Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De NWO zet grote stappen !

VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar – In 2050 moet driekwart bevolking VS en EU immigrant zijn – Migranten invasie bedoeld om grenzen, soevereiniteit en onafhankelijkheid te vernietigen, zodat er een VN wereldregering kan worden opgericht 
met dank overgenomen van

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/VN-invasie-Europa-en-Amerika-met-600-miljoen-tot-2-miljard-migranten-is-begonnen
Afbeelding: Getty Images (3). 17 jaar geleden stelde de VN in het strategische document ‘Is vervangingsmigratie de oplossing voor verouderende bevolkingen?’ al voor om Amerika en Europa te umvolken met honderden miljoenen migranten uit respectievelijk Latijns Amerika en Afrika / het Midden Oosten. Volgens het deels van het internet gebande Infowars is die geplande VN ‘invasie’ met minimaal 600 miljoen, maar mogelijk zelfs 2 miljard migranten inmiddels begonnen. Het omstreden pact van Marrakesh, dat de Nederlandse regering in december gaat ondertekenen, is bedoeld om deze enkele jaren geleden begonnen ‘invasie’ volledig legaal en tevens onomkeerbaar te maken. Het einde van Nederland, Europa en ook Amerika zoals we dat tientallen jaren hebben gekend is nabij nu de Westerse globalistische elite zonder democratische legitimiteit heeft besloten om de oorspronkelijke bevolking te vervangen door honderden miljoenen voornamelijk islamitische migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en in de VS uit Latijns Amerika. Vernietigen nationale soevereiniteit moet weg vrijmaken voor wereldregering ‘As we speak’ is er een door de VN aangestuurde stoet van enkele duizenden migranten via Mexico op weg naar de grens met de VS, aantallen waar we in Europa al jaren aan gewend zijn geraakt. Onafhankelijke media zoals Breitbart en Infowars hebben het letterlijk over een ‘invasie’, of althans het begin daarvan. De komende 30 jaar zullen er onder VN en EU auspiciën constant nieuwe ‘karavanen’ met steeds vele duizenden migranten op Europa en Amerika worden afgestuurd. Zo wordt het VN/EU-Umvolkung plan stapsgewijs uitgevoerd, totdat in 2050 driekwart van de bevolking immigrant of van migranten oorsprong is. Het grote doel is het wereldwijd opheffen van alle grenzen en het vernietigen van nationale soevereiniteit en onafhankelijkheid, zodat er een VN-wereldregering kan worden opgericht. Om daar de weg voor vrij te maken is het nodig dat de Westerse beschaving ten onder gaat. De huidige bevolking van Europa en Amerika mag niets in de gaten krijgen, en daarom wordt steevast beweerd dat massa immigratie ‘noodzakelijk’ is om onze economie en welvaartsstaat in stand te houden. In het document uit 2001 worden gigantische aantallen genoemd. Voor de VS ‘is tussen 1995 en 2050 een aantal van 593 miljoen migranten noodzakelijk, een gemiddelde van 10,8 miljoen per jaar. In 2050 heeft de VS dan een totale bevolking van 1,1 miljard, waarvan 775 miljoen, of 73%, immigranten van na 1995 en hun afstammelingen zijn.’ Tot 1,4 miljard migranten voor Europa gepland Voor Europa zijn de VN plannen nog monstrueuzer: tot 2025, dus slechts over iets meer dan 6 jaar, is het de bedoeling om ‘minstens 159 miljoen’ migranten hierheen te brengen. In het ‘worst case scenario’ wordt gesproken over het duizelingwekkende aantal van 1,4 miljard migranten tot 2050, oftewel 25,2 miljoen per jaar, waardoor de bevolking op ons continent stijgt naar 2,3 miljard, waarvan 1,7 miljard, eveneens bijna driekwart, migranten zijn. Omdat het sinds 2001 bij lange na nog niet gelukt is om deze gigantische aantallen te realiseren, zal het aantal migranten dat jaarlijks moet worden binnengehaald nog veel hoger moeten zijn om de VN doelstellingen in 2050 te behalen. Als bedacht wordt dat er nu al zoveel problemen zijn met migranten en hun nakomelingen, en integratie ondanks miljarden investeringen goeddeels is mislukt, dan is zelfs maar het uitvoeren van 10% van dit plan een gegarandeerd recept voor enorme maatschappelijke onrust, opstanden, een instorting van de sociale orde, het wegvallen van de welvaart, en uiteindelijk opstanden, (burger)oorlogen en massaal bloedvergieten. Maar misschien is DAT wel het echte uiteindelijk doel van de VN: forse bevolkingsreductie door volken met onverenigbare culturen en normen bij elkaar te brengen en te dwingen dicht op elkaar te gaan leven –en tegelijkertijd onder valse klimaatvoorwendselen hun welvaart af te breken-, zodat ze elkaar vanzelf gaan afmaken? Xander (1) Infowars (2) Infowars (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) Zie ook o.a.: 21-10: Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to De NWO zet grote stappen !

 1. Shalom Ben;
  Zoals het er naar uitziet, is het in de nabije toekomst, pikzwart.
  Mogelijk is dit al een heel klein beetje met het (wat mij betreft) ontbreken van:
  Xandernieuws.
  Op mijn scherm zie ik dit bericht van Xander niet komen.
  Hoe krijg ik “Xander” weer terug?

  • Hi Pieter,
   Xander zou zeker een gemis zijn, net als Tora-Yeshua m.i. en zo zijn er nog diverse websites, die vanuit niet-Bijbels oogpunt ook scherp waarschuwen.
   Overigens is Xandernieuws nog steeds gewoon on line.
   Shalom
   Ben

 2. Shalom Broeders,
  Het is misschien simpel, maar uiteindelijk zijn de tijden in Gods hand. En daar mogen we op vertrouwen…
  Shalom

  • Hi Dre,
   Simpel? Het is een zeer diepe waarheid en geloofsbeleving, als je dat weet en in je leven bewezen ziet, dus dank voor het delen er van, helemaal eens.
   Shalom, we leven onze hemelse Vader en Zijn Koninkrijk tegemoet !
   Ben

 3. Denken dat het simpel is en dat gods tijden in Zijn hand liggen is dubbelzinnig.
  Ja Gods tijden liggen in Zijn hand
  Maar jesjoea waarschuwt heel duidelijk voor de veranderingen.

  Met name in het gedrag van mensen heeft Jesjoea voor gewaarschuwd
  Dat zie ik overal gebeuren.
  Het gaat zo ontzettend snel.

  Het is een zeer grote zegen een bredere blik te hebben dan anderen.
  Met als doel rust te creëeren.

  Joseph shulam praat erover dat kerken straks zullen sluiten.
  Menig gelovige weet niets van de dingen zoals ze gebeuren.
  Ik moet ook nog veel leren.

  Maar ik ben ervan overtuigd dat we klaar moeten staan voor Jesjoea zijn terugkomst.
  Ik geloof dat dit een bijbelse waarschuwing is. Houd onze lampen brandend.
  Mensen staan niet meer stil bij dit door een klik op een licht knop
  Maar o wee, hoeveel temeer noodzakelijk in Jezus zijn tijd

  Helaas kun je mensen niet overtuigen of grip op ze krijgen. Dan uiteindelijk is het de keus te kijken naar jezelf.
  Niet meer wijzen,de maat waarmee je meet krijg je terug zegt de Bijbel ook. Dus meet maar niet meer.

  Misschien is de tijd van waarschuwen in de kerken zelf ook wel voorbij. Dingen mogen niet meer gezegd worden. Shalom

  • Hi Jan, waar zegt Shulam dat? Graag een link waar we dat kunnen lezen. Uiteraard heeft hij gelijk in wat hij dan zou hebben gezegd, maar dan lees ik het ook graag.
   Verder: het zijn de tijden van Noach, we leven Hem tegemoet, moge dat spoedig zijn.
   Shalom
   Ben

 4. Het viel me op trouwens bij het bouwen van toren van Babel dat God afdaalde. En HIJ ZEI er zal niets goeds terechtkomen van hun plannen. Het zou slechts het begin zijn. Daarom meerdere talen. Satan echter zet Zijn plannen met de toren van Babel gewoon voort.
  1werekd taal is er ook al … Esparanto

 5. Deze man waarschuwt al jaren voor islamisatie……..

  https://brinktv.com/media/clip/reformatie_of_islamisatie_-_deel_2_europa_1/

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*