Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Dus toch!

Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat

 Posted on     met dank overgenomen van Xandernieuws!

—————————————————————————————————————————————-

‘Chinese wetenschappers manipuleerden coronavirus om te proberen vaccin tegen AIDS te ontwikkelen’ – ‘Indiase wetenschappers hadden gelijk: corona virus bevat HIV elementen’ – ‘De natuur accepteert geen gepruts, dit virus zal vanzelf verdwijnen’

—————————————————————————————————————————————-

 (01.55 uur) – Het coronavirus heeft geen natuurlijke oorsprong, maar werd in het laboratorium in Wuhan (China) gecreëerd, en is vermoedelijk per ongeluk ontsnapt. Het is niet de minste wetenschapper die deze ‘complottheorie’, zoals de mainstream media het nog steeds noemen, bevestigt, maar de gelauwerde professor Luc Montagnier, ontdekker van het HIV virus, waar hij in 2008 de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor ontving. Montagnier zegt tevens dat de Indiase wetenschappers die enige tijd geleden concludeerden dat het coronavirus HIV elementen bevat, wel degelijk gelijk hebben.

Het SARS-CoV-2 virus werd in het kader van het onderzoek naar een vaccin tegen AIDS in het lab in Wuhan onderzocht en gemanipuleerd, aldus de professor. In het laatste kwartaal van 2019 ontsnapte het virus uit het laboratorium. ‘Met mijn collega Jean-Claude Perez, bio-wiskundige, hebben wij de soort van het genoom van dit RNA virus nauwkeurig geanalyseerd,’ verklaarde Montagnier in een interview met dr. Jean-Francois Lemoine.

‘Dit kan alleen in een laboratorium zijn gedaan’

Zoals we destijds op deze site schreven constateerden wetenschappers in India al kort na de het begin van de corona pandemie dat er DNA fragmenten van het HIV virus in het genoom van SARS-CoV-2 waren aangetroffen. Professor Montagnier bevestigt dit nu. De Westerse mainstream media noemden het zonder enig nader onderzoek echter onmiddellijk een ‘complottheorie’. De internationale druk op de Indiase wetenschappers werd daardoor zo groot, dat ze gedwongen werden om hun conclusies weer in te trekken.

Op de vraag van dr. Lemoine of het coronavirus eventueel van een HIV patiënt afkomstig kan zijn, antwoordt Montagnier: ‘Nee. Om een HIV reeks dit genoom in te brengen, zijn moleculaire instrumenten nodig. Dat kan alleen in een laboratorium worden gedaan.’

De meest plausibele verklaring is volgens hem dan ook dat het coronavirus, waar in Wuhan mee werd geëxperimenteerd omdat men probeerde een vaccin tegen AIDS te ontwikkelen, per ongeluk uit dat lab is ontsnapt.

‘De natuur accepteert geen gepruts, virus zal vanzelf verdwijnen’

Toch is de professor optimistisch, want ‘de natuur accepteert geen moleculair gepruts. Het zal deze onnatuurlijke veranderingen elimineren. Zelfs als er niets (tegen het virus) wordt gedaan, zal het vanzelf beter gaan. Helaas wel nadat er veel doden zijn gevallen.’ Wel kunnen de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het virus te vertragen, meehelpen dat de pandemie wordt gestopt, zo denkt hij.

Op de opmerking dat hij met zijn uitspraken door de gevestigde orde in het kamp van ‘complotdenkers’ zal worden gestopt, reageert hij: ‘De echte samenzweerders zitten in juist het andere kamp, omdat zij de waarheid verbergen.’

Hij hoopt dat de Chinezen op een dag zullen toegeven dat het coronavirus inderdaad uit hun laboratorium in Wuhan afkomstig is. ‘De waarheid zal hoe dan ook altijd aan het licht komen. Het is aan de Chinese regering om hun verantwoordelijkheid te nemen.’

Xander

(1) Gilmore Health News

Zie ook o.a.:

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

achttien − twee =