Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wilders met uitstekende toespraak vs.Segers

Intelligent, inspirerend  betoog van Wilders, hij zegt exact hetzelfde als wat ik al sinds 2004 zeg en schrijf.
En zoals hij Segers, de landverrader des vaderlands, weerlegt, is heel juist; Segers gaat maar door met zijn CU credo: de islam is gelijkwaardig aan alle andere religies.
Nee Segers, dat is het niet, islam is de enige religie, die wereldwijd wil regeren en alle andere denkwijzen of religies weg wil werken, indirect om te beginnen en met geweld om te eindigen.
En ja, daar is elke moslim, die dat bewust is en blijft, mee verantwoordelijk voor, omdat elke moslims de bronnen van de islam (koran, sharia, leven van Mohammed en umma ).
Ook dus de moslim, die zich verder weinig van de islampraktijk aantrekt, want hij/zij steunt het systeem, zolang hij/zij er niet uitstapt.

Zie onze folder en DVD:

https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/

Gewaardeerde moslimmedemens, geschapen door God ***

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Wilders met uitstekende toespraak vs.Segers

 1. Op 19 september 2019 @ 17:59 schreef Kees van Kesteren

  Beantwoorden

  Hi Ben,

  Je zou toch zeggen dat je als volwaardig en gelovig christen, verre van zulke dwazen als Segers met zijn afvallige kornuiten-kliek moet blijven voor wat betreft zijn verheerlijking van de islam en zijn leugenachtige, niet christen-waardige mening op vele vlakken!

  Bah, bah, bah, ik walg van deze verraderlijke club velours plakkers dit zich bewust verheven voelen t.o.v. de medemens en doen alsof zij de enige waarheid weten.

  Ze leven in een matrix-sprookjeswereld en hebben deze wereld lief en iedere ware christen kent de Goddelijke gevolgen als je deze (tijdelijke) wereld lief hebt…..

  Wat zij in mijn ogen verdienen kan en mag ik niet beoordelen, maar als ikzelf de mensheid zo zou behandelen c.q. bedriegen, dan zweet ik bloed uit mijn poriën op de dag dat God mij roept!

  Shalom,
  Kees van Kesteren

 2. Op 22 september 2019 @ 04:34 schreef Friese canadees

  Beantwoorden

  Ziekelijke toestanden daar in het uitgeholde land
  Kameleon “christenen”die het zout niet waard zijn(CU etc)
  Er wordt nog steeds ontzettend veel gediscussieerd(ik zal uit respect geen schutting woorden gebruiken) ook op allerlei websites, en het haalt allemaal NIETS uit
  De negatieve,naar de afgrond rennende, “samenleving”/maatschappij wordt daar niet door verbeterd/gezonder gemaakt

  Eea doet mij denken aan 1977 Wijster treinkaping,praten,en nog meer praten door kabinet etc,totdat totaal onschuldige mensen geknield (en na hun laatste gebed)de trein uit werden geschoten
  Toen plotseling (en halsoverkop) mochten wij het plan (ontwikkeld door oa usaf ) uitvoeren
  (ING Manusama was een goed en oprechte Nederlander)hij had geen overwicht meer op de Molukse jongeren en dezen hadden veel beter het Binnenhof kunnenschoonvegen dan een trein met onschuldige landgenoten

  • Hi Friese Canadees,
   Niet zien op al die loosers, maar zien op Yeshua en Hem volgend een leven van bekering en dan heiliging leven tot Hij komt.
   Shalom
   Ben

 3. Op 22 september 2019 @ 04:38 schreef Friese canadees

  Beantwoorden

  Moraal van mijn verhaal: niet praten maar doen(motto 323squadron vlb Leeuwarden

  • Eens, dat is precies wat Yeshua zegt in Joh. 14:21 “wie Mijn geboden (Tora) heeft en ze doet, die is het die Mij liefheeft.”
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*