Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Pastor Baptistenkerk: Covid 19 is een opstap naar de NWO/antichrist regering !

https://www.youtube.com/watch?v=ktKsrQCrce0&fbclid=IwAR1eDBvDIR5rxjVAKBxyB6pZhFbOdDTR2hQzzGtIjLk1p2PXHtOTrqAxPX0

Heel informatief, pak je Bijbel er bij om de tekst mee te lezen, want de Nederlandse vertaling van de Bijbelgedeeltes, die in het begin worden geciteerd,  is matig.
Daarna is de vertaling prima (op “anti” na, want dat betekent “in plaats van”) en wie  het Engels machtig is, kan gewoon luisteren natuurlijk.
Negeer de storende reclame meteen aan het begin en eind.
Verder verwijst de spreker naar de “rapture”,  dwz een eerdere opname van de gemeente (bedoeld wordt dan de gelovigen van na de opstanding van Yeshua als aparte entiteit).
Daar neem ik afstand van, dat idee is onBijbels en valt onder “wishful thinking” van gelovigen, die denken dat deze laatste generatie niet door de narigheden van de eindtijd zal gaan.
Maar verder: prima video, schokkend wat we vernemen van Bill Gates en Bill Clinton, met  als voorbereiders van de antichrist NWO: Henry Kissinger, Rockefeller, Soros

Shabbath shalom, de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua is nabij, wees voorbereid op de geboorteweeen  van het komend Koninkrijk en kijk deze video en stel uw vragen of geef reacties hieronder.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Zie ook:

Brief aan de kamerleden

Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Pastor Baptistenkerk: Covid 19 is een opstap naar de NWO/antichrist regering !

 1. We leven zeker in de laatste dagen. Satan is aan de beslissende strijd begonnen, hij is aan het oogsten, en christenen slapen verder. Ik moet steeds denken aan het laatste Bijbelboek waar staat: en ze bekeerden zich niet van hun zonde, precies onze tijd, voor alles tijd, behalve voor boete en gebed.

 2. De zeven straf preken van Ivo Sasek, kla.tv,

  • Hi Boorzalf, deze Sasek is een misleider, want hij leert dat het bij alle religies neerkomt op het openbaar worden van God in jezelf, zodat je automatisch als Jezus gaat leven, zonder enige eigen inspanning.
   Dat is dwaas, omdat er in de diverse religies sprake is van allerlei verschillende goden!
   In de Pinksterbeweging wordt er door sommigen iets dergelijks geleerd, maar dan beperkt men zich wel tot het christelijk geloofsleven.
   Dus ik heb de link van deze dwaalgeest uit je reactie weggehaald.
   Hoor graag of je mijn bezwaar tegen de man herkent, zie vooral dan eerst even genoemde video.
   Shalom
   Ben

 3. Vandaag,tijdens zonsondegang begint de Bijbelse Shabbat weer,ben u ook zo blij met Psalm 19 die getuigd over de sterren de zon en de maan als we naar boven kijken,Jahweh,de God van Israel blijft eeuwig trouw! De leugenaar vanaf het begin maakt van de dag een nacht en van de nacht een dag en heeft wetten en tijden veranderd,over vervangingsleer gesproken…

  Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*