Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Profetisch Perspectief met artikel Hubert Luns over de Coronavalstrik

https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2020/09/pandemische-paniek-2020-hubert-luns.pdf

Ik ken Hubert als een orthodoxe Rooms-Katholiek, die echter wel een aantal duistere kanten van die kerk ontmaskert.
Hij heeft een aantal interessante punten en zeker dit artikel, wat tot mijn grote verbazing in het toch anders meer gematigde blad Profetisch Perspectief stond dit weekend, ontmaskert de Coronagekte als een truc van de NWO.
Ik heb  al diverse keren  over deze actuele ramp geschreven, net als Xandernieuws en als Franklin ter Horst en het is van groot belang dat we ons daar als Bijbelgetrouwe gelovigen in verdiepen en voor waarschuwen.
De eindfase van de mensheid, vlak voor de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg, wordt steeds meer zichtbaar met al die “tekenen des tijds”.

Citaat uit het artikel van Hubert Luns, zoals in het blad Profetisch Perspectief geplaatst en te lezen op zijn website:
“De sociale orde wordt kapot gemaakt opdat een nieuwe maatschappij (NWO) met een nieuwe mens (de mens 2.0), het rijk van de antichrist, gestalte kan krijgen.
NB de cursieve tekst tussen ( ) is door mij toegevoegd.

Zie https://tora-yeshua.nl/2020/09/ware-wijnstok-duivelse-nwo-stok/

Robert Kennedy ontmaskert de Bill Gates/Clinton kliek !

https://tora-yeshua.nl/2020/08/pastor-baptistenkerk-covid-19-is-opstap-naar-nwoantichrist-regering/

https://tora-yeshua.nl/2020/06/nwo-vaccin-en-spuit-vrijwillig-verplicht/

Shalom, reageer aub onder dit artikel met uw/jouw gedachten!

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: https://www.frontnieuws.com/1400-belgische-artsen-en-gezondheidswerkers-slaan-alarm-er-bestaat-niet-zoiets-als-een-dodelijk-virus/

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Profetisch Perspectief met artikel Hubert Luns over de Coronavalstrik

 1. Hubert Luns heeft reeds goede zelfs steengoede artikelen geschreven, hij is de zoon van Luns de vroegere Navo-secretaris een Nederlander als ik mij niet vergis. De angst voor het virus is de dood, maar Jezus heeft deze laatste vijand van de mens overwonnen. Over de antichrist kan ik kort zijn, Johannes noemt een antichrist hij of zij die niet geloven dat Jezus onze verlosser is, dus ALLE mensen die niet geloven zijn antichristen, de grootste zonde bij Johannes is het niet willen geloven in Jezus als verlosser.

  • Hi Willy, inderdaad, de zoon van Joseph Luns.
   Eens, alles en iedereen, die zich ipv (anti) de Christus zet, die Hem vervangt met zichzelf als koning, behoort tot de antichrist.
   Bepaalde machten zijn daar heel expliciet in, de plaatsvervanger van Christus op aarde, de pausen dus; waar halen ze de arrogantie vandaan!
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*