Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Asia Bibi vrij gesproken, alle christenen in Pakistan nu doelwit moslims ! Update !

Blog rechtszaak Asia Bibi (Update)

31-10-2018​- Woensdag 31-10-2018, 11:10 uur –

Zie https://www.stichtinghvc.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/blog-rechtszaak-asia-bibi-update/

Update: Grote onrust in Pakistan na vrijspraak Asia Bibi

De vrijspraak van Asia Bibi zorgt in Pakistan voor veel onrust. Ons bereiken berichten over massale demonstraties. Christenen in Pakistan vrezen dat deze agressie zich tegen hen zal keren. Veel christenen schuilen daarom in hun eigen huizen. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft inmiddels het reisadvies naar Pakistan gewijzigd. Er is serieuze dreiging. We vragen u te bidden voor vrede in het land en om veiligheid voor de christenen.

Ook Asia Bibi loopt gevaar. Extremistische groeperingen willen haar doden. Het is de bedoeling dat Asia Bibi de komende uren veilig het land uit wordt gebracht. Ook klinkt in Pakistan de roep om de rechters die Bibi hebben vrijgesproken de doodstraf te geven. Bid u ook voor de veiligheid van Asia Bibi en haar familie, maar ook voor de rechters en haar advocaat?


​- Woensdag 31-10-2018, 06:30 uur –

Update: Asia Bibi vrijgesproken

Het hooggerechtshof in Islamabad heeft het doodvonnis van Asia Bibi vernietigd. De christin zit al 3.421 dagen in hechtenis, na valse beschuldiging van godslastering (blasfemie). Vanmorgen publiceerden de rechters het vonnis: Asia Bibi komt vrij!

Nu de christin is vrijgesproken, spannen hulporganisaties en de overheid zich in om haar zo snel mogelijk het land uit te brengen. Hierover houden we u op de hoogte via deze blog.

Getuigen melden dat er veel veiligheidsmaatregelen genomen zijn om demonstraties en aanslagen door islamitische tegenstanders te voorkomen. Een getuige ter plaatse meldt dat er veel politie op straat te zien is en dat het mobiele telefoonnetwerk beperkt beschikbaar is.

_______________________________________________________________

Mijn commentaar:

Geweldig, dat  gebeden van velen voor haar vrijlating zijn verhoord. Na 8 jaar voor niets in de dodencel te hebben moeten zitten, is er vrijspraak voor Asia Bibi.
Tegelijk zien we dat de hele christenheid de haat van de moslims ter plekke over zich heen krijgt, de koran roept op tot haat tegen alle niet-moslims.
De CU bij monde van Segers blijft bij haar credo : “dezelfde God in Bijbel en koran” en nergens komen christenen met de stellingname, dat de koranallah en JHWH verschillen als nacht en dag.
Asia Bibi stond en staat voor het geloof in JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob, ons in Yeshua geopenbaard, waar blijven de kerken in Nederland en de synagoges ???
Ze zwegen , net als de de hele politiek, m.u.v. de SGP, die wel stelt, zij het erg verborgen, dat de koranallah beslist wat anders is dan JHWH.
Ook de chr. org. die onder moslims werken, zwijgen op dit punt, geen enkele website geeft daar duidelijkheid in, zie de lijst op:

Enquete M.de Hond: Nederlandse volk is de islam spuugzat ! Nu er nog naar handelen.


Alleen onze Tora-Yeshua gemeente is zeer expliciet op dit punt, zie de vele artikelen hier over, bijv.

Lezing Ben Kok over ‘dezelfde God’

Diverse oproepen tot dankgebed en gebed voor de vervolgde christenen, is prima, doen, maar bid dan vooral ook voor de lauwe “gristen-lijken” die blijkbaar geen idee van vervolging in eigen leven willen hebben.
Want stel je voor, dat de moslims op hun “geestelijke tenen” trapt. Asia Bibi weet er alles van en  gaat voort in haar oprechte geloofsleven, wat doet u?

Shalom, wellicht wordt men nu wakker of moeten er nog meer christenen in islamlanden lijden en vermoord worden?

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Zie de feiten op:
https://www.gatestoneinstitute.org/13208/pakistan-asia-bibi-acquitted

Daar lezen we  nog even, voor u het vergeet, dat er inmiddels 2 hoge ambtenaren zijn vermoord in Pakistan, omdat ze zich uitspraken voor vrijlating van Asia Bibi, te weten een minister en een gouverneur !
En bovendien staat er een prijs op haar hoofd: elke moslim, die haar vermoord, krijgt 375.000$   !

 • Now, Bibi may be targeted for assassination when she is released. Islamists have placed a bounty on her head of 50 million rupees ($375,000). Salman Taseer, a brave Muslim who was governor of Pakistan’s Punjab province, was murdered just for expressing support for her. Pakistan’s federal Minister for Minorities, Shahbaz Bhatti, was also murdered for defending Bibi.
 • Lawyers defending Christians and others accused of blasphemy are sometimes murdered as well.
 • In the ultimate irony, just a few days ago, the so-called European Court of Human Rights (ECHR) upheld this same blasphemy law. The ECHR ruling is unspeakable. It is time to remove the unelected judges of that unaccountable and unappealable court

__________________________________________________________

Update per 3 nov. 2018, zie

https://www.stichtinghvc.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/blog-rechtszaak-asia-bibi-update/

https://www.churchinchains.ie/news-by-country/south-asia/pakistan/pakistan-asia-bibi-barred-from-leaving-country/

Hier lezen we, dat de advocaat van Asia Bibi uit Pakistan is gevlucht om zijn leven te redden!


https://cip.nl/70371-overwinning-voor-radicale-moslims-zaak-asia-bibi-moet-opnieuw

Ik heb op CIP onder het artikel ter plekke als volgt gereageerd:

Ben Kok op 3 Nov 2018 10:12

Zo werkt dat bij moslims, taqiya (eugens) en moord.

Naieve christenen denken dan dat ze iets hebben bereikt: nooit met de ware moslim , desnoods vermoorden ze haar in welk buitenland dan ook.

In 2012 hadden we net zo’n actie voor:

Protestbrief tegen koran wegens vermoorden van christenen, nu in Iran pastor Yousef Nadarkhani, bij elke moskee: teken mee. Update!

Even vrij en dan weer in het gevang, nog steeds : https://en.wikipedia.org/wiki/Youcef_Nadarkhani

Voor beiden actie gevoerd.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)

Ben Kok op 3 Nov 2018 10:16

Het enige wat helpt tegen de islamellende, is het verbieden in je land, net als nazisme, communisme en elk totalitair systeem, waarbij de islam het ergste is wegens de duivelse cocktail van afgodsreligie en politiek.

“in naam van de koranallah met als voorbeeld Mohammed (moordenaar, verkrachter, pedofiel, polygamist) moeten alle moslims in jihad de wereld onderwerpen”, aldus de koran en ahadith.

Gelijkwaardige religie in ons land, aldus Segers, CU.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Asia Bibi vrij gesproken, alle christenen in Pakistan nu doelwit moslims ! Update !

 1. Shalom;
  Goed dat Asia is vrij gesproken. Dank aan de Eeuwige! Die de rechters heeft geleidt. Mogen zij verder onder Zijn bescherming leven.
  Tevens moeten wij voor de verdere veiligheid van Asia en haar gezin; blijven bidden!
  Shavuah Tov.

  • Hi Pieter,
   Bidden is altijd goed, maar we worden allemaal hierdoor bepaald bij onze eigen opstelling mbt de islam en zolang geen enkele kerk of synagoge (behalve de Tora_Yeshua gemeente) op de eigen website de islam ontmaskert, is het gebed van die lauwe “gristenlijken” en “nepjoden die Yeshua afwijzen als valse mashiach” krachteloos.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 × 3 =