Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Elk mens is besmet met het virus van Goddeloosheid, vaccin beschikbaar !

Artikel WND.com: 100% of population now infected with something far worse than coronavirus

Geen mens is volmaakt, zoals we weten, iedereen heeft zijn tekorten, maakt fouten, doet dingen, waarvan hij later spijt heeft en daaruit blijkt een algemene ziekte, die in de Bijbel de neiging tot alle kwaad oftewel zonde noemt.
Zonde is “je doel missen”,  de mens heeft tot doel  een volmaakt op de Schepper lijkend persoon te zijn , maar dat lukt niemand, gezien dat zondevirus.
Gelukkig weet de Schepper, JHWH, alles van te voren, ook dat de mens dat zondevirus zou krijgen door eigenwijs Gods geboden te overtreden.
En Hij beloofde al bij de schepping om het vaccin te maken, Hij werd mens in de gestalte van Yeshua, stierf voor elke zondaar, die zijn probleem erkent en belijdt en het aanvaarden van het feit, dat Yeshua onze doodstraf droeg, werd ons vaccin !
Gratis beschikbaar  voor elk mens, die eerlijk tegenover JHWH zijn zondeziekte belijdt en Yeshua aanvaard !
Uiteraard genezen alleen degenen, die dat dan doen; degenen, die denken zichzelf te kunnen genezen in eigen kracht zonde het Goddelijk vaccin, blijven ziek en gaan voor eeuwig verloren.
Het is wel zaak het vaccin te blijven gebruiken levenslang, om de aanwezigheid van JHWH in je leven te blijven ervaren en het blijft essentieel om in verbondenheid met Yeshua te leven, als een rank aan de Wijnstok.

A.s. woensdagavond  8 april  begint Pesach, met de seideravond met matzes, wijn, lamsvlees en bittere kruiden, symbool van het lijden en sterven en opstaan uit de dood van Yeshua, het ware Pesachlam.
Shabbath dus op 9 april, om Pesach te vieren, 7 dagen lang ongezuurde broden eten (gist staat symbool voor de zonde, die moet het huis uit) en dan is de 7e dag ,de slotshabbath, op woensdag 15 april.

Chaq Pesach sameach (gezegend Pesach), zorg dat u het Vaccin aanvaard en tot u neemt!
Reageer desgewenst hieronder, hoe u dit jaar Pesach viert.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Elk mens is besmet met het virus van Goddeloosheid, vaccin beschikbaar !

  1. Op 7 april 2020 @ 21:50 schreef Bouke J. Henstra

    Beantwoorden

    Dit is een test.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 × 1 =