Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

S.A. verzoekt VN om verbod op alle kritiek op islam!

https://www.jihadwatch.org/2020/07/at-un-saudi-arabia-calls-for-final-solutions-to-stamp-out-islamophobia-including-prison-and-fines

citaat:

Note that Meshaal Bin Ali Al Balawi is not talking about “Islamophobia” as vigilante attacks on innocent Muslims, which are never justified. He is talking about speech that he considers to be promoting “racism, racial discrimination, and xenophobia,” and above all, “Islamophobia.” For years now, the Organization of Islamic Cooperation (OIC) and other Islamic groups have condemned any and all honest discussion of how jihadis use the texts and teachings of Islam to justify violence and oppression as “Islamophobic.” If the UN heeds Saudi Arabia’s words, which it will do sooner or later, all criticism of Islam will be criminalized — which is exactly the situation of criticism of Islam in Islamic law.

Als dat verzoek een VN-wet wordt, dan kun je dus  boetes en gevangenisstraf krijgen voor het zeggen en/of schrijven op basis van de islambronnen dat de islam :
-leert dat de wereld onder gezag van de islam moet komen
-dat elke niet-moslim als minderwaardig moet worden beschouwd en op termijn moet verdwijnen, sowieso in een islamhel komt voor eeuwig durende vreselijke marteling
-dat Mohammed als groot voorbeeld gevolgd moet worden, dus dan is moord, verkrachting, pedofilie, polygamie en liegen het nieuwe normaal.

De vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid  worden de nek omgedraaid, Nederlandse politici , kerken en synagoges zwijgen en stemmen in, let maar op.
En het Malieveld blijft leeg, op een enkeling na.

Klaar voor de islamdictatuur? Stem politiek correct.

Of strijd de goede strijd, ontmasker de duisternis, zoals islam, NWO, RK kerk en allerlei afgoderij en eigen-wijsheid.

Shabbath shalom, ( het is vandaag nieuwe maan, dus Rosh Chodesh sameach)

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

12 Responses to S.A. verzoekt VN om verbod op alle kritiek op islam!

 1. Shalom Ben;
  E.e.a. maakt duidelijk, dat zij wereld overheersing wensen.
  En dat m.b.v. de Ver. Nazi’s. De naam is afkomstig van: Ashkenazi. Hetgeen AH ook was.
  Mogelijk duurt een dergelijke procedure lang genoeg; om verhindert te worden door de komst van JaH Shuah.
  Shavuah Tov.

 2. De Islam is een gevaarlijke godsdienst gesticht door een pedofiel en door het christendom toen gestimuleerd, natuurlijk zijn niet alle moslims gevaarlijk integendeel, ik heb er gekend die hun brood naar mij gaven want ik was toen mijn middagmaal vergeten, dus dat beweer ik niet. Maar godsdienst blijft een product van mensen, met rituelen die niet van Jezus zijn, hij predikte naastenliefde, voor de Romeinen was dat ook een zeer gevaarlijke leer, want ze hielden de slavendienst in ere, daar bouwde ze hun rijk op.

 3. De kerk van nu zwijgt en kijkt weg. Reageert vrijwel niet op Islam, Christen vervolging en Antisemitisme. Een slappe, smakeloze, lauwe hap, die is uitgespuwd en waarvan de kandelaar is weggenomen. Dit krijg je als Gods recht wordt vervangen door mensenrecht. Wat er overblijft is wat geestelijk en politiek correct humanistisch gebazel, wat kant noch wal raakt, daarmee wordt niets ontmaskerd. Ja, met de lippen word Jezus nog geëerd en bezongen maar aan daden is het amper zichtbaar. Niet relevant in Gods Koninkrijk! Als dat zo doorgaat sluit zij zich straks naadloos aan op de wereldkerk.

  • Hi Sammy, dank voor je reactie; heb jij een gemeente of groep, waar je jouw geloofsleven herkent en kunt delen?
   Hoor graag meer van je,
   shabbath shalom
   Ben

 4. Hi Ben, er is zover ik weet geen gemeente in mijn omgeving (district Alkmaar) waarin ik mijn geloofsleven herken en kan delen. Toen ik er naar op zoek ging vond ik wel snel twee interkerkelijke gebedsgroepjes. Dat zijn groepjes van tussen 10 en 15 personen die uit allerlei kerken en gemeentes samenkomen en ondanks verschillende achtergronden een van Geest zijn en strijdmakkers. Mede door profetische kennis, weten wij waar het op aan komt en o.a. waarom de overste der wereld zijn pijlen richt op Israël…..Yeshua heeft de strijd voor eeuwig beslist en Hem is gegeven alle macht! Gods D-day heeft plaatsgevonden! Het beslissende offensief! Het is oorlog in de Hemelse gewesten de Winnaar is al bekend! Toch moet de strijd tot aan de overwinning gevoerd worden. Een kerk die haar positie hierin niet inneemt is irrelevant!

  • Bedankt Sammy voor je antwoord; zo vergaat het velen, geen kerk of gemeente, waarin de Torapraktijk beleefd wordt en de duisternis , zoals islam, NWO e.d. , ontmaskert wordt, al helemaal nergens op de eigen website van de kerk.
   Zou je de Geestverwanten uit die groepen willen wijzen op onze site en willen vragen om te reageren op de artikelen, zover ze dat dan willen natuurlijk?
   Shalom,
   Ben

 5. Zal ik doen Ben.

 6. Hi Ben,

  Vanwege corona heeft het wat lang geduurd om dit in de groepen te gooien. Je bent niet geheel onbekend ook je site niet. Op de ene bidstond was iemand duidelijk not amused vanwege dat je een artikel van zijn zoon (Ruben Ridderhof van Chr voor Israël) eens behoorlijk bekritiseert hebt. Ook kritiek richting de wachters van Bart Repko destijds. Het betreft hier een Israël bidstondgroep vandaar deze gevoeligheid.
  Op de andere groep wist met meteen te vertellen, deze man stemt PVV. Hierdoor weet men er niet zo goed raad mee. Als straks de verkiezingsperikelen weer losbarsten ga ik maar eens even haarfijn uitleggen waarom ik juist niet op een Christelijke partij stem. Over het algemeen vind men je commentaren wat veroordelend overkomen. Is een diagnose een oordeel? Het is wat teleurstellend, het had beter geweest de leden apart te benaderen.

  Shalom!

  Sammy

  • Dag Sammy,
   Als de vader van Ruben R. zich heeft gestoord aan een artikel van mij, dan moet hij zo flink zijn om zijn kritiek onder dat artikel op onze site te zetten en dan krijgt hij ook een antwoord.
   Maar nee, negatief praten met derden op n.b. een “bidstond”. Tja.
   Verder kun je Bart Repko in onze zoekmachine zetten, ik heb hem en de “wachters” terecht kritische vragen gesteld en dat kan iedereen dus lezen en er op reageren, maar dat doet men niet, wel wetend hoezeer die club te kort schiet en de boel misleidt met “Israel ophemelen zonder hen de noodzaak tot het aanvaarden van Yeshua te verkondigen”.
   Tot slot: de “anderen” kunnen op veel artikelen reageren als het gaat om PVV/SGP of FvD stemmen, zie onze site.
   Inderdaad is een diagnose een beoordeling, geen oordeel, dat heb je goed en dat zou de rest ook moeten snappen.
   Nodig ze uit met concrete feiten en argumenten te komen, op onze site of per mail, zie contact.
   Shalom,
   Ben

 7. Goed idee Ben, argumenteren via je site of mail lijkt mij in deze de beste weg!

  • Hi Sammy, we zijn het eens en wellicht komt daar een zegenrijke gedachtenwisseling uit, kun je de beminde
   medegelovigen op die mogelijkheid wijzen?
   Shalom, gezegend Yom Kippur,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*