Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

2 moslima’s in USA congres voor de linkse Democraten

https://www.tubantia.nl/buitenland/voor-het-eerst-twee-moslima-s-in-amerikaanse-congres~a4a54f50/

Rashiada Tlaib is 1 van die 2 moslima’s, komt uit Michigan, Detroit en dat ligt vlakbij, nl op 16 min. rijden met de auto van Dearborn.
Het interessante van Dearborn is, dat het al jaren een islambolwerk is, waarvoor door islamcritici als bijv. Sam Salomon is gewaarschuwd.

https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2017/aug/04/dearborn-michigan-divided-muslim-american-donald-trump-documentary
Nu dus voor het eerst moslima’s in het congres, wij hebben Denk met 3 moslims en zo begint de ellende.
T.t.v. de “profeet” Mohammed in de 7e eeuw was er geen enkel islamland, hij begon met zijn openbaring van de koranallah, een duivelse boodschap van politiek en religie en nu zijn er 56 islamlanden , die de VN domineren.

Citaat uit https://tora-yeshua.nl/2015/04/segers-cu-samen-in-de-boot-multiculti-samenleving-islam-gelijkwaardige-religie/

Mijn commentaar:

Gert-Jan Segers , 2e kamerlid CU en bedenker van het CU credo “islam is een gelijkwaardige religie in ons land”,  kan nu in de praktijk  letterlijk zien, wat zijn stupide vergelijking “samen in de boot als multicultisamenleving” oplevert.
Gert-Jan had een VVV-plan,  “Voorwaarden Voor Vrede” en dat plan verscheen als boekje met daarin de vergelijking met de Mayflower, de boot, waarin  men destijds vanuit Nederland naar Amerika voer om  een verdraagzame samenleving te realiseren.
Hij vergat dan daarbij te vermelden, dat men de Bijbel als gezamenlijke grondwet wilde houden en in een multiculti-maatschappij heb je dat niet, daarin heeft “elke ketter zijn letter” en voor moslims is het vooraf overduidelijk , dat ze de boot zullen overnemen, als muiters met maling aan de Nederlandse wetten.
In bovenstaand artikel zien we dus hoe dat in de praktijk gaat, een christen wordt dan niet eens als “dhimmie gedoogd” tegen betaling van de djizzia (extra belasting omdat je geen moslim bent), maar als je het waagt om het niet eens te zijn met de moslimmeerderheid, dan word je vermoord.
Vervolgens eisen de moslims van Italie als poort naar het westen wel, dat ze volledig en goed worden opgevangen door de nog in leven zijnde Europeanen, die vanuit een christelijke achtergrond leven.
“Bed, bad en brood”, anders maak ik je dood en op termijn in het kalifaat ruimen we alle niet-moslims sowieso op.

Met de CU en de hele linkse kliek “gaan we het schip in” en geen synagoge of  “messiaanse gemeente” vandaag schenkt er aandacht aan, behalve dan onze Tora-Yeshua gemeente en morgen, zondag, gaan de christenen naar  de kerk en doen , dommer als een rund, geen grotere stunt dan het eten van pepermunt.

Shabbath shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: zie  http://tora-yeshua.nl/2011/10/denktank-chr-unie-doet-aantaqiya-kameleongedrag-over-de-islam/

PS2

DE INVASIE WORDT GELEGALISEERD

Geplaatst op door ,
met dank overgenomen  https://ejbron.wordpress.com/2015/04/18/de-invasie-wordt-gelegaliseerd/

_________________________________________________________

Zie ook het interview met Sam Solomon:
https://tora-yeshua.nl/2017/01/moskee-centrum-jihad-omgeving/

Zie de tekenen des tijds, bijv. in de omvorming van het christendom in een oppervlakkig nietszeggend multikul verhaal en de opkomst van de islam als duivelse overheersing.
En dat onder invloed van de in meerderheid links gekleurde media, w.o. Hollywood, veel in handen van Joodse eigenaars, die ook bij de Democraten in de USA sterk vertegenwoordigd zijn.
(zie daarvoor https://www.trouw.nl/home/slechts-zes-ongelovigen-in-amerikaans-congres~a535fe38/

In dat artikel gaat het over de Joodse lobby, waarover de meningen verschillen en zeker ook hoe groot of minder groot die dan is, maar die is er wel degelijk, zowel via Democraten als Republikeinen.

https://jonet.nl/meeste-joden-voor-clinton/

De meerderheid van de USA-Joden stemt Democratisch, een minderheid Republikeins.

https://www.crescas.nl/blog/webcolumnvandenbergh/nfzoz/Het-Joodse-gevecht-in-Amerika/

En of men zich dan als mens laat sturen door Jood-zijn zonder geloof of orthodox Jood zijn zonder Yeshua als de Mashiach, het levert niet veel goeds op, net zo min als welke visie buiten Yeshua om.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to 2 moslima’s in USA congres voor de linkse Democraten

 1. Shalom;
  Voor zover ik kan nagaan, zal de islam de gezamenlijke wereld religie worden.
  Dit in het spoor van ‘Rome’.
  Deze religie heeft haar/zijn basis in Mesopotamië; zoals Franklin ter Horst ook al heeft gemeld; in een recent artikel.
  Feitelijk komt dan ook de Mesopotamische visgod Oannes, weer in de picture.
  De RK-kardinalen hebben zijn symbool op hun hoofd.
  Goede week.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*