Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Bill Gates: gateway to hell ?


Petitie in de VS roept op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid

Geplaatst op door 
met dank overgenomen van EJBron!

(Vertaling: J.B.)

Recentelijk heeft een petitie in recordtempo het benodigde aantal handtekeningen opgehaald dat nodig is om een reactie van het Witte Huis in Amerika af te dwingen. De petitie is opgezet door ‘We the people’ – uw stem in het Witte Huis.

WIJ, HET VOLK, VRAGEN DE FEDERALE REGERING OM EEN BEROEP TE DOEN OP HET CONGRES OM TE HANDELEN IN EEN KWESTIE:

We roepen op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens  medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid.

“Als we kijken naar de gebeurtenissen rond de “COVID-19 pandemie” blijven er verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voor de afkondiging van ground zero in Wuhan, China, vonden er twee belangrijke gebeurtenissen plaats. Eén daarvan is “Event 201”, de andere zijn de “Military World Games”, gehouden in Wuhan. Sindsdien is er een wereldwijde push voor vaccins & biometrische tracking geïnitieerd.

Dit alles wordt aangestuurd door Bill Gates, die publiekelijk heeft verklaard dat hij geïnteresseerd is in het “verminderen van de bevolkingsgroei” met 10-15% door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF  & de WHO zijn al beschuldigd van het opzettelijk steriliseren van Keniaanse kinderen door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins.

Het Congres & alle andere bestuursorganen zijn in gebreke totdat een grondig en openbaar onderzoek is afgerond”.

Bron:
https://petitions.whitehouse.gov

Vertaald uit het Engels door:
J.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Bill Gates: gateway to hell ?

 1. Vergeet ons land niet dat ook werkt voor Bill en erg dik is met China.
  Die zichzelf en zijn kinderen geen vaccinaties geeft omdat hij weet wat voor bagger het is.
  Hij legt dat liever aan anderen op.

 2. Ben, onze “leiders” kunnen nooit ter verantwoording worden geroepen. Door het “Pikmeerarrest” hebben zij een onaantastbare positie. En het zgn “klapvee” zal bij de volgende verkiezingen weer dezelfde fout maken. Een ezel is nog slimmer dan het “klapvee”. Die stoot zich in ‘t-gemeen geen 2 maal aan dezelfde steen.

 3. Shalom Chaverim;
  Een gegeven: Luach 5780 + 215 = 5995. Na de Schepping.
  215 jaren is de helft van de Egyptische ballingschap.
  Later, na de Ba Belse ballingschap, hebben de priester schrijvers bedacht, dat de eerste 215 jaren in Egypte niet moesten mee gerekend worden.
  Dus……..
  Hallel u JaH.

  • Hi Kasper, schokkend artikel van Franklin, meer info en onderbouwing is nodig, te gruwelijk voor woorden.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

negentien − achttien =