Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hoeveel kinderlevens kost uw elektrische auto ?

https://fenixx.news/2019/12/10/deze-kinderen-ervaren-de-hel-op-aarde-zodat-groene-deugmensen-een-elektrische-auto-kunnen-rijden/

Schokkend, wat zo’n stel gekken van de EU-regering aanricht, gesteund door ons parlement en regering!  Lees dat artikel  en wees geschokt over deze moordpartij, omdat we van Al Gore, Greta Thunberg en Franz Zimmermans de aarde moeten redden.

Het volgende artikel is ook een eye-opener, o.a. over de PvdA inbreng, de partij die DENK heeft uitgebroed:
https://zlj13051967.wordpress.com/2019/12/10/islamisering-en-eussr-zijn-geen-complottheorieenmaar-de-realiteit/?c=1968#comment-1968

Er onder schreef ik het volgende:

PvdA, Politiek van de Antichrist, doet het goed, nu ook Franz Zimmermans, de helft van de EU-begroting in de klimaatdump, verenigt u, verworpenen der aarde, om het klimaat aan te sturen.

https://www.nu.nl/klimaat/6016662/timmermans-komt-met-ingrijpende-plannen-voor-klimaatneutraal-europa.html?redirect=1

https://nos.nl/artikel/2314229-green-deal-timmermans-wil-haast-maken-in-strijd-tegen-klimaatverandering.html

Gelukkig heeft onze Vader in de hemel het laatste Woord, Hij is de Schepper, Bestuurder en Voleinder, het loopt Hem nooit uit de hand, ondanks alle keuzevrijheid, die Hij aan Zijn schepsel heeft gelaten.
Door de gekte heen blijkt vanzelf , welk mens Hem zoekt en erkent en wie dat niet doet en een eigen NWO koninkrijk denkt te kunnen stichten.
Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)
tora-yeshua.nl

PS: ook heel duidelijk
https://ejbron.wordpress.com/2019/12/11/exit-rutte-iii-de-eu-en-de-vn/

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Hoeveel kinderlevens kost uw elektrische auto ?

 1. Ben

  Misschien of topic maar kun je ook aandacht besteden aan de gender gekheid?
  5 december jl is de overheid met plannen om discriminatie tegen homo’s en andere gender issues op te nemen in artikel 1 van de grondwet.
  CU en CDA stemmen voor die zijn dus niet christelijk meer
  Dat laatste schrok ik van.
  Mond stond letterlijk open tijdens lezen artikel
  We komen straks letterlijk alleen te staan!
  Jan

  • Hi Jan,
   Gender-gekheid is 1 van de vele gektes, we hebben ook nog de milieucrises, onderwijscrises, boerencrises, gezondheidszorgcrises, financiële luchtbel, de islamisering, etc.
   Erger nog, de ontkerstening, het onBijbelse religieuze denken, de politiek correcte kerken en gemeentes, die niets ontmaskeren en tot gezelligheidsclubjes zijn verworden, etc.
   Kun je me het artikel , waar je zo verbaasd en verontwaardigd over bent, sturen? De LHGBTXYZ gekte is zeker ook een onderwerp van grote zorg, naast euthanasie, abortus, DNA-manipulatie e.d.
   Niettemin: laten we ons vooral op JHWH richten in ons denken, ons verheugen in Zijn komst en over het feit, dat het Hem nooit uit de hand loopt.
   Hij laat de mensen veel vrijheid, opdat blijkt wat er in de mens zit aan oprecht zoeken van Hem of juist niet.
   shabbath shalom,
   Ben.

 2. Ben, er staat geschreven dat het zal zijn als in de tijd van Noach. Het cruciale punt was dat de deur achter Noach werd gesloten. Redding voor allen die buiten waren was niet meer mogelijk. Als bovenstaande woorden, gesproken door de Here Jezus, ook nu gaan gelden dan trek ik maar 1 conclusie. Telaat. Tenzij men de verzoening van het al, zoals gebracht bij EH Rotterdam, voorstaat.

  • Ik vrees dat ik het met je eens moet zijn Derk, al hoop en bid ik nog steeds, dat ik nog een paar mensen mag ontmoeten, die oprecht de waarheid zoeken en willen vinden in Yeshua.
   Shalom, gezondheid toegewenst voor Hennie,
   Ben en Trudy

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

13 + 17 =