Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Gaat Trump de fraude van de Democraten nog ontmaskeren? updates!

NB: zie ook de updates onder dit artikel!

Met Joe Biden drijft het hele Westen in een socialistisch-islamitische oorlogsrichting

https://www.xandernieuws.net/algemeen/global-cooling-tikkende-tijdbom-noordpool-kan-abrupte-extreme-afkoeling-europa-veroorzaken/

Hoor graag wat onze lezers er van vinden, reageer hieronder aub.
Het zijn 2 belangrijke en dramatische tekenen des tijds, moge de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua spoedig zijn.
Tot dan is het van groot belang om ons voor te bereiden, in geloof te groeien als een rank aan de Wijnstok, om door de NWO tijd heen te leven tot Zijn eer.
En mbt de 2e link: huis isoleren, zorgen voor voldoende warme kleding, voorraad eten e.d., dat zijn zo een paar voor de hand liggende zaken.
Shalom, zegen ook toegewenst met het delen van het evangelie en dan compleet: mensen blijven voor eeuwig verloren en kunnen gered worden  als ze de liefde van JHWH in Yeshua geopenbaard aanvaarden, als vergeving van zonde en kracht ten leven.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: zie https://welovetrump.com/2020/11/08/10-days-of-darkness-trump-banned-from-twitter-then-mass-arrests/?vgo_ee=FX2cmWiOj0Edk6SxlcEd%2BUzkASpiHornD%2Fz2wZTd1jg%3D

Oftewel, de stelling is, dat Trump aan het einde van de verkiezingsdag overduidelijk winnaar was en dat alle nagekomen stemmen niet geldig zijn volgens USA recht.
We zien nu al dat de ware linkse denkers wereldwijd dansen, Biden feliciteren (Rutte als 1 van de eersten!) en denken dat de wereld eindelijk socialistisch/communistisch gaat worden, incl de USA.

Hier is te zien, als we de video per frame afspelen, dat er via een software op alle stemcomputers automatisch gefraudeerd zou worden: https://welovetrump.com/2020/11/08/watch-election-fraud-caught-live-on-the-air-on-cnn-on-election-night-hammer-scorecard/?vgo_ee=FX2cmWiOj0Edk6SxlcEd%2BUzkASpiHornD%2Fz2wZTd1jg%3D

Bovendien hebben we nog Covid 19, wat ook de NWO plannen moet dienen:

https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2009-11-2020.htm

WHO bevestigt in bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%

Mijn gebed is, dat de valsheid ten volle ontmaskerd wordt en verhinderd, want als Kamala Harris haar zin krijgt:

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/08/citaat-kamala-harris-18-06-2020/

Updates: https://zlj13051967.wordpress.com/2020/11/11/49472/

‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 38 miljoen stemmen van Trump’

Dominion heeft meerdere malen dezelfde stemmen geteld

Navigeer naar andere artikelen

24 Responses to Gaat Trump de fraude van de Democraten nog ontmaskeren? updates!

 1. In feite heeft hij het heel goed gedaan, maar Biden was gewoon beter. Trump is in feite een narcist die voor zichzelf leeft en moeilijk door zijn opvoeding tegen het verlies kan. Hij heeft wel een paar zaken goed gedaan dat is juist. Maar hij was nooit een echte politieker en diplomatie was niet aan hem besteed. Was hij herkozen dan was de kans op een burgeroorlog reëel, en wat de eventuele fraude betreft, dat moet Trump gewoon kunnen bewijzen, maar hier laat hij doorschijnen dat de verkiezingen in de VS corrupt zijn, maar in deze coronatijden is niets normaal.

  • Hi Willy,
   Het is sowieso een schande, dat een zodanig ontwikkeld land als de USA niet meer te bieden heeft als een linkse, bijna 80 jarige en niet meer goed functionerende man (zaals velen begrijpelijker wijze op die leeftijd of eerder, uitzonderingen daar gelaten) en een rechtse bulldozer aan kandidaten heeft.
   Van 2 kwaden het minst erge kiezen, vorige keer Hillary Clinton of Trump, gelukkig zijn we bewaard voor die linkse slang.
   Maar nu weer zo’n keuze, helaas de minst goede, tenzij Trump een trumpcard heef, zoals hierboven beschreven en het lukt om die linkse oplichtersbende te ontmaskeren.
   Shalom, onze hemelse Vader heeft alles in de hand en ik bid, dat Zijn Koninkrijk optimaal voortgang zal vinden doordat de keuze, die daartoe bij draagt, gemaakt zal worden.
   Dat kan ook best Biden zijn, zodat men de linkse ellende zal ervaren, in deze eindtijd.
   Shalom
   Ben

  • Als het van zo een enorme omvang is waar zijn de bewijzen? Als r gefraudeerd zou zijn waarom verliezen de republikeinen niet hun meerderheid in de senaat, en over onderzoeken van Trump of dat nu zo echt is we wachten nog steeds op zijn resultaten over waar Obama zgn echt zou zijn geboren

   • Dag Kabil,
    Zet het woord “Obama” en/of “Mobahma” maar in onze zoekmachine, dat geeft een goed beeld van zijn islamhobby en helaas is de islam het meest duivelse systeem wat er is.
    Trump heeft daar een beter idee over en het is te hopen dat hij die fraude van de Democraten aan de kaak kan stellen.
    Overigens zeg ik niet dat Trump alleen maar goed bezig is, maar lees ook maar andere antwoorden: van 2 kwaden moet je de minst kwade kiezen en dan ga ik voor Trump.
    Dat geldt in enorm grotere mate ook voor de keuze tussen Yeshua en Mohammed, dat is een keuze tussen licht en duisternis.
    Shalom, zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    Ben Kok

    • Beste ben ik heb rondgekeken mbt Obama maar ook hier zie ik alle maar theorieën maar niet het bewijs dat hij niet in us was geboren
     Idee van Trump hij verkoopt meer wapens aan de islamitische landen als eerdere president
     En ik kan gewoon niet geloven dat u Obama ondanks zijn tekortkomingen zgn als moslim ziet

     • Op 12 november 2020 @ 22:11 schreef Ben

      Dag Kabil,
      Ik draag genoeg argumenten aan m.i., maar ieder zijn mening, toch?
      Maar interessanter is wat jij van de islam vindt en ook van mijn artikel over het kennen van de enige ware God, JHWH, ons in de gestalte van Yeshua verschenen.
      Hoor het graag, shalom, Ben

     • Op 12 november 2020 @ 23:49 schreef Kabil

      Vind het verwarrend dus volgens u is God aan de mens verschenen in een menselijk persoon?

     • Op 13 november 2020 @ 08:59 schreef Ben

      Hi Kabil,
      Inderdaad en sterker nog: dat staat als de grote lijn door de hele Bijbel heen!
      We hebben een folder, speciaal voor moslims, lees aub
      https://tora-yeshua.nl/2014/12/gewaardeerde-moslimmedemens-geschapen-door-god/
      Ik praat graag verder , stel elke vraag die je wenst.
      Shalom
      Ben

     • Op 13 november 2020 @ 17:53 schreef Kabil

      Een folder voor moslims? Ik ben geen moslim maar bedankt ik kijk verder

     • Op 13 november 2020 @ 19:43 schreef Ben

      Hi Kabil,
      Goed om te horen, dat je geen moslim bent; uiteraard is het een goede folder om te lezen, voor elk mens die op zoek is naar de Enige ware God.
      Als je nog vragen hebt, stel ze gerust en vertel aub iets over jouw levensvisie of geloofsleven.
      Shabbath shalom
      Ben

 2. Afgrijselijk, wat in de Verenigde Staten zich afspeelt. Een grote meerderheid van de bevolking, het eerlijke en nadenkende deel, stemde voor voortzetting van het vredestichtende en welvaart terugbrengende Trump-beleid, maar de goddeloze elite verhinderde dat. Massale verkiezingsfraude, waar wellicht zelfs de ‘hoogste rechter’ niet tegenop kan. Hieraan zien we dat alweer een profetie in vervulling gaat, namelijk dat Satan in deze eindtijd veel macht krijgt. Wij kunnen slechts hopen en bidden dat JHWH het recht aan ce andere kant van de oceaan laat zegevieren, en dat Trump zijn karwei in de komende vier jaar kan afmaken.

 3. Op zich zijn de democraten wel erg hypocriet. Volgens mij wachten we nog steeds op de toespraak van Hillary Clinton waarin zij haar verlies toegeeft. Zij heeft ook nooit verlies erkend en telkens Trump een illegale president genoemd. Daarnaast vertrouwden de democraten vier jaar geleden de verkiezingsuitslag niet, wegens zogenaamde Russische beïnvloeding. Nu zijn volgens hen de verkiezingen ineens volstrekt eerlijk verlopen? Niet echt geloofwaardig.

  Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik Trumps huidige handelen verre van presidentieel vindt. Eigenlijk zelfs ronduit kinderachtig. Telkens claimen dat hij de winnaar is, maar niet met overduidelijke bewijzen komen, komt zijn imago niet ten goede. Tenzij hij nog een konijn uit de hoge hoed tovert (wat ik eigenlijk hoop) en toch duidelijke fraude kan bewijzen. Tot nu toe heb ik weinig overtuigendst gezien en denk ik dat zijn ego hem een beetje in de weg zit. We hebben als mens natuurlijk geen zich op het grote plan, misschien dat er wel een hele goede reden is dat Biden is verkozen en dat we hier later meer inzicht in krijgen.

  • Hi Peter,
   De hamvraag is natuurlijk, of het hele idee van “Deep state” en “NWO-eltie” die de dienst achter de schermen zouden uitmaken, waar is.
   Het lijkt me zeker mogelijk, maar moeilijk om het bewijs op tafel te krijgen uiteraard.
   Het is dus meer van 2 kwaden de minst erge kiezen, dat lukte m.i. wel bij de vorige ronde Hillary vs Trump, maar nu niet, tenzij het Trump lukt om via de rechtszaken dat bijwijs te leveren.
   Daar boven uit kan het ook nog een keer zo zijn, dat onze hemelse Vader de situatie gebruikt om de wereld en de USA te laten ervaren, wat het leven is met de linkse kliek zoals Pelosi, Clinton, Biden, Obama, Soros.
   Mijn gebed is: “Uw Koninkrijk kome” en alles wat daartoe bijdraagt moge geschieden.
   Shalom
   Ben

  • https://youtu.be/zQOtbcmCyis
   Dit was de volgende dag
   Is ook frappant dat zelfs trumps advocaten zich terugtrekken en dat zelfs republikeinse rechters alle claims van Trump van tafel vegen

   • Dag Kabil,
    Je hebt nog niet gereageerd op mijn vraag naar jouw levensvisie/geloof, hoor het alsnog graag.
    Je verwijzing naar Hillary en mogelijk je sympathie voor haar kan wellicht genuanceerd worden door dit artikel:
    https://www.xandernieuws.net/algemeen/drie-klokkenluiders-democratisch-stemcomputer-bedrijf-wij-stalen-38-miljoen-stemmen-van-trump/
    Wellicht reageert Peter ook nog,
    shabbat shalom
    Ben

    • Dat ik een video van Hillary post wil niet zeggen dat ik symphatie voor haar heb integendeel zelfs
     Maar men moet zich niet vd domme houden vind ik
     En ben kom op xandernueuws dat kun je toch niet serieus nemen ze plakken alles over van de meest ranzige sites
     38 miljoen en u denkt als dat waar zou zijn trumps zijn advocaten dat niet aan het licht zouden brengen
     Ik weet dat je symphatie voor hem hebt maar daarom is idoleterie een slechte keuze
     Ik ben trouwens orthodox uit libanon

     • Op 25 november 2020 @ 09:46 schreef Ben Kok

      Hi Kabil,
      Wat houdt “orthodox uit Libanon” in? Heb je een link naar de kerk waar je je het meest in thuis voelt of lid van bent?
      Mbt Trump: we wachten nog steeds op bewijs van fraude, we gaan het zien, wat waarheid is.
      In elk geval waarschuw ik voor de Biden/Clinton/Obama lijn, dat zal de weg verder effenen voor het rijk van de antichrist.
      Als het Trump wordt, is het van 2 kwaden de minst erge .
      Xandernieuws waarschuwt meestal terecht welke kant het op gaat en “de meest ranzige sites” als onderbouwing is gewoon onzin.
      Shalom

      Ben

 4. Hier is de elite al járen mee bezig! Alleen….nu is de fraude van zo’n enorme omvang; dit MOET boven water komen. Giuliani is gelukkig een advocaat van wereldformaat; hij gaat dit doen! Alles staat onder controle van de elite, met name de media. En toch: de waarheid zal zegenvieren; wij kunnen in elk geval bidden voor Trump en dát is enorm krachtig!

 5. Ook president Trump ging met echtgenote op audiëntie om een “kopje thee” te drinken met de paus in Rome. Dat was alles?
  En over “fraude” en “eerlijkheid” gesproken, de regering en parlement van NL scoren ook niet hoog.

  • Hi Derk,
   Klopt, overheden zijn onbetrouwbaar, allemaal. Het blijven keuzes tussen 2 slechten, hopelijk wint de minst slechte, maar daar boven uit:
   moge de wil van onze hemelse Vader geschieden, nl. datgene wat Zijn Koninkrijk het best dichterbij brengt.
   Shalom
   Ben

 6. Dat Trump met echtgenote een kopje thee ging drinken bij de paus is niets mis mee. Wie weet: heeft Trump de paus wel verteld Wie de Ware Koning der koningen is.
  Ging Christus Jezus ook niet in op de uitnodiging om te komen dineren bij en met de farizeeers!

  • Hi Mieneke,
   De paus weet heel goed, die de Ware Koning is en als “plaatsvervanger van Christus” is de paus dus een vorm van antichrist (anti betekent i.p.v.).
   Al die “royalties” en staatslieden , die het gezelschap van de paus zoeken, zijn van hetzelfde antichrist-sop overgoten.
   Dat heeft niets met “evangelisatie” te maken, wel alles met het vormen van de NWO.
   Shabbath shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*