Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islam/immigratie/islamisering bij de buren, binnenkort ook in dit theater

Zo ziet een doorsnee week multiculti, immigratie en islamisering in Duitsland eruit

met dank overgenomen van:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Zo-ziet-een-doorsnee-week-multiculti-immigratie-en-islamisering-in-Duitsland-eruit

Xander 18-10-2018 17:39- in Algemeen Nieuws, Christendom, EU, Gezondheid-Psychologie, Immigratie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij, Media

Migranten overvallen op busstation moeder met 3 jonge kinderen waaronder een baby – 10 jarig meisje door Arabische asielzoekers beroofd en mishandeld

Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik).

Naast het voorkomen van een grote IS aanslag op vermoedelijk een muziekfestival (16) is het aantal dagelijkse ‘incidenten’ met migranten is bij onze oosterburen niet meer te tellen. Een kleine greep uit de enorme lijst ‘verrijkingen’ van onze cultuur, voor het leeuwendeel uit islamitische bron, want ook de gijzelnemer in Köln van een paar dagen geleden was een (55 jarige) Syrische migrant. De man, naar eigen zeggen lid van IS, die op het centraal station een eetgelegenheid in brand stak en daarna in een apotheek enkele mensen in gijzeling nam kon worden gepakt en wordt nu aangeklaagd wegens ernstige mishandeling van onder meer een 14 jarige tiener en poging tot een dubbele moord. (1)

De Syriër is sinds 2015 in Duitsland en begin sindsdien al 13 delicten. Desondanks liep hij nog steeds vrij rond, zoals zoveel criminele asielzoekers in Duitsland meteen of zeer snel weer worden vrijgelaten. (2)

In Weimar (bij Erfurt) werd afgelopen zaterdag een vrouw op een markt door een groepje migranten aangerand. Toen haar vriend haar wilde beschermen, werd die door drie Syriërs en een Irakees in elkaar geslagen en geschopt. Eén van de migranten had al 18 eerdere misdrijven achter zijn naam staan (maar ook deze persoon liep nog gewoon op straat). Toen de politie de daders wilde arresteren probeerden een groep van 15 tot 20 migranten dit te verhinderen. (3) De vier hoofdverdachten zijn ook nu gewoon weer vrijgelaten (20).

In het dorpje Fürstenfeldbruck bij München viel een groepje Afrikaanse migranten een aantal veiligheidsmedewerkers aan, waarbij 9 van hen gewond raakten. Toen de politie erbij werd gehaald verzamelde zich een groep van ongeveer 100 agressieve en vernielzuchtige Afrikanen, waar niets tegen uitgericht kon worden en die de politie met allerlei dingen begonnen te bekogelen. (4)

Een Libische migrant die samen met twee vrienden in een paar uur tijd in diverse winkels vele tientallen kledingstukken stal, gaf voor de rechter ruiterlijk toe dat hij naar Duitsland was gekomen omdat hem was verteld dat hij daar ‘meer geld’ dan in andere landen zou krijgen (5). Migranten krijgen in Duitsland inderdaad in veel opzichten een voorkeursbehandeling. Zo zijn in Hamburg-Eidelstedt 75 nieuwbouwwoningen, compleet met parkeergarage, aan asielzoekers gegeven, terwijl dakloze Duitse gezinnen in Berlijn in noodverblijven worden ondergebracht. Immers, ‘Unterschied muβ sein!’ (6)

Op dit nog online te bekijken YouTube filmpje is te zien hoe een grote groep Erdogan-Turken het centrum van Köln onveilig maken. (7)

In Kassel werd zondagochtend een 24 jarige dronken Eritrese asielzoeker uit een bordeel gezet. Hij werd zo boos dat hij terugkwam met een jerrycan benzine om de boel in de fik steken, wat gelukkig niet lukte. (8)

In Schwaigern was een ‘verwarde’ Afrikaan te bewonderen die naakt en bewapend met een speer over straat rende (9). In Bielefeld werd zondag een 52 jarige Duitser op straat zomaar door twee jonge ‘Zuidlanders’ met metalen voorwerpen in elkaar geslagen (10). Twee andere ‘Zuidlanders’ randden in Celle een 21 jarige vrouw aan (11).

In het Beierse Germering werden na een wilde achtervolging door de politie met gebruik van vuurwapens vier migranten gearresteerd nadat ze een geldautomaat hadden opgeblazen. Ze bleken deel uit te maken van een Noord-Afrikaanse criminele bende die al rovend en vernielend door heel Duitsland trekt (12).

Een Afrikaanse migrant stond in Gütersloh op straat zijn behoefte te doen. Toen twee vrouwen hem daarop aanspraken en zeiden dat hij zoiets op een toilet diende te doen, viel hij hen aan en sloeg hij hen in het gezicht alvorens op de vlucht te slaan (13).

In Hamburg stond een 30 jarige moslim uit Algerije voor de rechtbank omdat hij een 39 jarige landgenoot met een mes had proberen te vermoorden, naar verluid enkel omdat die een christen was (14).

In Marienhafe braken twee donkere mannen met een buitenlandse accent in een woning in, en vielen de 36 jarige bewoner aan, die daarbij licht gewond raakte (15). In Münster werden afgelopen weekend drie Duitse tieners door vijf ‘Zuidlanders’ aangevallen, met een mes bedreigd, van hun geld en smartphones beroofd en zozeer mishandeld, dat ze daarvoor naar het ziekenhuis moesten (17). In Trier sloeg een ‘donkerhuidige’ man een 74 jarige vrouw tegen de grond en stal haar handtas. De bejaarde raakte gewond en moest in het ziekenhuis worden opgenomen (18).

In Tübingen kwam een 21 jarige student in een bibliotheek met een ander soort cultuurverrijking in aanraking: plots kwam een circa 25 tot 30 jaar oude donkere man met zijn broek naar beneden op haar af en begon zichzelf voor haar te bevredigen (19).

Op het centrale busstation in Düsseldorf  werd een moeder met drie kleine kinderen, waaronder een baby van 18 maanden en een 3 jarig jongetje, door vier agressieve ‘Zuidlanders’ overvallen en beroofd (22).

In Hannover werd een 10 (!) jarig meisje bij een bushalte door twee Arabisch uitziende migranten –van één dader werd een schets van zijn gezicht gemaakt en gepubliceerd – aangevallen, mishandeld en beroofd (23).

Passagiers voorkomen uitzetting ‘zielige’ mishandelaars en verkrachters

In andere West Europese landen is het al niet anders. Een Afghaanse migrant, een van de zeer weinigen die door Zweden werd uitgezet, maakte er zo’n drama van dat andere passagiers hem weer uit het vliegtuig haalden. De linkse media bejubelden deze ‘humanitaire’ actie, maar de Somaliër bleek een notoire vrouwenmishandelaar te zijn.

Hetzelfde gebeurde in Engeland. Passagiers voorkwamen op de luchthaven Heathrow de uitzetting van een zich zielig en hulpeloos voordoende Somaliër, die 11 jaar geleden in Londen had deelgenomen aan de groepsverkrachting van een 16 jarig meisje en daar negen jaar voor in de gevangenis had gezeten. Een van de andere daders, eveneens Somaliër, had zich na zijn vrijlating bij IS aangesloten (21).

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Michael Mannheimer
(3) Journalistenwatch
(4) PI-News
(5) Epoch Times
(6) Journalistenwatch
(7) Tim Kellner / YouTube
(8) Journalistenwatch
(9) Journalistenwatch
(10) Presseportal
(11) Presseportal
(12) BR24
(13) Presseportal
(14) Hamburger Morgenpost
(15) Presseportal
(16) Epoch Times
(17) Merkur
(18) Presseportal
(19) Presseportal
(20) Ostthüringer Zeitung
(21) Mail Online via Mannikos Blog
(22) PI-News
(23) PI-News

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Islam/immigratie/islamisering bij de buren, binnenkort ook in dit theater

 1. Het wordt steeds enger.
  Op je hoede zijn.
  Ik zie alles heel snel veranderen

  En we moeten waakzaam zijn kan niet anders zeggen

  Jan

  • Hi Jan,
   Precies wat Yeshua zei in Matth. 24, bij herhaling:pas op, voor misleiding, ziet toe, geef acht, zie de tekenen des tijds.
   We zijn in de hand van onze hemelse Vader, wat ons ook gebeurt, Hij is nabij en leidt ons naar Zijn Koninkrijk.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*