Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Corona-cijfers van het Amerikaanse RIVM , het CDC, ontmaskeren de misleiding

Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep

Posted on     , met dank overgenomen van Xandernieuws !

De waarheid wordt anno 2020 keihard gecensureerd.

—————————————————————————————————————————————-

Pandemie mogelijk grootste hoax ooit, maar toch overal weer strengere maatregelen

—————————————————————————————————————————————-

Twitter en Facebook, die de facto als een Orwelliaans ‘Ministerie van Waarheid’ zijn gaan optreden, hebben een bericht van Trump verwijderd waarin hij schrijft dat Covid veel minder dodelijk is dan griep. Twitter noemt dit ‘misleidend’ en ‘kwalijk’ nepnieuws, maar volgens de officiële cijfers van het Amerikaanse CDC heeft Trump volledig gelijk.

‘Het griepseizoen komt eraan!’ twitterde de al weer snel van corona herstelde Trump (als hij het al gehad heeft). ‘Ondanks het vaccin sterven jaarlijks veel mensen, soms meer dan 100.000 (in de VS) aan de griep. Doen we dan ons land op slot? Nee, we hebben ermee leren leven, net als we leren leven met Covid, dat in de meeste bevolkingsgroepen veel minder dodelijk is!’

De op de officiële CDC cijfers geven hem volkomen gelijk. Covid-19 is niet een béétje minder dodelijk, maar véél minder dodelijk dan een gemiddelde seizoensgriep:


Als we dan bedenken dat in de VS, net als in Nederland, plotseling veel minder mensen dan gewoonlijk griep krijgen en/of daaraan sterven, en bijna alle overlijdensgevallen automatisch aan Covid-19 worden toegeschreven, dan zijn zelfs deze lage corona sterftecijfers hoogstwaarschijnlijk dus nog veel te hoog.

Grootste hoax ooit, maar toch strengere maatregelen

Desondanks worden er over de hele wereld, maar vooral in het Westen, weer steeds strengere maatregelen genomen, en dat uitsluitend op basis van het nietszeggende aantal oplopende ‘besmettingen’, die zogenaamd worden aangetoond met testen die daar volgens de uitvinder totaal ongeschikt voor zijn.

Kortom: de corona-pandemie is hard op weg de met afstand grootste hoax uit de moderne geschiedenis te worden, als het dat al niet is. Het bewijst andermaal hoe schrikbarend groot de macht is geworden van de farmaceutische industrie en de vaccinatiesekte rond Bill Gates, die de WHO compleet in hun greep hebben gekregen.

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent
21-09: ‘Covid-19 crisis voorbij: Zweden heeft groepsimmuniteit, rest Europa bijna’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)

________________________________________________________________________________________________________________________

Het aantal doden wegens Corona is minimaal, volgens top epidemioloog met artikel bij WHO:

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Corona-cijfers van het Amerikaanse RIVM , het CDC, ontmaskeren de misleiding

 1. Ben, kennelijk dringen deze berichten niet door in de 2e/1e slaapkamer en bij het rampenkabinet te Den Haag. Zie hoe Rutte reageert op vragen van Baudet met een diepe zucht en een kletsverhaal. Al zou Gates zelf verklaren met een grijns op zijn gezicht dat het voor het grootste deel een “fake” verhaal was, dan gelooft men het nog niet. Ik kan mensen echt niet aanraden om eens naar de laatste Jensenshow te kijken. Dan krijgen ze vast een corona verzakking.

 2. Ben, de WHO waarschuwt nu: Lockdown=Armoede.
  In maart vertelde goeroe Thedros het omgekeerde.
  Gaat ons rampenkabinet nu de Lockdown opheffen?
  Wat denk je, of is corona nu een politiek spel geworden.

  • Hi Derk,
   In mijn artikelen en/of de overgenomen artikelen heb ik al heel duidelijk aangegeven, dat er een NWO politieke agenda wordt uitgevoerd en dat zien we door gaan.
   Geen aparte opname vooraf van de “christenheid”, oftewel de “gemeente vanaf de opstanding” tot dus ver en die komt er ook niet.
   JHWH gaat verschijnen in de gestalte van Yeshua en degenen, die verzegeld zijn met Zijn zegel (leven vanuit de Torapraktijk zoals Yeshua leerde, als een rank aan de Wijstok) en uiteraard op het fundament, Yeshua , gebouwd, gaan dwars door de moeilijke tijden Hem tegemoet.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*