Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wie is Tedros Adhanom, dir. WHO ?

Artikel RebelNews.com: WHO Director General Tedros Adhanom isn’t a medical doctor — but he IS an ally of China, with a troubling human rights record – Rebel News

Hij is ’s werelds topadviseur als het gaat om het Coronos virus, met als achtergrond volgens deze link: communist en marionet van de Chinese regering, zonder medische opleiding.

Artikel WikiPedia (EN): Tedros Adhanom

Uiteraard in goed contact met de 2 Bills:  Gates en Clinton.
Inmiddels zit een groot deel van de wereld in een meer of mindere “lock-down” en veranderen steeds meer landen in politiestaten, noodzakelijk geacht om de snelle verspreiding van het virus te stoppen.
De start was in China, Wuhan , zoonose  oftwel overgang van virus van dier op mens of volgens anderen: foutje bij het biologisch laboratorium ter plekke.
Al in dec. 2019 bekend , maar pas medio januari 2020 aangepakt.

Artikel XanderNieuws.net: Inwoners Wuhan zeggen dat er in realiteit 100 maal zoveel corona slachtoffers zijn

Inmiddels heeft China naar verhouding  officieel erg weinig slachtoffers , is van het virus af volgens de Chinese overheid en vervolgens speelt China de reddende engel met mondkapjes.
Helaas was de helft ondeugdelijk, maar ok, kan gebeuren, dergelijke zendingen worden nu dubbel gecontroleerd door de dankbare ontvangers.

Artikel Trouw.nl: Hoe China de apotheek van de wereld werd en daarmee de medicijntoevoer controleert

Wij burgers worden steeds meer ook dubbel gecontroleerd,  via onze mobiele telefoons , straks ook nog met  5 G, wat dankzij intensievere straling  mogelijk de nodige bijwerkingen heeft op onze gezondheid.
Via GPS in onze mobieltjes zijn we heel goed te volgen, waar zitten mensen te veel als groep bij elkaar?
Slecht voor de besmetting, maar ook handig voor een dictatoriaal regime, dat nooit blij is met subgroepen; drone er op af.

Artikel XanderNieuws.net: Brits oud opperrechter ziet een hysterisch verval naar de politiestaat

Genoemde oud-opperrechter in Engeland vraagt zich af: is het middel (vergaande controle  over burgers) niet erger dan de kwaal (virus) ?

Artikel XanderNieuws.net: Oud directeur instituut microbiologie verkettert lockdown maatregelen als economische zelfmoord

Updates volgen, dit is bepaald niet de eerste pandemie, maar wel de eentje, die in handen van de NWO gebruikt wordt om daadwerkelijk een Nieuwe Wereld Orde te vestigen, waarbij China als politiestaat het voorbeeld is.
De wereld wordt steeds roder gekleurd, eerst door het virus en dan door het marxisme, een Goddeloos totalitair systeem.

Lees de genoemde links aub en besef dan , wat de Bijbel leert: dwars door de eindtijd met een antichrist als leider gaan we grote onvrijheid en vervolging tegemoet.
Met op Zijn tijd de komst van JHWH op de Olijfberg in de gestalte van Yeshua, Hij zal ter elfder ure Israel van de totale vernietiging redden en vervolgens de wereld oordelen.
Dan breekt Zijn Koninkrijk door, wereldwijd en elk mens mag daarbij horen, op Zijn voorwaarden: belijd je schuld, je overtreden van Zijn Tora en je negeren van JHWH als Koning van het heelal.
Aanvaard Yeshua als JHWH, die in die mensengestalte voor elk mens, die zijn schuld belijdt, de doodstraf droeg en de dood overwon!
Ga leven in verbondenheid met Yeshua als een rank aan de Wijnstok , volg de Torapraktijk, zoals Hij die voorleefde en vervulde en leef zo , groeiend in je relatie met Hem, Zijn komst tegemoet.
Shalom , reacties zoals altijd hier onder welkom!

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Wie is Tedros Adhanom, dir. WHO ?

 1. Ben, deze directeur van het WHO is een voormalig “staatsman” uit Ethiopië. Daar trachtte hij in het verleden minimaal 2x een Ebola uitbraak onder de pet te houden. Gevolg vele doden. Deze man is verantwoordelijk door zijn dramatisch taalgebruik voor het “circus” dat de hele wereld beheerst. En de media volgen als lemmingen zonder vragen te stellen. Ja, vragen naar de bekende weg, dat doen ze wel. Zie De Jensenshow nr 133 ev.

  • Hi Derk, dat klopt, staat in de link in het artikel.
   Het gaat heel snel richting de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg, zie mijn laatste artikel over het enige Vaccin.
   Shalom,
   Ben

 2. Ben, op Xandernieuws staat een artikel over een huisarts Rob Elens uit Meijel in Limburg die zegt een aantal Corona patiënten te hebben genezen met een al jaren bestaand middel tegen malaria, te weten Hydroxychloroquine+zink+azitromycine. Mogelijk interessant.
  Big pharma is uiteraard sceptisch.

  • Hi Derk, ik h eb het gelezen, Xander heeft regelmatig “ander” nieuws en ook hier is het bizar, dat dit middel niet gewoon eerlijk objectief wordt onderzocht.
   Het goede nieuws van deze dag is daarentegen: Yeshua is voor ons als het ware Pesachlam voor ons door de dood gegaan met de belofte dat Hij na 3 dagen en nachten zal opstaan, wat we vieren als de ultieme overwinning over alle narigheid, zonde en dood.
   Gisteravond seideravond gevierd, lam, bittere kruiden, wijn en matze; daarmee begint het 7 daagse feest van de ongezuurde broden, vandaag dus shabbath, a.s. zaterdag weer shabbath en de slotshabbath a.s. woensdag.
   Hij is met ons . als de dagen , tot aan de voleinding der wereld.
   Shabbath shalom
   Ben

 3. Voor dat de spuit er in gaat staat onze lieve Heer al voor ons neus.
  De dagen versnellen al en anders zal er geen vlees behouden worden en op dat punt zitten we bijna.
  Bill wil namelijk in onze tempel op de troon zitten door van 44 naar 66 te gaan met DNA.
  De tempel die gebouwd moet worden is niet meer dan afleiding.
  5 G zendt men in tegenstelling tot veel landen die rond de 60 of 64 GH in ons land en Wuhan b.v. op 66 GH.
  G= 7 H= 8= 15= 6 oftewel 66GH =666

  • Hi M. ?
   Dat is maar de vraag, ik hoop van wel natuurlijk, moge Zijn komst spoedig zijn.
   Maar of 5G en het Coronavirus iets met elkaar van doen hebben, dat is maar de vraag; het kan wel zijn, dat ze beiden de NWO gaan dienen , om zo controle te vergroten over de wereld.
   Maar we moeten door de eindtijd heen, ik vind nergens enige grond in de Bijbel voor de zgn aparte opname van de “gemeente”, we gaan door de tijd heen, tot JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg.
   Kun je iets vertellen van jou geloofsvisie?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

1 × 1 =