme, nazisme etc., eindigt in een eeuwigheid zonder JHWH, net als ieder, die Hem afwijst als de Bron van alle leven.

  Zonder Jezus geen Eeuwigheid
  Shalom Dre

  • Hi Dre, de bronnen staan onder het artikel, ik neem die altijd mee.
   En verder waren er in de 7e eeuw geen islamlanden, vanaf Mohammed tot vandaag zijn er totaal 56 bij gekomen en in al die landen is het leven voor niet-moslims heel moeilijk.
   Egypte was bijna helemaal christelijk in de eerste eeuwen na Chr., nu is er nog slechts 10% van over, de Koptische kerk.
   Mbt. Duitsland: Merkel zegt het toch zelf, ze zijn op weg om tot moslimland uit te groeien.

   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*