Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Grote toename van gevaarlijke en ook dodelijk bijwerkingen na vaccinatie !

https://www.xandernieuws.net/algemeen/ook-gevestigde-wetenschappers-waarschuwen-nu-dat-spike-eiwit-aangemaakt-door-covid-vaccins-zeer-schadelijk-is-en-dodelijk-kan-zijn/

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’

https://www.frontnieuws.com/klokkenluider-nhs-bestuurslid-zegt-de-regering-pleegt-genocide-en-uw-kinderen-zijn-de-volgende/

Corona-apartheid – een hulpschreeuw uit Israël

The New Nuremberg Trials 2021 – Please Share this info!

https://www.frontnieuws.com/een-spuit-vol-met-dood/

Hugo de Jonge  (CDA christen-lijk) blijft sinds eind vorig jaar doordrammen met zijn Goronapaspoort/groenkaart/negatief testbewijs dogma en vandaag in het 2e kamerdebat doet hij alle bokkensprongen, die maar nodig zijn hoogste ideaal te realiseren.
Let op wie er voor stemmen!

Ik heb voor die man gewaarschuwd in een eerder artikel:

Gezondheidsraad op verzoek van Hugo: vaccinatiebewijs geen probleem!

Hij probeert nu via “gelijkschakeling van vaccinatie en negatieve test mbt het verkrijgen van bewegingsvrijheid”, terwijl het duidelijk  is dat in een groep van gevaccineerden en van slechts negatief getesten de laatste categorie besmet kan worden door de eerste !
Hoe crimineel kan je zijn Hugo en let op: het bloed van de slachtoffers zal van je handen geeist worden door de Schepper in elk geval, maar als het verstand van de bevolking nog komt bovendrijven, van de aardse rechter.
Hetzelfde geldt voor al die parlementsleden, die niet waarschuwen en blind achter WHO/VN/RIVM/OMT e.d. aan wens te lopen, want stel je voor, dat bovenstaande waarschuwing terecht is en er een wereldwijd sterfproces gaat ontstaan dankzij de vaccins!

Ik doe het niet, Hugo, ik ga liever gewoon dood, aan griep bijvoorbeeld, maar die bestaat officieel niet meer toch? Jammer van die vaccinfanatici, want dan kan er geen griepprik meer worden gegeven, maar ok, daar staat een veelvoud van anti-Coronaprikken tegenover.
Binnen het CDA, partij van christen-lijken en wat moslims, wordt er ook niet gewaarschuwd en Pieter Omtzigt zit helaas ziek thuis.
CU gaat politiek correct mee en SGP roept wat in de marge, let op wie er voor en tegen stemt straks.

Gaat dit de eindtijdfase worden?

Vakblad Nature publiceert oproep arts voor keiharde aanpak anti-vax ‘terroristen’ door VN

Shalom toegewenst aan alle waarheidszoekenden, gezien de toename van tekenen mbt de eindtijd lijkt de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua snel dichterbij te komen,  Hij is de enige  die mensen kan redden !

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to Grote toename van gevaarlijke en ook dodelijk bijwerkingen na vaccinatie !

 1. Op 12 mei 2021 @ 18:27 schreef Jeshua-Alexander van Achel en Esch

  Beantwoorden

  Hoi Ben,

  English gematria : A=6, B=12, C=18, enz.

  Hugo de Jonge…
  H+u+g+o+d+e+J+o+n+g+e=???
  48+126+42+90+24+30+60+90+84+42+30=666

  • Bedankt fam. Van Esch, volgens mij kennen we elkaar, bel even aub om de kennismaking te hernieuwen!
   Deze “Engelse gematria” is veelzeggend; de man is gewoon een crimineel, hij kan weten en weet wat een zwendel die hele “grieppandemie” is en heeft als geen ander lopen drammen om een Covid 19 app te realiseren, allerlei “anti Covid 19 maatregelen” te bedenken en nu zijn ultieme doel: Covid 19 paspoort.
   En ons hele parlement muv FvD doet mee aan deze zwendel.
   Ons antwoord is en blijft: het evangelie verkondigen en de duisternis (NWO,Covid19, islam, RK kerk , LHGBTXYZ gekte, klimaatbeheersingshype etc) te ontmaskeren.
   Shalom
   Ben

 2. Op 20 mei 2021 @ 21:42 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Waarschuwing voor iedereen, ik heb bedenkingen, misschien heb ik niet gelijk, Er zijn ongeveer anderhalf miljoen mensen besmet met het corona virus. Wellicht kunt u herinneren dat er een grote griep epidemie was rond 2018? Toen belanden er ook vele mensen op IC-vanwege longaandoening, ook werden sommige gezonde mensen ziek van de griep en dat is ook het geval met de corona, Tenslotte hebben corona en griep vele dezelfde raakvlakken of symptomen, alleen corona is iets besmettelijker. Las op internet dat er ongeveer anderhalf miljoen mensen zijn besmet,. Mijn vraag? Waarom wil de overheid, RIVM of Huge de Jonge een massa vaccinaties, terwijl de meeste burgers niet ziek zijn geweest. Er is ook een richtlijn over prikbeleid bij RIVM, deze wordt altijd in het najaar aan alle mensen per brief thuis gestuurd en is vrijwillig, Helaas hoor ik aantal mensen zeggen waarom ze zijn gevaccineerd, namelijk om naar het buitenland te kunnen gaan of ze doen het voor andere mensen. Maar het hoofddoel is: je doet het voor jezelf. Ik heb weleens een griepprik gehaald, puur omdat ik dat pertinent voor mijn eigen lichaam deed. Trouwens het Radboud ziekenhuis heeft een onderzoek gedaan en toen bleek dat de griepprik deels tegen corona virus beschermd, Ze zijn er nog mee bezig met dat onderzoek. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5212577/miljoen-coronagevallen-maar-hoeveel-mensen-hebben-het-virus-gehad
  Goed om deze artikel maar eens te lezen. Ik heb bedenkingen omtrent onnodige massa vaccinaties hele bevolking, dus 17 miljoen inwoners.

 3. Op 21 mei 2021 @ 08:37 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Vreemd…een kennis van mij schrijft brieven naar de Tweede Kamer en Hugo de Jonge. Er zijn twee antwoorden binnen gekomen van Hugo de Jonge en dat vind ik netjes. Hij krijgt heel veel mails binnen.
  Wellicht is u ook bekend dat de ouderen in verpleeghuizen als eerste vaccinaties Pfizer kregen, deze waren 98 procent beschermd tegen ziekte. Ook de meeste zorgmedewerkers en vrijwilligers zijn gevaccineerd, de meesten hebben twee vaccinaties gehad. Een kennis van mij gaat een mail sturen aan Hugo de Jonge met de mededeling”Waarom dragen de zorgmedewerkers en vrijwilligers nog steeds mondkapjes???? Deze vaccin Pfizer is toch 98 procent beschermd???
  Marion Koopmans, viroloog zal u wellicht wel kennen, deze vrouw heeft een duistere uitstraling, zie haar ogen. Deze vrouw vermeldde op radio dat je toch voorzichtig moet zijn met knuffelen aan ouderen. Maar ik vind het vreemd dat je toch weer voorzichtig moet zijn. Je bent toch 98 procent beschermd???
  https://www.nporadio1.nlpotcasts-uitgelicht/31135-weer-lekker-knuffelen-na-je-vaccinatie-kijk-uit-zegt-marion-koopmans

 4. Op 22 mei 2021 @ 21:23 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Opmerkelijk, twee keer heeft Professor Kuipers, bekend van de tv, gezegd dat de avondklok niet werkte en wat zei hij over corona vaccins, zie het filmpje. Jullie kunnen het nachecken, interview van 19 april 2021, inmiddels is bekend dat deze vaccins nog onbekend zijn, het is niet bekend hoelang deze vaccins beschermen tegen corona. Griepvaccin is bekend dat het 6 maanden beschermd tegen griep, tenslotte zullen alle vaccinaties niet honderd procent garantie geven dat jullie veilig zijn. Griep en corona muteren vaak, zie bij corona Britse variant, of Indiase variant. Ook is niet bekend hoe de corona vaccins zullen gaan werken op immuunsysteem van de mens op langere termijn. Onbekend maakt onbemind zeg ik weleens, https://vimeo.com/540126679

 5. Op 23 mei 2021 @ 08:44 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Lees dit artikel maar eens, vaccins zijn nog onbekend, 1 het is nog niet bekend hoelang deze vaccins bescherming bieden, bij de griep is het ongeveer 6 maanden, ten tweede is nog niet bekend hoe het op langere termijn gaat reageren op menselijk immuniteit. https://www.amen.nl/artikel/2382/ongecontroleerd-experiment
  Dus gedeeltelijk onderzoeksfase en te snel op de markt….doel snel uit de lockdown te komen.

 6. Op 24 mei 2021 @ 13:58 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Mooie artikel van huisarts Jan Vingehoets, de moeite waard om dit te lezen, stuur het ook naar anderen via de mail en dat ga ik ook doen. Gelukkig ook wijze artsen, heeft mij erg en anderen erg geraakt,

 7. Op 24 mei 2021 @ 14:03 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Hier een mooi artikel van de huisarts Jan Vingerhoets uit Bergen op Zoom,
  goed lezen wat hij allemaal verteld over de corona en regering.
  De moeite waard om door te geven aan de anderen. Een wijze en doordachte man. Corona is nog onbekend vaccin en moet voorzichtig gehandeld worden richting mensen, niet klakkeloos maar nadenken.
  https://reportersonline.nl/huisarts-jan-over-dwang-en-vrije-keuze/

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twaalf − elf =